local-stats-pixel

Atpūta Turcijā2

10 12

Atpūtai Latvijas iedzīvotāju vidū pati populārākā valsts ir Turcija. Šajā valstī Latvijas pilsoņi var uzturēties bez vīzas 30 dienas pusgadā, kas ir ļoti ērti tūristiem. Turcija vienlaicīgi atrodas uz diviem kontinentiem - Āzijā un Eiropā. Turciju apskalo četras jūras – Melnā, Marmora, Egejas un Vidusjūra (tāpēc vienmēr atradīsies, kur peldēties).

Turcijā ir diezgan daudz kūrortu pa pieņemamām cenām. Katrs kūrorts atšķiras viens no otra. Divi populārākie no tiem ir Kemera un Antālija.

1. Kemera. Pilsēta atrodas 35-40 km uz dienvidrietumiem no Antālijas. Kemera - moderna pilsēta, kas ir ļoti populārs tūristu galamērķis. Kemeras īpatnība ir oļu pludmales, pateicoties kurām, jūras ūdens ir pilnīgi caurspīdīgs. Kemera ir slavena ar savu unikālo klimatu. Kūrorts ir piemērots bērniem, jo pilsētā patstāvīgi tiek rīkoti dažādi izklaides pasākumi. Kemera piedāvā mājīgas viesnīcas par zemām cenām. Pilsētā var sportot vai vienkārši paskriet no rīta, ieelpojot jūras gaisu.

2. Antālija. Šī pilsēta ir vecākā visā valstī. Pilsētā ir lidosta, kurā ielido lielākā daļa tūristu no visas pasaules. Kūrorts ir piemērots galvenokārt naktsdzīves mīļotājiem. Diskotēkas, klubi, kā arī bāri un restorāni. Pilsēta ir slavena ar akvaparku. Pilsētā jūs varat redzēt skaistas klintis. Smilšainu pludmaļu šeit nav, bet tās atrodas uz betona platformām. Tūristi uz tām nolaižas ar liftu.

Reklāma
10 12 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 2

0/2000

Turcijā ir daudz un dažādu kūrorta pilsētu, bet tu ieliec tikai par divām + Turcija ir ļoti skaista, bet pie Antaljas (tā ir pareizāk, bet sarunvaldā saka Antālija) tu ieliec kaut kādu viesnīcas baseina bildi. Nu šausmīgs raksts.

3 0 atbildēt

Eiropa un Āzija nav atsevišķi kontinenti, bet gan viens-Eirāzija. Ģeogrāfija nav dizrdēts.

0 0 atbildēt