local-stats-pixel fb-conv-api

Darba samaksa EIROPĀ!256

2691 38

Sakarā ar to, ka Latvija ir Eiropā, ir ieviests eiro un vispār Latvija ir reāls "veiksmes stāsts", izdomāju uztaisīt īsu rakstu, par to, cik lielu/mazu algu saņem eiropieši. Vidējā darba samaksa tiks norādīta eiro valūtā un nemulstiet no cipariem - tā ir vidējā, nevis maksimālā darba samaksa!

2691 38 256 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 256

0/2000

👍

0 0 atbildēt

Makito, tu vēl salīdzini sūdus ar šokolādi un savu krānu ar pirkstu. Tupi fāterlandē un negaudo, ja nemāki Latvijā dzīvot.

Pats esmu padzīvojies dažādās Gejropas valstīs. Alga zbis, liels cipars ieripo kontā, pirmās pāris stundas stojaks no tā. Kad jāsāk locīt par īri, tad impotents var palikt izdzirdot saimnieka prasīto. Tajā pašā Vācijā toreiz bija 1000eur plika īre par 3 istabu dzīvokli. PRASTU ar hu*ovu vizuālo. EVRO remontēts jau 1200 un vairāk eiro. Algas toreiz vidējam strādniekam bija ap 1300-1700. Samaksā elektrību, siltumu, konumālos un galā paliek ap 300eur. Man Latvijā dzīvojot nomaksājot visu iepriekšminēto paliek pat vairāk. Huliš man rauties un dirsu laizīt fričiem vai kaut kādiem britiem, ja te galā man sanāk vairāk ? Bitīt matos čīkstētāji, iemācieties dzīvot. Man vismaz nav jādzīvo kojās ar vēl 3 vai vairāk purniem vienā istabā. Tipiskais latvietis UK pat nevar pavilkt dzīvesvietu viens. Cik man paziņas un radi UK, tik visi pa 3 un 4 ģimenēm mājas īrē. #veiksmesstāsts #Latvijāvissslikti #atlajstsajmu #ukde4eva #daudznaudas

0 1 atbildēt

Visīstākā propaganda, kas ne ar ko neatšķiras no kremlinu maltā par Krieviju. Neaizmirstiet to, ka Krievijā Putins nekrīt ceļos visādiem "bēgļiem", kamēr Vācija ar atplestām kājām ved iekšā "bēgļus".

0 1 atbildēt

Meanwhile Latvijā 10x mazākas algas, bet  Eirozonā tikai 2x dārgāka pārtika. 10 pret 2  ..    Valsts bez nākotnes.

1 7 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »