local-stats-pixel fb-conv-api

Ja skolas nebūtu...96

1077 18

Lielākā daļa tagad čīkst, ka negrib šodienu, jo viņiem riebjas skola un tamlīdzīgi. Iedomājies, kā būtu, ja skolas nebūtu.

Raksts pacelts, bet ir lietas, kas nemainās. emotion

1077 18 96 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 96

0/2000

Jā, ko visi teikts, kad būs jāstrādā un atvaļinājums būs reizi gadā. Un tās ir muļķibas, ko daži raksta, ka skolā, redz, neattīsta prātu - un kā vēl attīsta, arī matemātika nav tikai skaitļi, skaitļi un vēlreiz skaitļi - tas ir veids, kā attīstīt pelēkās šūniņas. Jūs zinat kādu nepārspējami gudru cilvēku, kas skolā vispār nav gājis un viņš ir pilnīgi loģiski domājošs cilvēks? Turklāt, mēs visi zinam, ka, piemēram, čigāni nezog zagšanas pēc, bet gan tāpēc, ka liela viņu daļa nav vispār gājusi skolā

4 0 atbildēt

Ļoti žēl, ka Tev bijusi tik slikta pieredze :D Manai mammai tuvākās draudzenes ir tieši no skolas laikiem. Un traki, ka skola neļauj attīstīties Tavam prātam. Taču mani gan tā nekur netur. Mans prāts ir gana attīstījies- skola šo attīstību ir tikai veicinājusi, ne kavējusi. :)

Ko lai saka- nākotnē nepieļauj savu vecāku kļūdu.. sūti savus bērnus labā skolā( šis gan vairāk attiecas uz to daļu, kas nebija par draugiem) :)

4 0 atbildēt

9.sieviete kleitā izskatas smuki...es ar gribu tā izskatīties.Dodu +++ .

3 0 atbildēt

Anglijā vēl bīvlaiks emotion emotion 

3 0 atbildēt

kur buus draugi? ja tie patieshaam ir iisti draugi, vinji vienmeer buus blakus un atbalstiis, kad vajadzees, ja to nedara, taatad nav bijushi tie draugi. Pati pirms paaris gadiem beidzu skolu un tagad redzu, kuri ir iistie draugi un kuri taadi nekad nav bijushi

3 0 atbildēt

Ja Uz Skolu ta gribas bet ja jamacas :( 

3 0 atbildēt

Es uzskatu ,ka būtu jābūt tā ka pēc 9.klases pats varētu izvēlēties priekšmetus ,kurus vēlētos mācīties.Piemēram man matemātika un kaut kāda ķīmija manā profesjā nebūs vajadzīga un nesakiet ka matene vajadzīga KATRĀ profesijā ;)

2 0 atbildēt

Viss jau itkā apmierina, bet skola varēja būt 3 mēnešus, bet brīvlaiks 9 mēnešus.

3 1 atbildēt

man no sākuma likās ka pirmajā bildē būs - Ja neiesi uz skolu būsi stulbs, un izskatīsies takā šitie retardi

2 0 atbildēt

izlaidumā nepasniedz atestātu un stress par eksāmenu rezultātiem vēl tikai priekšā emotion

2 0 atbildēt

Lielai daļai piekrītu. Pēc skolas beigšanas tie, kuri, Tavuprāt, bija Tavi draugi, nemanot pazūd, novēršas utt... kas tie, pie velna, ir par draugiem?

2 0 atbildēt

haha man nav tādu draugu ar kuriem būtu iepazinusies skolā, nē nu okeey, bet ne tādi, bez kuriem es nevarētu iedomāties savu dzīvi, tādi draugi ir tikai tusos, vai pulciņos, bet ne skolā. :)

1 0 atbildēt

Tas nemainīs manas domas par skolu!

1 0 atbildēt

redzu esi centies, bet man tā pat-SKOLU NĒ

1 0 atbildēt

 KĀ ES TEV PIEKRĪTU!!!!!!!!! emotion

1 0 atbildēt

Man jau arii vislaik likaas nu kur var chiiksteet?? nopietni..vai nav vieglaak vienkaarshi ar to samierinaaties un izbaudiit te uzskaitiitos labos briizhus deelj kuriem ir verts tur atrasties, taa vietaa, lai njaudeet par to, ka jaamaacaas un jaaseezh stundaas un 40 minuutes skatiities pulkstenii? Paraadi nelielaako interesi arii tajaas maaciibaas, un jau kjuus vieglaak, jo saaksiet beidzot arii kaut ko ierubiit. Un vispaar jums buutu JAAPRIECAAJAS, ka jums ir iespeeja iet skolaa, jo ir cilveeki, kuri par to vareetu tikai sapnjot, bet dazhaadu apstaaklju deelj nevar to piepildiit. Ja nerunaajam par taalajaam valstiim, tad tas pats ir arii ar Latviju. Tachu ljoti daudzi vecaaki deelj darba kriizes, un kriizes kopumaa vairs nevar atljauties savam beernam iet skolaa, deelj visa maaciibu graamatu un piederumu saraksta, kas vajadziigs skolai, un es nedomaaju, ka tie beerni priecaajas (varbuut dazhi), bet kopumaa man liekas, ka vinji gribeetu gan lai atkal vareetu to dariit, jo lai tagad ieguutu kaut kaadu darbu, vajag vismaz pashu parastaako devinju klashu izgliitiibu, savaadaak ar dabu vari atvadiities, un kas nu vinju zin, kas ar tevi notiks taalaak. Nee, es neesmu kaut kaads skolas "nerd", es vienkaarshi cienu to, kas man ir dots.

1 0 atbildēt

nu tad ej prom no skolas un "domā kā enšteins" un gāz valdību :D:D:D un neviens jau nav vainīgs ka tu neesi mācējis ar kādu sadraudzēties un izbaudīt dzīvi ;)

1 0 atbildēt

Kur palika tas, ka tu būtu pilnīgs idiots? :D Tu nemācētu lasīt, tātad neizglītotos. Apkārt būtu tikai idioti un nebūtu nekas, kas ir tagad. :D Nebūtu veikali, nebūtu mājas, jo projektētāji būtu idioti un neprastu neko uzcelt. Nekas nebūtu.

1 0 atbildēt

mjāa. tas gan ir taisnība...    BET tomēr tā ir skola. emotion !!!

1 0 atbildēt

tu runā par ģeniālām idejām. :D domā tev viņas vispār būtu, ja tu nekad nebūtu gājis skolā un neko nezinātu? :D tavas idejas būtu tikpat primitīvas kā tavs intelekts. Kā var skola neļaut attīstīties tavam prātam? Tāds ir skolas mērķis, lai tu viņu atīstītu un nākotnē nebūtu tāds cietpauris. 

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »