local-stats-pixel

Agris Sūna "garantē" kārtību, draud ar nekārtībām nākošreiz2

Atcerieties vaimanas par to, ka Doma laukumā esot bijis maz policistu (formā)? Iepriekš jau rakstīju, ka mītiņa dienā medijos parādījās dīvainas ziņas - Latvijas Apvienotā policistu arodbiedrība (LAPA) esot uzņēmusies nodrošināt kārtību, aicinājusi nesūtīt tur policistus, "kuri būtu bruņoti no galvas līdz kājām, lai tautas vidū neizraisītu vēlmi sākt kādas vardarbīgas darbības", kā arī draudējusi, ka citas akcijas vairs nebūšot tik mierīgas, ja nemainīšoties valdības attieksme.

Te nu tas arodbiedrības boss - viens Agris Sūna formas tērpā - ir redzams un dzirdams atkārtojam to pašu arī mītiņa laikā, Pirmā Baltijas Kanāla 13. janvāra ziņu izlaidumā.

Jāatzīmē, ka Latvijā ir pat divas policistu arodbiedrības. Neatkarīgā policistu arodbiedrība savā 15. janvāra paziņojumā raksta:

"10.janvārī 2009.g Neatkarīgās policistu arodbiedrības Ārkārtas kongresā Nr.1/2009, Kongresmeņi izskatīja visu NPA rīcībā esošo informāciju un pieņēma lēmumu akcijā nepiedalīties. Tas nozīmē, ka NPA kā juridiskā persona nepiedalījās protesta akcijā.
Ņemot vērā augstāk minēto, kā arī presē un citos masu mēdijos izskanējušo informāciju darām zināmu, ka NPA nebija uzņēmusies sabiedriskas kārtības sargāšanu pasākuma laikā Domu laukumā, jo uzskata, ka tā nav arodbiedrības funkcijas, kā arī arodbiedrības funkcija nav iejaukties politisko partiju organizētajos pasākumos.

(..)

NPA kategoriski norobežojas no LAPA pārstāvja A.Sūnas izteikumiem, kas ir izskanējuši masu mēdijos, kā arī citos sabiedriskos pasākumos, kā arī pieļauj iespēju, ka A.Sūnas paziņojumi nav bijuši saskaņoti ar LAPA arodbiedrības valdi."
6 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 2

0/2000
Arodbiedrības ir kā idiņu magnēts, nu un policijas arodbiedrība nav izņēmums.
0 0 atbildēt
Idiņu vai nē (es pats šogad vairs neizturēju morālistisko spiedienu: "tādi kā jūs par velti plūciet industrijas organizētās 'darbiniekniecības' pūliņu augļus", un uz gadu pievienojos), bet šis konkrētais cilvēks šķiet nopietns eksemplārs. Vien tas, ka nav iemācījies vai sapratis to politaģitācijas pantiņu - kam tad īsti viņš draud: valdībai (saskaņā ar NRA.lv), vai prezidentam (video) - ir ... Anonīmam, re: " rietumu izpratnē": neieredzu, un es esmu redzējis rietumu arodbiedrību.
0 0 atbildēt