local-stats-pixel fb-conv-api

Ar ko esam labāki par citiem95

1108 9

Ar ko esam labāki par citām valstīm?

(mani iepriekšējie raksti: http://www.spoki.lv/paparazzi/Celojums-uz-paradizi-Fuerteventura/569922 , http://www.spoki.lv/automoto/Ciemojoties-TOP-GEAR-pasaule/570405 , http://www.spoki.lv/vesture/Nostalgija-Spilves-lidosta/571280 )

Sveiki! Vakaru pavadot mājās iešāvās doma uzrakstīt rakstu, ar ko tad mēs – Latvieši varam lepoties par savu valsti un kas mums ir tāds, par ko citas valstis var tikai sapņot.

Es neminēšu konkrētus vēsturiskos notikumus, bet drīzāk faktus par mūsdienā notiekušo.

1108 9 95 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 95

0/2000

Ja drīkst piemetināt! ;)

9. Mums ir labākie hokeja fani pasaulē!

10. Mēs svinam vārdadienas! (Tikai dažās valstīs tas ir pieņemts)

11. Mūsu interneta ātrums ir 4. vietā Eiropā

12. Latvietes visskaistākās meitenes

13. Aldaris, Laima un Ādažu čipši! 

emotion 

146 8 atbildēt

Un pēc 10 gadiem mums vairs nebūs mežu dēļ attīstītajiem kokapstrādes eksportiem. emotion

100 13 atbildēt

taa nav laba lieta ka mes eksportejam tik daudz koku. jau tagad mezi ir palikusi retaaki neka dazus gadus atpakal.

45 5 atbildēt

Viens no labākajiem šodienas rakstiem!!! ++++

31 0 atbildēt

...Ar to ka esam LATVIEŠI ! 

28 2 atbildēt
Patriotiski. Mans +
6 0 atbildēt

Man daudzi netic,ka Stolichnayu pilda LB , kad rakstīju rakstu saistībā ar to ,ka mūsu šnabis ir Two and a half man ,bet paldies,ka tu esi sapratis ,ka viņu pilda tepat ;D

P.S. protams tās sastāvdaļas,īpašu filtrēto ūdeni vai ko tur ved no citurienes,bet pilda te!

aa un mežus gan daudz tgd. izcērt,paŗāk daudz

5 0 atbildēt

Mums ir labākie vilcieni pasaulē (ER un DR sērijas vilcieni)

5 0 atbildēt

kokapstrādē konkurējam ar sakndināviem emotion  Latvijā liela daļa meži pieder skandināviem viņi ir izpirkuši tos un tur speciāli audzē kokus un eksporte tā kā reāli tas ir skandināvu firmas :Demotion

6 1 atbildēt

Latvieši pa brīvu skatās filmas, velk spēles u.t.t., no torrent saitiem, ko citās valstīs nevar, līdz ar to vidēji latvietis gadā ietaupa ap 100 000 LS :D

4 0 atbildēt

Es vienmēr esmu lepojies ar to, ka esmu Latvietis. Ne tik vien šo nosaukto lietu dēļ, bet arī mīlestības pret savu zemi un saviem senčiem, kas ir cīnījušies, lai mums būtu sava valsts, Latvija, ko varam saukt par mājām.

4 0 atbildēt

Diemžēl jau labu laiku vairs neesam zaļākā valsts Eiropā, un nejauc kokapstrādi ar apaļkoku eksportu.

4 0 atbildēt

Interesanti un ļoti labs, vairāk pozitīvisma + emotion  emotion 

4 0 atbildēt

Latvijai un Baltijai ir vienmēr bijis potencionāls un Rīga jau kopš Livonijas laikiem un arī visa Latvijas teritorija ar tajā agrāk dzīvojošajām ciltīm ir bijusi liels tirdzniecības cents. Baltijā ir gan Vācu, Baltu, Krievu un arī Zviedru atstātā ietekme un arī Ulmaņlaikos šeit ir bijusi gan inteliģences, gan ekonomikas izaugsme, pa lielam kritums Latvijā ir izveidojies kreisi ateistiski-sociālistiskās politiskās ietekmes dēļ un dēļ PSRS starptautisko likumu ignorēšanas okupētajās teritorijās (demogrāfiskā sastāvā maisīšana ar Krievu viesstrādnieku ievešanu) kas ir devis jebkuram Maskavas tronī sēdošajam, nākošajās desmitgadēs iespēju izmantot demogrāfiskos apstākļos kaimiņvalstīs, lai veidotuy ekonomisku un politisku situācijas izmaiņu par labu tai jebkurai lielvarai, kas par savu galvaspilsētu sauks Maskavu vai uzdosies par Krievijas vai bijušās psrs atkalizpildītāju.

Bet attiecīgi no kreisās birokrātijas Latvijā ir iesūņojies mantkārības un mantrausības, valdības bezatbildības kults, kas ir tikai pieaudzis izmērā un savā ceļā palēlina to dzinēju, kas bez tā smagsvara būtu lauzies uz priekšu jau četras reizes ātrāk.. 

3 0 atbildēt

interesanti, paldies emotion

3 0 atbildēt

10. Hmm, pat ja 14gadīgs ietu - viņš nemācētu karot.! Vai tad no tādiem jēga būtu? Vai arī vecie gribētu dzīvot un mazos dzītu pret pretiniekiem kā kkādu ēsmu, lai šos nošauj un vecie dzīvotu? M

Man šķiet, ka valsts attīstība galvenokārt, ir lemta uz jauniešu pleciem. Jo vecie drīz nomirs, jaunieši karā nomirs, un kas tad paliktu veidot valsti? Mazuļi? 

3 0 atbildēt

Beidzot arī kautkas pozitīvs par Latviju emotion

3 0 atbildēt

Mēs NEESAM labāki par citiem ;) Mums ir VISVAIRĀK paveicies emotion   LATVIJA

LATVIJA

2 0 atbildēt

Jāpiekrit ir lietas ar kurām esam labāki par citiem, bet ir 2x vairāk lietas ar kurām esam sliktāki par citiem , musu likumdošana ir galīga pakaļā, mums ir nenormāli daudz ierobežojumi, valsti vada cilvēki kurus interesē tikai un vienigi viņu konta saturs. Runājot par latvijas likumiem .. piemēram  mums šeit  ir tā - nosit cilvēku atsēdi divus gadus, izbombī kaimiņam netišam logu draud ar 4- 5 gadiem cietumā. un šis ir pēc reālas pieredzes, nu ne manas bet citu  omes vienai pazistamai vecenei dels sadzērās un piekāva lidz navei savu sievu, 2 gadus atsēdēja tagad ir uz brīvām kājām kaimiņam bij gadijums ka otrs kaimiņš veicot remontu iedauzija stiklu atbrauca menti un sāka kriminālprocesu, salocija to un draudēja ka tiesa piespriedis 4 gadus cietumsodu par huligānismu ( bet nu viņam paveicas, kaimiņs uzzināja ka tam sanāca netišam -  visu sarunaja un kaimiņam iestikloja logu pa 25ls .. un vai dēļ tāda sīkuma butu bijis vērts sēdet cietumā ? ) Runājot par ierobežojumiem auto lietas piemēram... Tas džips skaitas latviešu, bet vai kāds nav aizdomājies kādēļ viņs nav reģistrēts latvijā? Jo latvija ir tik unikāla valsts ka paštaisitu tehniku  bez vairākiem tukstošiem  izmestas naudas nedrikst šeit reģistrēt, bet igaunijā savkārt drikst. Atkal liekas vai tas nav stulbi ?  Lai ari cik perfektu auto tu uztaisitu ar visiem projektiem utt, šā vai tā nedrikst reģistrēt. no vienas puses labi jo ja butu visatļautiba pilnas ielas butu ar paštaisitiem brīnumiem kas reāli apdraud satiksmi,  no otras puses slikti, piemēram ja es kvalitativi pārbūvēju auto pēc visiem eiropas standartiem, kādēļ gan nevarētu ?

   

Un runājot par karu 14. gadigie ies karā? c'mon emotion Man ir 21 gads  un  es neietu aizstāvēt latviju. Valsts neko nav darijusi manā labā , kādēļ lai es ko darītu tās labā? Kamēr man ir mašina garažā, jumts virs galvas, un ēdiens ledusskapī, man par visu nospļauties.

2 1 atbildēt

Mēs dzīvojam valstī, kurā ir 4.ātrākais internets pasaulē. Nopietni ? un es vēl vaidu , ka man par lēnu :D

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »