Ne velti saka ka Ķīnieši ed visu ar četrām kājām izņemot galdu un visu kas lido iziņemot lidmašīnas?
Ēdieni, kuri ŠOKĒ!28

Aitas piena siers nāk no Sardīnijas. Nekas īpaš tur nav pirms uzzini ka sierā ir dzīvi 8mm gari kāpuri. Labu apetīti!

Populārs ēdiens Ķīnā, kur garneles tiek apēstas dzīvas, bet pirms pasniekšanas tās tiek piedzirdītas jeb izmērcētas stiprā alkoholiskā dzērienā. Šī recepte ir populāra arī ASV

Skudru kāpurus novāc no agaves auga saknēm, tie tiek uzskatīti par delikatesi Meksikā. Tos pat dēvē par "kukaiņu kaviāru". To garša atgādina sviestu bet ir nedaudz pikanti.

Tunča acs, to var atrast lielākajā daļā japāņu pārtikas preču veikalos par apmēram 1 dolāru. Tā garšo kā kalmārs un ir jāvāra pirms ēšanas.

Haggis. Lai pagatavotu šo skotu maltīti tev būs nepiieciešama aita. Vispirms izņem sirdi, aknu un plaušas. Tad sabāz to visu aitas kuņģi un vāri apmēram trīs stundas. Neaizmirsi piebērt sāli!

Jaka dzimumloceklis reiz bija ciets pirms kāds ķīnietis izdomāja to pagatavot. Šo ēdienu pasniedz Guolizhuang restorānā Pekinā. Lai gan tas mums var šķist dīvaini, bet daudzi ķīnieši uzskata ka tas ir veselīgs.

Dažās Āzijas kultūrās žāvētas ķirzakas lieto zupās, un tiek iemērktas alkoholā lai iegutu ārstnieciskas īpašibas.

Ying-Yang zivs pazistama arī kā pusdzīvā zivs. Recepte nāk no Taivānas, kur tagad tā ir aizliegta tāpēc tā ir kļuvusi populāra Ķīnā . Zivij cep tikai pusi tāpēc lai pierādītu ka tā ir svaiga.
Tev patiks šie raksti
