local-stats-pixel fb-conv-api

Imantas pedofils - 20 gadus vecs jaunietis! (Papildināts)100

403 10

Tā dēvētais Imantas pedofils aizturēts, pirmdien intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam «Rīta Panorāma» sacīja iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis.

VP priekšnieks Ints Ķuzis preses konferencē pastāstīja, ka noziedznieks ir 20 gadus vecs jaunietis, kurš dzīvo Imantā; iepriekš nav bijis sodīts. Aizturēšanas brīdī noziedznieks nav pretojies, tomēr pie aizturētā atrasts oficiāli iegādāts gāzes ierocis, tādēļ policijas vadība izteica gandarījumu, ka aizturēšanā piedalījās tikai profesionāļi.

403 10 100 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 100

0/2000

pakārt aiz krāna emotion

79 1 atbildēt
Loti "originals" raksts. Varbut ari turpmak parpublicejam seit visus delfus un tvnetu? Kur sis portals iet?
68 7 atbildēt

Manuprāt kroplim ķīmiskā kastrācija būtu vislabākais sods. Savādāk savu atsēdēs un darīs to pašu, tikai nākamreiz uzmanīgāk...

61 0 atbildēt

Neticu, ka noķēra. Grūti notvert izdomātu personu.

52 2 atbildēt

*pedofils

 

turklāt nav vēl pierādījumu, ka tas tiešām ir viņš, jo testi vēl tikai tiks veikti. ir idiotiski izvazāt pa medijiem šādu ziņu pirms laika. brīnums, ka vārds un uzvārds vēl nav uzrakstīts.

28 1 atbildēt

tiešām noķēruši? nebūs kā padomijā, kad izsitīs atzīšanos? emotion

21 2 atbildēt

Viņu vajag ilgi un lēēēēni spīdzināt emotion

16 0 atbildēt

Kas to aptauju izdomāja? Šie cilvēki ir jāārstē.

13 0 atbildēt
Jam spoki.lv sen vairs nav tie kas bija agrak. Tagad visi materiali copy paste no delfi apollo un tvneta. Vaitad tiesam nevar but normsls izklaidejosh portals kads tas bija agrak? Skumji ka viss degradejas tik atri
14 1 atbildēt

Forši, ka beidzot aizturēts, bet tas nenozīmē, ka mazi bērni var atslābt un sākt drošāk skraidīt pa ielām - ne viņš pirmais, ne pēdējais, jauzmanās tāpat. 

7 0 atbildēt

Peec 2 dienaam teiks " Tomeer nav istais" - bet cerams taa nebuus...

7 0 atbildēt

Piektais variants ir absolūti neadekvāts, par tik sadistiska varianta ieteikšanu autoru pašu vajadzētu apcietināt. Tas taču ir SLIMI. Kāpēc, lai sodītu vienu mērgli ir jācieš nevainīgām radībām? Žurkas ieņem visattīstītāko dzīvnieku pirmo vietu līdz ar zirgiem, suņiem, delfīniem, vārnām un kaķiem!

9 3 atbildēt

Nepagāja ne divi gadi kad notvēra. Nu cerams ka vismaz īsto.

4 0 atbildēt

1) “Viņš piebilda, ka gan viņa psiholoģiskais portrets, gan iepriekš izplatītais fotorobots atbilda Imantas pedofilam. Aizturētais ir 20 gadus vecs jaunietis.” - un vai tad neviens 1.5 gadus vinu nebija imantaa uz ielas redzejis ? radi, pazinas, draugi - neviens vinu nepazina?

2)  "Puisis agrāk policijas redzeslokā bija nonācis par narkotiku lietošanu un sīku zādzību." - lol. tad tak fotikai jabut ari mentenee ?

5 1 atbildēt

Kādēļ nav sods: Nošaut? Zinu ka Latvijā nav tas atļauts, bet šoreiz varētu būt izņēmums emotion

3 0 atbildēt

Joprojām nav nekā vairāk par vārdiem. Kaut kāds pusotru gadu vecs zīmējums un mutes vārstīšana. Kad būs reāls ģīmis redzams tam bandītam ? Kad būs tiesa ?

3 0 atbildēt

viņam vajag nogriezt pautus un peni,tad ne tikai viņš nevares nevienu vairs izvarot,viņš ari nekad neiegus seksualu uzbudinajumu un nevairosies!

2 0 atbildēt

Cerams nesanāks kā ar tiem Liepājas pedofīliem tikai 200 stundām sabiedriskā darba ,bet kurš gan zin ,ko viņiem nolems tiesa?

2 0 atbildēt

''perversi'' tagad laikam offline visu laiku būs emotion

2 0 atbildēt

Lai ieliek viņa fotogrāfiju, vēlos redzēt. emotion

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »