local-stats-pixel fb-conv-api

Ar ko esam labāki par citiem95

1108 9

Ar ko esam labāki par citām valstīm?

(mani iepriekšējie raksti: http://www.spoki.lv/paparazzi/Celojums-uz-paradizi-Fuerteventura/569922 , http://www.spoki.lv/automoto/Ciemojoties-TOP-GEAR-pasaule/570405 , http://www.spoki.lv/vesture/Nostalgija-Spilves-lidosta/571280 )

Sveiki! Vakaru pavadot mājās iešāvās doma uzrakstīt rakstu, ar ko tad mēs – Latvieši varam lepoties par savu valsti un kas mums ir tāds, par ko citas valstis var tikai sapņot.

Es neminēšu konkrētus vēsturiskos notikumus, bet drīzāk faktus par mūsdienā notiekušo.

1108 9 95 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 95

0/2000

👍

0 0 atbildēt

 

… mums ir visskaistākās meitenes !

0 1 atbildēt

pirmais un tresais savaa starpaa konfliktee

0 1 atbildēt

Nu tad laikam būšu kārtējais mietpilsonis, kas ar mežu izciršanu nelepojas. Pat ģeogrāfijā skolā mācīja, ka to īsto mežu, kas der ciršanai, ir maz, pārējie nav lietaskoki, sanāk atdodam labos, pašiem paliek krūmi. Arī manas vecmammas saimniecībā nocirta labos kokus, vietā atveda ne tik kvalitatīvus - protams, arī vietā nekas netika sastādīts. Protams, šo gadījumu no personiskās pieredzes var norakstīt uz kaimiņu būšanu, uzticēšanos un nezināšanu par to, kas un kā notiek, taču ne mēs tādi vienīgie un tukši aizauguši lauki, kas redzami skaisto mežu  vietās, vairs nav retums.

1 2 atbildēt

Cik esmu pamanijis mums Latviešiem nu ļoti patīk lielīties,atrod dažus iemeslus un tad lielamies un runajam par kkadiem nezinu ka nosaukt,bet padomajiet cik mums ir slikatku lietu ka citiem,kaut vai tas pats dzives limenis.Nesaku ka tas ir slikti cienit to ,kas mums ir,

0 1 atbildēt

Driz tas viss vairs nebus.

0 4 atbildēt

Vaitad esam visvisviszaļākā valsts Eiropā?

1 6 atbildēt

Latvija ir viens liels mežš. Ja neticat izejat ārā un paskataties :D

0 5 atbildēt

Bet AirBaltic smird :D :D :D

0 13 atbildēt
« 1  2  3 »