local-stats-pixel fb-conv-api

Būt sliktam ir stilīgi?303

2390 57

Sveiki, es gribu ar jums dalīties savās domās par mūsdienu pusaudžiem. Es savos 13 gados esmu atskārtis, cik mani vienaudži reizēm ir briesmīgi un cik reizēm briesmīgas ir viņu domas par to, kas ir stilīgi un kas nē. Iespējams izlasot šo rakstu jūs teiksiet, ka man nav draugu, taču tā nav. Lai arī lielākajai daļai manu draugu piemīt šīs īpašības viņi tomēr ir mani draugi un es esmu drošs, ka viņi mainīsies. :)

2390 57 303 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 303

0/2000

Tajā vecumā līdz pilngadībai tas jau laikam ir ierasts... Nav jau labi darīt visas šīs pieminētās lietas, bet gadi ies un kļūsim gudrāki.

3 0 atbildēt

6.to es patiesham necieshu cilvekos dažreiz ir tadas dusmas ka gribas vnk pieet un ievilkt ta kartigi...

3 0 atbildēt

5. Tagad jāprasa ar ko tu domāji "valsts". Valsts ir politiska organizācija... tālāk pat nav vairs nav jēgas definēt. Politika ir korumpēta, tas sen visiem ir zināms. Es neatbalstu to. Esmu varbūt valsts cilvēku patriots vai kulturas patriots, bet es nekad nebūšu valsts patriots. Bet par pārējiem gan piekrītu.

3 0 atbildēt

ai, tak nekā tur nav.

Sīkais vienkārši kaut ko uzcepis, piegriezušies jau nedaudz tie raksti. "Mani vienaudži ir tik slikti", "Ar sexu nodarboties nedrīkst" utt. Ja nav ko rakstīt, tad neraksti.

9 6 atbildēt

Es tev piekrītu ! Arī daudzi mani vienaudži piedzeras pat skolas rīkotajā ballē un pievemj koridoru!Kāds kaifs no tā ka jau pusaudzim esot sapist savu veselību un otru pusi dzīvi to lāpot! :( Es saprotu varbūt bišķi uz svētkiem iedzert, bet ne jau katru piektdienu vai skolas dienu streipuļot un iekrist grāvī ;( Nesaprotu tak foršāk tak ir peidalīties ballītē skaidrā nevis ar apvemtu kleitu un nodzērušos seju!!!

3 0 atbildēt

Man arī tagad ir 13 gadi un es tev pilnīgi piekrītuemotionVispār, tu nosauci lietas, kas man visvairāk riebjas manos draugos vai vienaudžosemotion

3 0 atbildēt

Ļoti sakarīgi uzrakstīts, taču gribētu teikt ka ne vienmēr viss tik drūmi, piemēram, manā klāsē bija labs kolektīvs un vairāk ķircināja cilvēkus kuri smēķē nekā tos kuri nē. gan jāatzīst ka ka nedēļas nogalēs tusējām bet nebija nekāda negatīva attieksme pret tiem kas netusēja bet nu iespējams normāli cilvēki pagadījāmies.

3 0 atbildēt

Tad kad kļūsi par prezidentu aizmin kādu labu vārdu pa spokiem emotion

3 0 atbildēt

protams ka ir ..vienreiz es gaju pār ielai uz sarkanaas gaismas ,tagad tie kas uzdrošinās ar mani runāt sauc mani par Badassssss

3 0 atbildēt

Tīrs bullshits, ja godīgi. Tā dara tikai kkādi atsistie. Tā vairs mūsdienās nenotiek un, nē, tas nav stilīgi. Un es nerunāju par kkādām lauku skolām. tur vēl daži tādi atmari atrodami.

3 0 atbildēt

Nolādu demulētajus kuri posta visu kas tim ienak pratā un tos kuri apzīmē majas ar nejedzīgiem grafitī.

3 0 atbildēt

Aren't we all humans? Then why can't we live in peace emotion 

4 1 atbildēt

Cepuri nost, Tev, Ibumetīn. emotion

4 1 atbildēt

piekrītu, piekrītu, piekrītu, bet ko gan tas mainīs? tas pats bija manā bērnībā, mammas bērnībā un varbūt arī omes bērnībā, tikai vienīgā atšķirība laikam bija cieņa pret pieaugušajiem, jo, ja toreiz ietu lamāties vecu tantiņu klātbūtnē, tad norautos pa muti un vēl ar siksnu pa dibenu. a tagad, cilvēktiesības un bērnu tiesības... vecāki auguši "režīmā" un laikam nepatika, tāpēc savējos sīkos palaiž, lai nejustos tik apspiesti. tikai čiks vien sanāk. tagad vienkārši katrs 13, 15 vai cik-tur-gadnieks var savu viedokli pateikt publiski un anonīmi internetā, par ko viņam, protams, aplaudēs visi nedaudz (vai daudz) vecākie, kuriem tas pats vien traucē. teikšu jums - tā nav mūsu gadsimta slimība, jo šitādi huligāni un topošie sētnieki un malkas cirtēji ir bijuši visos laikos. peace out emotion

4 1 atbildēt

miinusus liek tieshi shie niikulji.

4 1 atbildēt

piena upes ķīseļa krastos.dzīve ir negodīga.

2 0 atbildēt

manuprāt tur vainīgi ir pusaudži, jo šie rāda piemēru bērndārzniekam, nākamais bērndārznieks rāda nākamajam utt. 

es pati vienu dienu pavadīju paziņu 5 gadīgo no bērnudārza, viņš nezinot pat ko tas nozīmē un kad jāsaka vnk pateica lai es beidzu mīzt un dirst. 

 

lkm drīz zīdainīšu pirmie vārdiņi būs tādi baaaigi smukie.

2 0 atbildēt

tagad stilīgi ir dzert pisties un lamāties

2 0 atbildēt

Es teikšu, ka tu savos 13 gados esi sapratis vairāk nekā daži dzīves laikā.

2 0 atbildēt

Ibumetīn,man šķita ,ka tev ir vairāk gadu :O Nav tā ,ka vecumam ir nozīme ,bet tas viss teksts,domu gājiens, atgādina manējo ! =) Un pats personīgi tev dotu 15-16 gadus :P

2 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »