local-stats-pixel fb-conv-api

Cilvēki, kuri ir JĀIENĪST!70

Šoreiz rakstā par izcili stulbiem cilvēkiem. Vārdu stulbs var attiecināt ne tikai uz prāta spējām, bet arī uz cilvēka darbiem, tāpēc es gribētu teikt, ka viss šajā rakstā būs stulbs.

620 10 70 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 70

0/2000

Reāli nokatināji mani ar šo rakstu, tagad gribu kādu apbižot emotion

39 0 atbildēt

8. Redzēju komiksu, kur bija tās meitenes koments, un apakšā macdonalda kasieres bilde, kas saka: 5.95$ sir emotion

18 0 atbildēt

Pilnīgs stulbums! Un pirmais vsp, noindē suņus! Kur vēl var būt stulbāks cilvēks? Un 7 arī vispār. Prātiņa tiem stulbajiem cilvēkiem nav mājās!emotionemotion

11 0 atbildēt

Kur es? emotion

10 1 atbildēt

Tu nevari likt kādam kādu ienīst. nīst vispār ir bezjēdzīgi, tā tu kaitē tikai pats sev, jo no šiem, tevis minētajiem piemēriem, viņiem visiem ir vienalga par to ka kāds viņus ienīst, kaut visa pasaule, jo pliks naids neko nemainīs, tikai tev pašam liks justies sliktāk.

4 0 atbildēt

8. Principā piemēri stulbi, bet doma ir laba. Skolās māca mūs iegaumēt daudzko, kas mūsdienās nav nepieciešams. Mums ir datori, kuri tikuntā palīdz visu vajadzīgo atrast. Tagad drīzāk skolām vajadzētu mācīt skolēniem nevis visu iekalt galvā, bet gan manipulēt ar sev pieejamo informāciju, iemācīt bērniem veidus, kā īsākā laikā uzzināt ko jaunu.

3 0 atbildēt

Interesants raksts, plusiņu esi pelnījis. :)

p.s Tu esi saīdzis opis. emotion

1 0 atbildēt

1.Arī LV ir bijusi vairāki gadījumi, kad kāds necilvēks tādā veidā indē suņus. Tādi gaļas gabaliņi bija samesti pāri žogiem, setās kurās ir suņi.  7. Atceros no bērnības, ka pārstajām šļūkt lejā pa daudzdzīvokļu nama kāpņu margām, jo bija parādījušies gadījumi, ka kāds tajās iestiprināja žiletes!   

1 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

Tas 7. man atgādināju kādu filmas "Zāģis" daļu...

0 0 atbildēt

8. Gudri nodirš un uzraksta 'there all dead'. Pašas komentārs apgāž to, ko viņa cenšās izspiest. emotion

0 0 atbildēt

Kuri lohi ielika mīnusu ?  emotion

0 0 atbildēt

Ja es uzzinātu, kurš nolika tās žiletes... Es vienkārši... Mēs visi zinām to slaveno ainu no filmas Taken?

0 0 atbildēt

Manuprāt, skolas mums palīdz attīstīt domāšanu. Un ja piemēram mazākās klasēs mums neiemācītu, ka sēžot vannā nedrīkst žāvēt matus ar fēnu, mēs visi nomirtu, jo kurš tad internetā meklētu ko tādu? Skola mums ieliek pamatus dzīvē, jo neviens neies un nemeklēs tādas lietas internetā kuras pašiem neliekas svarīgas.

0 0 atbildēt

6. nebija top gear?

0 0 atbildēt
Nu vot, pieliksim Tevi pie paša lielākā mieta un ņemsim dauzīt ar koka vālēm un Nīlzirga ādas pletnēm, kas plaši tika izmantotas Ēģiptē, 3000. g. p. m. ē. un ar vienu pletnes cirtienu jau varēja ielauzt ribas un pārplēst ādu. Tad Tu būtu tikpat gudrs?
0 0 atbildēt

Es baigi neatbalstu tās meitenes komentu, bet tāpat - es pirms mēneša tpt nospiedu "like" :D woops, I did it again....  :D

0 0 atbildēt

un šie te ir tikai daži piemēri no mūsu neaprakstāmi stulbās sabiedrības... 

0 0 atbildēt

Noindē suni, badā mirst korejietis emotion

0 0 atbildēt