local-stats-pixel fb-conv-api

Grūti pieņemt savu dzīvi tādu kāda viņa ir? Nāc, palīdzēšu.20

191 7

Sveiki spoki.

Esmu dzirdējis daudzus sakot ka viņiem dzīve ir pieriebusies. Daudzi gribot taisīt pašnāvību. Nedariet to. Labāk būtu priecājušies par to ka mūsu planēta atrodas ideālā attālumā no saules, būtu priecājušies ka esat piedzimuši. Labāk dzīvot savu dzīvi tādu kāda viņa ir. Nākotne var mainīties uz labo pusi jebkurā laikā. Man ir daži risinājumi par to kā pieņemt savu dzīvi tādu kāda viņa ir.

191 7 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Pārāk vienkārši uzrakstīts un nekas konkrēts nav pateikts. Goda vārds, ja būs vēl kāds nenopietns raksts par nopietnu tēmu, es taisīšu atbildes rakstu un pakāršu autoru aiz olām.

8 0 atbildēt

Vispār pavisam vienkāršs bet labs rakstiņš! Daudziem varētu noderēt! Kā arī, ja nu kādam ir vēlme tikt galā ar savām domām un dzīvi, varu palīdzēt, spēju visu apskatīt no malas, uzklausīt, dot padomu, un izskaidrot ļoti daudzas lietas un sakarības dzīvē emotion

3 0 atbildēt

Tev noteikti ir vajadzigs labs draugs ar kuru kārtīgi visu varētu izrunāt. Jūs varat censties viens otram palīdzēt.   

Kātad, sāksi kautko stāstīt par savām problēmām, tā uzreiz būs lielais rēciens... zinu, jo pats esmu to pāris reižu pieredzējs.

3 0 atbildēt

60% cilvēku ir pie dir*** tavas problēmas, 40% cilvēku ir laimīgi ka tev viņas ir!

4 1 atbildēt
Butu jau labi ja butu kads cilveks ar ko parunat,bet pat mana mate manam problemam netic un negrib klausities jo vinai paliek garlaicigi
2 0 atbildēt
Laikam jau tev ir taisnība...
0 0 atbildēt

Vienaldzība bieži ir tādēļ, ka daudzi knapi paši par sevi tiek galā, tāpēc loģiski, ka viņi nespēj paraudzīties tālāk, tas ir - uz citu problēmām. Vienkārši nav spēka un/vai sapratnes.

Vienīgi es domāju, cik liels procents ir tādi, kas nopietni piedomā mazliet tālāk par savu pakaļu. 

0 0 atbildēt
Vai dari, kas tevi ļoti iepriecina, tad negribēsies darīt pašnāvību, bet ja pašnāvība iepriecina, tad...
0 0 atbildēt

No wikihow tulkoji? emotion

0 0 atbildēt
Jau pie pirmā jautājuma kas nomāc tavu dzīvi un kā to novērat smagi sirgstošajie ar depresiju teksts beidzas un iet kapāt sev vēnas.
0 0 atbildēt

Mums visapkārt ir miljoniem lietu, par kurām priecāties un izrādīt interesi. Pašnāvnieki parasti ir vāja gara cilvēki un bieži vien pie tā noved pārāk laba dzīve. Viena no interesēm, kas manuprāt ir visai stabila, ir zināšanas - tās var papildināt vienmēr, tas ir interesanti un tam nekad nav gala.

0 0 atbildēt

Vēl viens, kurš raksta par tēmu, kuru nesaprot.

0 0 atbildēt

Šis var palīdzēt ? nesmīdini padarīsi tikai vēl sliktāk.emotion

0 0 atbildēt
Atmet visu lieko,tikai,tad izvēlies vērtīgāko.
0 0 atbildēt