local-stats-pixel fb-conv-api

Darba samaksa EIROPĀ!256

2691 38

Sakarā ar to, ka Latvija ir Eiropā, ir ieviests eiro un vispār Latvija ir reāls "veiksmes stāsts", izdomāju uztaisīt īsu rakstu, par to, cik lielu/mazu algu saņem eiropieši. Vidējā darba samaksa tiks norādīta eiro valūtā un nemulstiet no cipariem - tā ir vidējā, nevis maksimālā darba samaksa!

2691 38 256 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 256

0/2000
Eiropā dzīvošana dārgāka :D Reāls joks :D
0 0 atbildēt

Izskatās, ka esi idiots :) Raksta avots ir vienmēr norādīts lapas apakšā, šajā gadījumā tas ir - http://www.gehaltsvergleich.com/ , ja tu nebūtu tik slinks, tad to būtu ieraudzijis iepriekš, jeb izlasījis kādā no manām 4 iepriekšējajām atbildēm uz jautājumu - "kur dabūji šo info?" Šo rakstu varētu uzskatīt par superoriģinālrakstu, jo raksts ir pilnībā manis veidots, ja neskaita, ka skaitļi ir no iepriekšminētās adreses, diemžēl nebija atbilstošu - pašfotogrāfētu attēlu, tā būtu pievienots kā sorgs.

Un ja runājam par to, vai ir taisnība, tad varu tev teikt vienu - tā ir taisnība, pats izbaudu to uz savas ādas, tie skaitļi ir tādi tikai tāpēc, ka minēta vidējā alga, reāli, labi strādājot saņemsi vairāk. Tas ir pārbaudīts. emotion

0 0 atbildēt

Esmu Uk , reali nedelja pelnu 270 funti uz rokas, 70 uz nedelju ieziet pa paiku un istabu, un 10 par tabaku, galigi nesudzos ka pa nedelju man pari paliek 190 funti ;) 

0 0 atbildēt

Datu avots?

Dambis pēdējo auto uzprojektēja piks peak sacensībām - PP01. ;)

0 0 atbildēt

maniju te dazus komentarus par dzivosanas izmaksaam, nu tad kas tai pasaa uk ir stipri izplatiits, tie ir `share house` atkariba no majas/dzivoklja izmera cilveki sametaas kopaa 3-4-5 utt , lv gan nemanu ka taa butu izplatiita prakse, bet taa var ietaupit stipri daudz naudas, ja esi viens, tad drosi vien var atrast kaadu domu biedru kas butu ar mieru iireet 2-3 istabu dzivokli divataa vai trijataa, un tas bus daudz izdevigak ka iret vienam pasam 1-istabas dzivokli, protams ka tam jau liidzi naak saadas taadas neertibas, bet tas ir veids kaa var ietaupit, un ja visi cilveki kas dzivo dotajaa dzivokli ir kaut vai paslidz pazistami, tad ari ar sadzivi nevajadzetu but milzigam problemam.

0 0 atbildēt
tak tas ir tue kur bagatakas valstis. ta kaa mees esam bomzhi . taadu algu neredzeet
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Man ir 3500 alga mēnesi ka jūrniekam. Bīstams un atbildīgs darbs. Mājās strādājošie cilvēki pelna 350-450 eiro mēnesi. Vot latvijas taisnība
0 0 atbildēt

Kas tas par sviestainu šitu, parādi man kur skolotājs pelna tik pat cik programmētājs....

1 1 atbildēt

ceļos 6:30 sāklu strādāt no 8 līdz aptuveni 22:00, varu atļauties samaksāt dzīvošanu,katru dienu iet uz kafejnīcu, 5dienās dzert dārgos polšus tik 2vas lietas

1.tas nav normāls darba laiks, prikeš normāliem cilvēkiem

2. es vel joprojām nevaru saprast kurš maximā pērk garneles pa 33ls/kg,vai sieru pa 20ls/kg...

0 0 atbildēt

Eiropas valstu limeni ar Latvijas nav tur ko salidzinas. Latviju var drizak ar Krieviju salidzinat. Latvija mini Krievija. Propoganda visos galos. Latgale ka Sibirija. Riga ka Maskava. 

0 0 atbildēt

Rakstā vajadzēja jau minēt arī cik izmaksā dzīvošana..

Tups raksts sanāk tikai uz naudu skatoties.

 

Iedomājos ka manos laukos skolotājai būtu 2600 euro alga - ar porsche braukta un saulītes mētātu.

Pie mums var dzīvot daudz lētāk!

1 1 atbildēt

apsargiem vidēji 1,5 eur mēnesī pēc nodokļiem ( ja tādus maksā kas ir retums ) emotion

0 0 atbildēt

veljoprojām nau emotion

0 0 atbildēt

Pārmaiņas tik ātri ar nenotiks. Raksts jau labs, bet Latvijā šis viss pēc kādiem 10 gadiem tikai sāksies. (Protams ja visu administratīvo daļu valstī sakārtos.)

0 0 atbildēt

Jā...Eiropa

0 0 atbildēt

Vecīt,tā ir žonglēšana ar cipariem,kas nevienam neko neizsaka. Lūgtum sarakstiņu pa valstīm. Biju UK.,tur ir minimālā stundas likme. Īsti neatceros,bet kkur 9paundi stundā,vienalga kādā amatā tu strādāji. Runa protams ir par melno darbu,ko arī bāleliņi(pārsvarā),tur dara. Maiznieks,pārdevējs,noliktavas strādnieks, aprūpētājs...vienalga,9 paundi un klārs. Labi,vari teikt,ka tā nav Eiropa,bet arī Eiropā ir minimālā stundas likme. Nav jābūt daudz krunku galvā,lai uzzinātu savu algu. Vien pareizini nostrādāto stundu skaitu ar min. stundas likmi. Cita štelle ir līgumdarbs. Vispār šis temats ir diezgan nepateicīgs,jo redz...100resnie kakli no Jēkaba ielas esot teikuši,ka pie mums vidējā alga ir 976 eiriķi. Vai nav iemesls gavilēm!?  Drīz panāksim,apdzīsim un samīsim ''geiropu''! Slava 100 resnajiem taburetēs pirdējiem!!! emotion 

0 0 atbildēt

Latvija tad ir Eiropā vai nav, jo cenas grib uzgriezt visur mistiskas, bet algās neko nesaņemam... Tāpēc arī te LV nav ko darīt, ātrāk braukt uz īsto Eiropu, nevis Latvijas atmasku.

0 0 atbildēt
Eee... tagad prātoju par eiro kursu.
0 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »