local-stats-pixel fb-conv-api

Atņemtie ziedojumi mūsu sabiedrības neaizsargātākajai daļai.0

3 0

Sveicināti.

Jau kuro mēnesi, saprotamu iemeslu dēļ, mūsu informatīvajā telpā dominē Ukraina. Vēlos sniegt savu viedokli par esošo situāciju un tās negatīvo ietekmi uz mūsu iedzīvotājiem.

Vēlos nodalīt divas lietas, viens būtu palīdzība tiem cilvēkiem kas ir šeit atbraukuši, kas manuprāt ir pilnīgi apsveicama un visādi citādi atbalstāma.

Talāk velos aicināt izvērtēt šīs situācijas otru pusi, lasot mūsu populārākajos ziņu saitos rakstus par aicināšanu ziedot, ar pārtiku , naudu, vai kādiem citādiem labumiem.

Es šajā gadījumā uzskaitīšu pa punktiem, tās lietas kas manuprāt ir nepareizas un atstāšu viedu diskusijai, kritikai vai atbalstam un ar saviem jautājumiem šī raksta lasītājiem.

Nu ko sākam

1. Ukraina kā tāda ir valsts ar ļoti cienījamu skaitu miljardieru, miljonāru, kuri var ziedot daudz vairāk un lielākā apjomā ja salīdzina ar mūsu valsts ziedojumu apjomu. Vai karam beidzoties Ukrainas bagātākie cilvēki būs tie paši? Vai viņi būs ziedojuši kaut pusi no savas pasakainās bagātības?

2. Ukraina ir viena no pasaules ietekmīgākajām pārtikas eksportētājvalstīm, kurai pārtika pietiek https://www.ukrinform.net/rubric-economy/3427774-agrarian-policy-ministry-ukraine-has-sufficient-food-reserves.html papildus informācija atrodama arī telegram kanālos

Vai sūtot paciņas ar ēdienu nebūs tā ka tas ir ražots Ukrainā, nopirkts Latvijas veikalā un nosūtīts kā ziedojums atpakaļ? Vai no karadarbības brīvo pilsētu veikalos trūkst ediens? Aplenkumā esošo pilsētu situācija ir atsevišķa situācija, kuru Latvijas iedzīvotāju ziedojumi ietekmēt nespēj.

3. Latvijas valsts parāds ir gandrīz 15 miljardi eiro.

Varbūt būtu lietderīgi pajautāt saviem starptautiskajiem aizdevējiem , lai viņi noziedo Latvijas vietā jo viņi to iespējams var atļauties labāk kā Latvija? Var arī samazina Latvijas parādu?

4. Ukrainai ir vairāki ietekmīgi donori, Eiropas savienība, Vācija, Lielbritānija un tā tālāk. Vai viņi ka pārtikušas un vienas no pasaules bagātākajām valstīm nenodrošina pietiekami?

5. Mūsu pašu informatīvajā telpā ik pa laikam uzpeld lūgumi ziedot, vai kā citādi palīdzēt cilvēkiem kuriem nepieciešama nauda operācijai, zālēm, jo valsts nepmaksā. Iespējams mēs katrs pazīstam kādu ne tik pārtikušu iedzīvotāju, draugu vai paziņu, vai mūsu superizdzīvotājus pensionārus, vai vēl kāda mūsu sabiedrības neaizsargātākā daļa - invalīdi, kuriem nav asistenti tādā apjomā vai citādi trūkst elementāras ertības.

6. Cik atbildīga izvērtējot šo visu ir mudināšana ziedot citai valstij, kurai jau iespējams ir pietiekami saziedots un atvainojiet pašu sabiedrība deļēji ir plikām pakaļām.

informācijas avoti par kara gaitu un pārējo

Nexta live- https://t.me/nexta_live

https://t.me/polkazov

https://t.me/rf200_nooow

https://t.me/V_Zelenskiy_official

https://t.me/O_Arestovich_official


3 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000