local-stats-pixel fb-conv-api

Ekonomiskā Slepkavas Grēksūdze2

35 0

Šī raksta galvenais avots ir Džona Pērkinsa grāmata "Ekonomiskā Slepkavas Grēksūdze", kurā ir galvenokārt stāstīts par metodēm, kā ASV iedzen valstis parādos, lai iegūtu šo valstu dabas resursus. Ja pēc raksta izlasīšanas vēlaties uzzināt vairāk par to visu, dodaties uz tuvāko grāmatnīcu un iegādājaties šo grāmatu. Jāpiebilst, ka grāmata ir tiešām interesanta. Konkrēti šajā rakstā tiks pastāstīts par to, kas ir ekonomiskais slepkava un, kāds ir šādu cilvēku galvenais uzdevums svešā valstī.





35 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Aizdevuma saņemšanas nosacījumi paredz, ka visus darbus šajos projektos jāveic tikai ASV celtniecības un inženieru uzņēmumiem. Faktiski lielākā daļa naudas tā arī neizkļūst ārpus ASV.... emotion emotion

2 0 atbildēt

Vot , to es saprotu , būtu sīkie perdeli izglītojušies , ka viņi ir nevis baigie profesori kad pabeigs augstskolu , bet būs pazemīgi kalpi un visu mūžu maksās nodokļus vai kredītus resnajām žopām asv u.c , nevis lasījuši debīlus komiksus u.t.t žēl , ka rakstiem kā šis tik maz uzmanības tiek pievērsta, tas vēl ir tikai mazumiņš... ! paldies autor :) 

2 0 atbildēt