local-stats-pixel fb-conv-api

Atheisms pret Theismu.149

289 10

Tātad sveiki spoki izveidoju rakstu kas ir ļoti strīdīgs starp releģisko pasauli un zinātnisko pasauli par manu gramatiku lūdzams nesūdzēties, jo tā ir diezgan slikta.









289 10 149 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 149

0/2000

trešajā tavs jautājums ir elementāri apgāžams - (iedomāsimies) Dievs cilvēku izveidoja, lai tas pats spētu atšķirt kas ir labs, kas slikts (saprātīgais cilvēks) un norādīja, ko drīkst, ko nē. lai cilvēks pats izlemj savu likteni - padoties kārdinājumam un izbaudīt tā augļus, par to pēc tam dārgi maksājot, vai dzīvot pēc tā, kā noteicis Dievs. taču nebūtu interesanti Dievam izveidot cilvēku, kurš ar visiem traucēkļiem tik viegli tiek galā! arī 4. tavs teiktais ir apgāžams, ja reliģijai piesaista karmu.

pats reliģijām neticu, bet ticu, ka ir augstāki spēki (iespējams arī Dievs). Darvina teorija ir nepilnīga un tai neticu vel vairāk.

0 0 atbildēt

Pats tu raksti pretrunas- sadalīt divās daļās , bet atbilžu un viedokļu 3 emotion

Es uzskatu ka viena daļa tic Dievam(Dieviem), viena daļa netic, bet trešā daļa ne tic, ne netic. Viņi šaubās, jo nav pierādijumu ka Dievs eksistētu un nevar pierādīt pretējo ! Un tā manuprāt ir lielākā grupa!

0 0 atbildēt

Bet kas tad ir NDE (Near death experience) Kas ir 100% pierādīts kur augsti kvalificēti sirds ķirurgi un citi kam bijusi netieša/tieša saskare ar nāvi apgalvo par neskaitāmiem gadijumiem ka ar nāvi nekas nebeidzās tā ir dzīves sastāvdaļa kas jāizdzīvo un pāriešana un citu realitati.  Šeit mēs gūstam primitīvu pieredzi gandrīz kā pērtiķi nesaprotu kāda tam jēga, bet 100% ticu dzīvei pēc nāves.  Nedaudz vieglāk paliek dzīvot uz šīs muļķīgās planētas kautkam tādam ticot emotion  Youtūbs pilns ar NDE stāstiem. un par celšanos no pērtiķi tas ir fufelis, zirgi arī cēlās no pērtiķiem, visa dzīvā radība cēlās no pērtiķiem, bļa  emotion 

2 2 atbildēt
Noskaties filmu 'Dogma'
0 0 atbildēt

Lai sniegtu debesskrāpja lieluma graudu ironijas, atgādināšu, ka Einšteins nebija ateists, lai cik paradoksāli tas arī skanētu.

"Es vēlos zināt dieva domas" A,Einšteins.

0 0 atbildēt

retardēts raksts. Tu man neko neesi jautājis. aptaujā laikam piedalījās 4. cilvēki. viens no tiem esi tu pats un pārējie ir izdomāti.

Tagad es nebrīnos kāpēc tu tici Trampam. emotion

tās abas ir reliģijas. Ticēt vai neticēt - abi patērē enerģiju. ar vienu tu pielūdz, ar otru iztēlojies ka tā nav. tas vispār neko nemaina. abas norādītās grupas ir ne pārāk izglītoti cilvēki, bet tikai tāpēc ka viņi turās pie koncepta, neizejot realitātē.

vispār to nemaz nevar salīdzināt. reliģija nav lineāra skenēšana un matriksa analīze. pateicoties reliģijai ir zinātne. Sanāk ka "māceklis saceļās pret radītāju". Zinātne pret reliģiju. deal with it.

PS. Daudzi zinātnieki ir reliģiozi cilvēki, izskaidro man šo.. Dievs ir radījis zinātni, ar kuru Dievu nevarēs atrast. Sounds like master-plan.

0 0 atbildēt

Es ticu gan Dievam gan evulūcijai... Dievs neradīja zemi un cilvēkus ,bet tāds iremotion

0 0 atbildēt
Cilvēks vienmēr kristietim uzdos ko tādu, ko nespēj kristietis atbildēt. Man Tev jautājums, kafuta, pats Tu vari atbildēt uz jautājumiem, ko uzdevi? Tavai zināšanai, reliģija un ticība ir divas dažādas lietas. Nevajag tajā visā iejaukt arī nevainīgus cilvēkus, kuriem nav nekāda sakara ar augstajiem priesteriem, kas tikai skalo citu smadzenes sava biznesa dēļ.
1 5 atbildēt

Matemātikā 4:4 ir pieņemts, ka ir 1. Es gan saku, ka ir 4. Paņem 4 ābolus un 4 daļās atdali, tāpat ir 4 āboli kopā. Cilvēce darbojas pēc kaut kādiem pieņēmumiem, kaut loģika saka citu.

0 5 atbildēt
'' ā dievs ir viss varens un var izdarīt pilnīgi visu tad ja viņš radītu lietu kuru viņām pašam pacelt nebūtu pa sp;ekiem tad viņš nebūtu visvarens un ja viiņš nevarētu radīt šādu lietu tad viņš arī nebūtu visvarens.Un ja dievs ir viszinoš tad kādēļ viņš radija ādamu un ievu ja viņš zināja ka tie apēdīs aizliegto augli kā arī viņš zināja ka sātans būs radies pirms tas notika.'' Nu Tu dod. Tas ir tikai normāli, ja ko tādu prasa ateists. Meklē ko tādu, ko itkā Dievs nespētu. Jums tīk pārspīlēt. Atceros dienu, kad ateists prasīja kristietim: '' Vai Dievs spēj radīt Dievu?'' Kristietis, protams, nespēj atbildēt, tikai ar vārdiem ''gan jau, ka var''. Jūsu pārlieku lielās izveicīgās gudrības sarežģī kristietim atbildēt uz kaut ko debīlu kā jūsu jautājumi. Nez kā būtu, ja kristietis jums uzdotu pilnu dē ar jautājumiem par to, ko jūs neko nezināt. Protams, jūs raustīsities kā negudri un mēģināsiet rast tam risinājumu no izgāšanās. Dievs ir un Viņš eksistē. Ir liecības. Man tuvi cilvēki tā spēku pieredzējuši. Pats Einšteins ticēja Dievam. ;P Ateisti tic velnam, bet ne Dievam. To esmu dzirdējis no viņu pašu mutes. Jums vēl mode Bībeli uzskatīt par pamācību biznesā un tur cilvēku kontrolē u.t.t. To arī nācies lasīt. Tā nav. Vajag vnk viņu lasīt ar skaidru prātu, nevis jau ar iepriekš iedzītu naidu pret reliģiju kā kristietība un tik visu to reliģiju uzskatīt par kaut kādu visa sliktā centru un cilvēku smadzeņskalošanu.
0 5 atbildēt
1. Darvins pats pirms nāves noliedza savu evolūcijas teoriju 2. Dievs nenogalina bērnus āfrikā, bet mēs, alkatīgie. 3. Paldies Dievam (ko saka kaut vai tie sportisti) neko nenozīmē. To var pateikt jebkurš ateists. 4. Lielā zinātne sen vairs neuzticas lielā sprādziena teorijai. Jo, sprādziens rada haosu, bet vis apkārt ir perfekta kārtība, kuru mēs nekad nesapratīsim. 5. Dievs radīja visu, bomāju ka noa šķirsts viņam nav nekāds lielais izaicinājums. 6. Tas akmenis ir grēks. Un jā, arī tas ir Dieva radīts... Un pacelt viņš pats to nevarēs, bet viņš to izdarīs ar tavām rokām.
0 6 atbildēt
« 1  2  3 »