local-stats-pixel fb-conv-api

Būt sliktam ir stilīgi?303

2390 57

Sveiki, es gribu ar jums dalīties savās domās par mūsdienu pusaudžiem. Es savos 13 gados esmu atskārtis, cik mani vienaudži reizēm ir briesmīgi un cik reizēm briesmīgas ir viņu domas par to, kas ir stilīgi un kas nē. Iespējams izlasot šo rakstu jūs teiksiet, ka man nav draugu, taču tā nav. Lai arī lielākajai daļai manu draugu piemīt šīs īpašības viņi tomēr ir mani draugi un es esmu drošs, ka viņi mainīsies. :)

2390 57 303 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 303

0/2000

šodien es atnācu no 1. skolas dienas un sāku raudāt ...mani vissa skola apsaukāja jo vot tagad esmu cietumnienks ar izskūtiem matiem !acīm redzami tas nav stiliigi izskūt matus meitenei un nēsāt nerd glasses .....(un es eju lauku skola)

5 0 atbildēt

emm, labs raksts! emotion

5 0 atbildēt

Kāāāā es pārsmējos par to "kur aiz kaunuma likties"!!!!!!!!!!!!!!!!! emotion

5 1 atbildēt
Cepums tev mans draugs. Izskatās ka esi visnormālākais no šā vecuma primātiem. Tev pieder valsts nākotne! GRU ir lepns par Ibumetīnu.
5 1 atbildēt

Piekrītu visam! emotion apnicis klausīties šos cilvēkus, kas izliekas par nez kādiem stiligājiem ar savam nodiršanām, dzeršanām un lamāšanām! Īstenībā tie cilvēki ir ar zemu intelektu un lieliem kompleksiem! 

4 0 atbildēt

''...kur aiz kaunuma likties.'' (:

4 0 atbildēt

Es mācos uz 7-10, bet smēķēju un dzeru, lamājos. Kādā sakarā man jāciena valsts?

5 1 atbildēt

Baigi foršs raksts. Jauki, ka ir vismaz kāds normāls mūsdienās.

 

Vispār es esmu tāda pati.!< Pievienojos visam rakstam...

4 0 atbildēt

Piekrītu visam šajā rakstā teiktajam!:)

4 0 atbildēt

audzinaashana gimenee .....

4 0 atbildēt

nezinu kur aiz kaunuma likties emotion

4 0 atbildēt

Kārtējais morāles lasīšanas raksts. Izskatās, ka es drīz sākšu likt mīnusus. :)

6 2 atbildēt

Es gribēju rakstīt nepatiesos apgalvojumus šajā rakstā, bet es saptratu, ka tad man būtu jāraksta, iespējams, garākais koments spoki.lv vēstrurē, bet es mēģināšu īsi...1. kas notiks, ja bērs iemācīsies krievu lamu vārdus? (maksimums vienu btw) 2. Neviens necenšas dabūt sliktas sekmes btw, sociālā dzīve vnk. traucē mācīties (tas nav joks). 3. Es nezinu nevienu cilv. pietiekami debīlu lai kko demolētu. 4.Neviens nevienam nespiež dzert, dzeršana nav ''krutuma'' apzīmēšana un kas tev pret alkoholu? 5. Neviens neizvēlas te piedzimt. 6. Moralitāti nevar īsti iemācīt. Cilvēki citus cilvēkus apsmej lai kompensētu savus kompleksus, izdomā kādi tie ir, un sāc tos izmantot pret to cilvēku. Bieži tas novedīs uz to ka tevi vairs neizsmej. Problem? *trollface*;*true story*.

7 3 atbildēt

it kaa kaadus is raksts raustiitu....

7 3 atbildēt

Ļoti sakarīgi uzrakstīts, taču gribētu teikt ka ne vienmēr viss tik drūmi, piemēram, manā klāsē bija labs kolektīvs un vairāk ķircināja cilvēkus kuri smēķē nekā tos kuri nē. gan jāatzīst ka ka nedēļas nogalēs tusējām bet nebija nekāda negatīva attieksme pret tiem kas netusēja bet nu iespējams normāli cilvēki pagadījāmies.

3 0 atbildēt

Man arī tagad ir 13 gadi un es tev pilnīgi piekrītuemotionVispār, tu nosauci lietas, kas man visvairāk riebjas manos draugos vai vienaudžosemotion

3 0 atbildēt

vecīt par pīpēšanu aizmirsiemotion

3 0 atbildēt

tev tiešām ir 13 gadi ? COOL BRO.

3 0 atbildēt

Es tev piekrītu ! Arī daudzi mani vienaudži piedzeras pat skolas rīkotajā ballē un pievemj koridoru!Kāds kaifs no tā ka jau pusaudzim esot sapist savu veselību un otru pusi dzīvi to lāpot! :( Es saprotu varbūt bišķi uz svētkiem iedzert, bet ne jau katru piektdienu vai skolas dienu streipuļot un iekrist grāvī ;( Nesaprotu tak foršāk tak ir peidalīties ballītē skaidrā nevis ar apvemtu kleitu un nodzērušos seju!!!

3 0 atbildēt

Nolādu demulētajus kuri posta visu kas tim ienak pratā un tos kuri apzīmē majas ar nejedzīgiem grafitī.

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »