local-stats-pixel fb-conv-api

Atheisms pret Theismu.149

289 10

Tātad sveiki spoki izveidoju rakstu kas ir ļoti strīdīgs starp releģisko pasauli un zinātnisko pasauli par manu gramatiku lūdzams nesūdzēties, jo tā ir diezgan slikta.









289 10 149 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 149

0/2000
Un ko tu pats dari, lai Āfrikas bērni nemieru badā? 😂😉
1 0 atbildēt
Piekrītu , ka nav nekas sadalīts, bet vienkārši cilvēki izvēlas savu ceļu.
1 0 atbildēt
Tā kur ir teikts ka dievs nevar kko pacelt? Sātans ir krirušais enğelis lucifers (gaismas enğelis) gluži kā enģeļiem arī cilvēkiem dievs ir devis brīvu izvēli Bībele ir sarakstīta ļoti poētiski un katrs to var izprast savādāk par to aizliegtā augļa ēšanu tas ar nav jāsaprot tieši ,Ieva pati izvēlējās krist grēkā un tas arī viss ar to radās iedzimtais grēks Mūsu laikos piepildas neskaitāmi bībeles pravietojumi kā tu izskaidrosi to? Manuprāt pierādīt vai to visu apgāzt var tikai mirstot un tad katrs pats jau redzēs kas ar viņu notiks
1 0 atbildēt

Tu vispār saproti, ko nozīmē teisms un, ko nozīmē ateisms?! Teisms nozīmē ticību dievam, vau dieviem un ateisms nozīmē šādas ticības neesamību. Pie dirsas, vai Tu tici evolūcijai, vai lielajam sprādzienam, Tu vari būt teists un ticēd abām šim lietām. Vienīgais, kas ir vajadzīgs, lai Tu skaitītos par ateistu ir tas, ka netici Dievam/dieviem. 

Daudzi ateisti un teisti tic evolūcijai, jo viņai ir daudz pierādījumu, daudzi dievam netic, jo tā eksistence nav pierādāma, tam nav sakara ar to, vai kāds āfrikā mirst badā, vai ne. Tas, ka kkāds tirliņš sporta šortiņos atļaujas teikt, ka pats visuma radītājs ir atveltījis daļu sava laika, lai pālīdzētu viņam uzvarēt kkādu spēli arī nepierāda un nenoliedz Dieva/Dievu eksistenci. Iemesls, kādēļ daudzi ateisti dievam netic ir tāpēc, ka nav nekādu pierādījumu tam, ka viņš varētu eksistēt. 

1 0 atbildēt

Dievs palaida lielo sprādzienu, kura rezultātā sekojoši radāmies mēs. Problem solved.  emotion 

1 0 atbildēt
Tas, ka ticam Dievam, nenozīmē, ka esam vāji. Vāji ir tie, kas izvēlas visu risināt ar ieročiem un dūrēm. Tas ir vājums.
2 1 atbildēt

Nu ne īsti tā jo ja šādi teikt ka nogalināt tad tu jau sāc kā viņi izklausīties jo draud ateistiem ar elli un ņirgājas par mums neņem vērā pierādijumus un inteleģenci.Un latvijā kristietība tika ievesta ar spēka palīdzību un procesā izlietas latviešu asinis.Nerunā par to ka viņus nogalēt vajag ja tā runāsi,nebūsi labāks par viņiem pašiem.

2 1 atbildēt

Kas ir interesanti - pat ja visa pasaule ar visu materiālo dabu, visiem elektroniem, protoniem un citiem hrenoniem pārstās eksistēt, tad 2 + 2 vienalga būs 4.

Bet, ja godīgi, vājš raksts. Aptuveni, nu, ja 2 + 2 = 4, tad kāpēc sin^2(x) + cos^2(x) = 1? Šī tēma ir daudz nopietnāka par pierādījumu meklēšanu. Dažos svētajios rakstos (ne kristiešu) teikts, ka Dievs dod visus argumentus pierādīt gan to, ka viņš ir, gan to, ka viņa nav. Saucas - ko gribi, to pierādi.

Par paradoksu, par lietas radīšanu, ko var vai nevar pabīdīt. Nu, johaidī. No sērijas, pilnībā zils džemperis, kurš ir pilnībā sarkans. Līst lietus vakuumā, u.tml. muļķības. Vienu šādu figņu izdomājam, un tāpēc Dieva nav. Nu, pilnīgi konspirācija kaut kāda.

Nākamajā rakstā varam paspriest, vai Jūsu mājai ir apsaimniekotājs? Var atrast argumentu, ka elektrība, ūdens, gāze un citas figņas Jūsu mājā radās no sprādziena. Uzsprāga "nekas" un viss kaut kas radās. Labāko fiziķu loģika.

1 0 atbildēt

Labāk iet un meklēt atbildes nekā sēdēt un neko nedarīt.

1 0 atbildēt

Nevis netic, bet gan noliedz dieva/u eksistenci emotion

0 0 atbildēt

Es ticu gan Dievam gan evulūcijai... Dievs neradīja zemi un cilvēkus ,bet tāds iremotion

0 0 atbildēt

retardēts raksts. Tu man neko neesi jautājis. aptaujā laikam piedalījās 4. cilvēki. viens no tiem esi tu pats un pārējie ir izdomāti.

Tagad es nebrīnos kāpēc tu tici Trampam. emotion

tās abas ir reliģijas. Ticēt vai neticēt - abi patērē enerģiju. ar vienu tu pielūdz, ar otru iztēlojies ka tā nav. tas vispār neko nemaina. abas norādītās grupas ir ne pārāk izglītoti cilvēki, bet tikai tāpēc ka viņi turās pie koncepta, neizejot realitātē.

vispār to nemaz nevar salīdzināt. reliģija nav lineāra skenēšana un matriksa analīze. pateicoties reliģijai ir zinātne. Sanāk ka "māceklis saceļās pret radītāju". Zinātne pret reliģiju. deal with it.

PS. Daudzi zinātnieki ir reliģiozi cilvēki, izskaidro man šo.. Dievs ir radījis zinātni, ar kuru Dievu nevarēs atrast. Sounds like master-plan.

0 0 atbildēt

Lai sniegtu debesskrāpja lieluma graudu ironijas, atgādināšu, ka Einšteins nebija ateists, lai cik paradoksāli tas arī skanētu.

"Es vēlos zināt dieva domas" A,Einšteins.

0 0 atbildēt
Noskaties filmu 'Dogma'
0 0 atbildēt

Kā būtu ar šādu argumentu: Dievs ir tik varens, ka nepakļaujas pat loģikai!

Pēc dažiem avotiem, turklāt, loģika nebūt nav pirmā lieta, uz ko balstās mūsu pasaule.

0 0 atbildēt

Patiesībā dārvina ''Teorija'' nav nemaz teorija tas ir fakts un kad tu saki nav uneversālā vai specefiskiem gadijumie tu dikti maldies jo evolūcijai ir dzelžaini pierādijumi esmu pilnībā pārliecināts kā arī 99% zinātnieku visā pasaulē ka evolūcija ir patiesais izskaidrojums kā taču ne kāpēc.

1 1 atbildēt

rekur ir jūsu kakainā reliģija un bībele

https://www.youtube.com/watch?v=FSN0UMiIPk4

1 1 atbildēt

Teikšu tā (iespējams šis komentārs īsti neatbilst raksta tēmai), ir cilvēki, kuri ir ateisti, un arī māk to pamatot, nevis kā daudzi- "es neticu Dievam, tātad esmu ateists." vai "Es neticu Dievam, jo ticu zinātnei (šādu teikumu esmu personīgi dzirdējusi vairākkārt)", un tajā pašā laikā apgalvo, ka horoskopi izskaidro indivīda uzvedību, raksturu un dzīvi, un cenšas ieskaidrot visiem ticīgajiem, ka viņu reliģija nav nekas.

0 0 atbildēt

Būtu vismaz elementāri komati rakstā ielikti un izlabotas ortogrāfijas kļūdas emotion .Piemēram, cilvēka vārdu un uzvārdu raksta ar lielo burtu.

Tēma ir ļoti interesanta, bet pluss nebūs, jo nav piestrādāts kārtīgi pie raksta.

0 0 atbildēt

Jā bet tad man vajadzētu arī rakstīt ateisms un tad visi sāktu komentāros jokot par to vārdu. emotion

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »