local-stats-pixel fb-conv-api

Britu eirodeputāts Daniels Hannans izķidā Gordonu Braunu1

Nezinu, vai tā būs pirmā Eiropas politiķa trīsarpus minūšu replika parlamentā, kura ir tikusi gandrīz līdz YouTube dienas skatītāko video augšai, bet man šķiet, ka jums arī tā būtu jāredz. Britu toriju deputāts Daniels Hannans 'brutāli' izķidā savas valsts premjeru, leiboristu Gordonu Braunu - visai pasaulei aplūkošanai, tā kā tikai viens britu džentemenis to prot.

Hannans, kurš raksta blogu pie Telegraph, atzīmē, ka par savu atbildi Braunam ierasti informējis BBC un dažu laikrakstu korespondentus, savukārt tie viņu, tikpat ierasti, ignorējuši. Palūkojieties, piemēram, kā BBC Europe redaktors Marks Mardells atspoguļoja Gordona Brauna runu Eiroparlamentā un parlamentāriešu reakciju uz to savā blogā? Vienīgais, kas ir izpelnījies viņa ievērību ir... ka leiboristu biedri no sociķu frakcijas esot nosaukuši runu par "briljantu" un "drosmīgu". Bet te, redz, pietiekami daudz blogeriem un online ziņu agregatoriem abpus okeānam iepatikās uzstāšanās, un gatavs - viņi nosaka to, kas ir notikums un ziņa, neatkarīgi no tradicionālo mediju vēlmes to ignorēt.

Izejas jautājums: kad līdz YouTube augšai nonāks kāda latviešu politiķa uzstāšanās Eiroparlamentā? Pačukstēšu atbildi: varbūt tad, kad jūs tajā vairs neievēlēsiet ar eirofanātismu sirgstošus politiķus, kuru partijas politiski ir pilnībā un visdrīzāk neatgriezeniski nodevuš... ās "arvien ciešākas savienības" būvēšanas idejai.

Tad, kad jūs atjaunosiet taisnīgumu un ievēlēsiet tur tos, kuri pirms referenduma par dalību ES publiski (un drusku izmisīgi) teica to, kas izrādījās patiesību - ka kopā ar ES nāks nevaldāma inflācija, ka latviešu zemnieciņiem būs vāks dēļ nevienādajām subsīdijām, ka Latvijas neatkarība tiks progresējoši iznīcināta. Līdz pat tam, ka latvieši vairs nebūs noteicēji pat pār to, kā latviski būtu rakstāms "eiro".


4 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000
Paraeizi pateica - tu nevari no aizdevuma nastas izglaabties aiznjemoties naudu - tas ir tas ko dara Latvijas a$$holes - ainjemas naudu, censhoties izbeegt no paraadu nastas:D:D:D:
0 0 atbildēt