local-stats-pixel fb-conv-api

Cilvēki, kuri ir JĀIENĪST!70

Šoreiz rakstā par izcili stulbiem cilvēkiem. Vārdu stulbs var attiecināt ne tikai uz prāta spējām, bet arī uz cilvēka darbiem, tāpēc es gribētu teikt, ka viss šajā rakstā būs stulbs.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
620 10 70 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 70

0/2000

un šie te ir tikai daži piemēri no mūsu neaprakstāmi stulbās sabiedrības... 

0 0 atbildēt

Ienīst ir ļoti spēcīgs vārds un nevar to lietot par kādu, ko mēs nemaz nepazīstam. Var nosodīt, bet ne ienīst.

Kas attiecas uz 6. attēlu - neattaisnoju mākslīgi radīto sastrēgumu, bet lai nebūtu jāsteidzas uz darbu, no mājas vajag izbraukt laicīgi, rēķinoties ar iespējamajiem kavēkļiem. 

1 1 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

Tas 7. man atgādināju kādu filmas "Zāģis" daļu...

0 0 atbildēt

ko autors darīs pensijas vecumā ?!

1 1 atbildēt

8. Gudri nodirš un uzraksta 'there all dead'. Pašas komentārs apgāž to, ko viņa cenšās izspiest. emotion

0 0 atbildēt
Nē nu kā var pielikt žiletes bērnu laukum?!?! Derētu viņam tās žiletes biksēs iemest.
1 1 atbildēt

Ja es uzzinātu, kurš nolika tās žiletes... Es vienkārši... Mēs visi zinām to slaveno ainu no filmas Taken?

0 0 atbildēt

Manuprāt, skolas mums palīdz attīstīt domāšanu. Un ja piemēram mazākās klasēs mums neiemācītu, ka sēžot vannā nedrīkst žāvēt matus ar fēnu, mēs visi nomirtu, jo kurš tad internetā meklētu ko tādu? Skola mums ieliek pamatus dzīvē, jo neviens neies un nemeklēs tādas lietas internetā kuras pašiem neliekas svarīgas.

0 0 atbildēt

6. nebija top gear?

0 0 atbildēt
Nu vot, pieliksim Tevi pie paša lielākā mieta un ņemsim dauzīt ar koka vālēm un Nīlzirga ādas pletnēm, kas plaši tika izmantotas Ēģiptē, 3000. g. p. m. ē. un ar vienu pletnes cirtienu jau varēja ielauzt ribas un pārplēst ādu. Tad Tu būtu tikpat gudrs?
0 0 atbildēt

Es baigi neatbalstu tās meitenes komentu, bet tāpat - es pirms mēneša tpt nospiedu "like" :D woops, I did it again....  :D

0 0 atbildēt

Runājot par 8., piekrītu, ka skola daudz ko jaunu iemāca un dod laiku izdomāt, kas nākotnē es vēlos būt, bet tajā pašā laikā skola iemāca pakļauties ''augstāk'' stāvošajiem, jeb valdībai utt. un no vienas puses, manliekas, ir stulbi, ka tev ir jābūt kaut kādam dokumentam par skolas pabeigšu, lai strādātu vispār kaut kādā darbā, jo tāpat lielākā daļa, ko tu skolā iemācies tāpat nenoderēs nākotnē ( atkarībā par ko tu strādā). Par cilvēkiem, kas mācās 5-10 gadus neieskaitot pamata un vidējo izglītību un ir bezdarbnieki, vispār nerunāsim, jo tā bieži vien notiek, kad cilvēki, kas mācās mazāk dzīvo labāk nekā tie, kas daudz mācās. :)

0 0 atbildēt

es piemēram atbalstu to cilvēku kurš baro suņus ( klaidoņus ) ar žurku indi...

KĀPĒC???

Jo labāk lai tie klaidoņī suņi izmirst, nekā viņi salasās bandās skraida apkārt sakožot nedod Dievs  mazus bērnus, saplosot kādu pensionāru vai tad kad tie rīko kāzas turētu iedzīvotājus bailēs un sakostu tos. 

Nē paldies.

Man pašam ir bijusi šāda saskare ar suņu bandu kuri rīko kāzas 6 -10 locekļu sastāvā lielāki un mazāki, ticiet man sajūtas naw tās no patīkamākajām.

Bet tos HIViniekus vajadzētu iespundēt noslēgtā telpā vai vēl labāk uz kādas salas un tur lai tie visi tur pi*as un ņemas, jo neviens normāls cilvēks neies sabojāt otram cilvēkam dzīvi tikai tādēļ vien ka pats esi bijis muļķis.

0 2 atbildēt