local-stats-pixel fb-conv-api

Antivaxxeri - atpalikuši muļķi vai apgaismotie?14

138 13

Nekad vēl nav notikusi lielāka vakcīnu efektivitātes noliegšana kā mūsdienās. Bet vai tā ir pamatota?

138 13 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Raksts ir apmaksāta reklāma?

20 2 atbildēt

Negatīva nostāja pret vakcinēšanos ir normāla pretreakcija tam haosam un marasmam kas nāk no mūsu valdības puses.

Kautvai neliels piemērs - sākoties vakcināciju afērai, izskanēja viedokļi ka tā sauktā "brīvprātīgā" vakcinēšanās būs piespiedu kārtā liekot dažnedažādus ierobežojumus un šķēršļus tiem kuri nevēlas vakcinēties. Toreiz šī viedokļa paudēji tika nolikti līdz ar zemi - antivakseri, neizglītotie, sazvērestību teoriju piekritēji bla bla bla.

Un esam nonākuši kur?

p.s. esmu vakcinējies, bet tikai darba dēļ kurš liek izbraukt no valsts.

9 0 atbildēt

Антисоветчик - antiSovjets!! PSRS kaunināšana nāk, un “demokrātiskā sabiedrībā” tas pats atgriežas kā farss 😄

Izdomā kaut kādu informācijas stūķēšanu, ka rodas dabīga pretreakcija - ja man tik aktīvi kaut ko cenšas “pārdot”… - jāpārbauda kabatas un jānoņem no ausīm makaronu izstrādājumus.

Esmu vakcinējies - mans darbs ir tiešā veidā ar to saistīts.

Ir pāris klusi jautājumi, kas paliek neatbildēti:

Kāpēc apdrošināšanas kompānijas neiesaistās šajā biznesā?…

- Ir garas rindas pie vakcinēšanas centriem, bet nav neviena apdrošināšanas aģenta. Es varu apdrošināt jebko - mob.telefona stikliņu, kaķi, suni, māju, kredītu. Ir iespējams apdrošināt pat raķetes palaišanu kosmosā. Bet apdrošināties pret saslimšanu vai kaut kādām komplikācijām ar C-19 pēc vakcinēšanās ar efektīvāko vakcīnu - nē.

Apdrošinātāji ir profesionāļi, kas spēj aprēķināt riskus. Tā ir viņu darba nozare. Ja viņi neiesaistās šajos riskos, gribētu dzirdēt viņu argumentus. 🙂

9 0 atbildēt

Tavā rakstā, manuprāt, ir tādi apgalvojumi, par kuriem es nebūtu tik drošs (fake news) un kuri pavisam noteikti ir tuvi apzinātai naida kurināšanai pret kādu sabiedrības daļu.

Šeit ieskatam ir FDA apraksts par vienu no efektīvākajām C-19 vakcīnām.

Joprojām šī vakcīna ir “is an unapproved vaccine”.

https://www.fda.gov/media/144414/download?fbclid=IwAR1UYQLKSsSYd2dWGFQ322NhWu4Ig6KTQ2JypJdQrOJxvs7dlK6kXxvkUH4

FDA ir “The United States Food and Drug Administration - a federal agency of the Department of Health and Human Services”

5 0 atbildēt

Pārāk daudz brīvdomības, mediju un citu stulbeņu ietekmes uz sabiedrību, tāpēc arī tāds rezultāts. Kādreiz neviens neko nejautāja un nediskutēja - ko ārsts potēja, to arī pieņēma. Un vai tad kaut kas notika, visus nočipoja?

Arī nekādas loterijas un citas blēņas nebija jāorganizē. Kas negrib potēties, tas uz viņa paša atbildību. Aizliegt darīt kaudzīti lietu un ar to būtu gana.

Un šo visu var vispārināt ne tikai vakcinācijas ziņā, bet visos jautājumos. Vienmēr var pateikt, ka mani maldina, valdība melo un visur notiek sazvērestības. Tāda domāšana ir tik vien kārtējais modes stulbums, tikai šoreiz šie modīgie ļaudis ir tie neizglītotākie.

6 2 atbildēt

"Ativaxeris" tā ir DIAGNOZE...

12 9 atbildēt

Šausmu stāsti, bildes, video par un ap covid jau pusotru gadu plus gūzma fake news cilvēkus ir iebaidījis, aktivizējis vienu no pamatinstinktiem, kas cilvēcei ir palīdzējis izdzīvot tukstošiem gadu - bailes. Tā vietā, lai skaidrotu kas ir vakcīnas, kā tas strādā, ko tàs var un ko nevar ietekmēt tavā organismā, valdības turpina cilvēkus biedēt ar saslimušo, mirušo skaitu, izdzīvojušo šausmu stāstiem un to, ka viss būs slikti. Atgādina raganu vajāšanu un dedzināšanu viduslaikos.

Esmu vakcinēta un arī mani pusaugu bērni ir. Jo es ticu vakcīnām, esmu izpētījusi pietiekami par to kā tās darbojas, lai noticētu, ka covid vakcīna ir yieši tik pat nekaitiga kā gripas pote.

0 0 atbildēt