local-stats-pixel fb-conv-api

18 mulsinošas lietas, ko dara amerikāņi jeb kā viņus atpazīt18

412 6

Par katru nāciju būs savi stereotipi, ko vislabāk zinās tās valsts kaimiņi, bet amerikāņi ir īpaši. Viņus var atpazīt pa gabalu, pat ja viņi vēl neko nav pateikuši. Lai arī visi tādi nebūs, tomēr dažas lietas ir ļoti precīzas.

Grūti pat iedomāties, ka tas patiešām neattiecas uz amerikāņiem.

412 6 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

1. ir mans stils ko pārņēma amerikāņi 90.gadu vīdū no manis, jo nekas nav labāks kā baltas zeķes zandelēs - kājas nesvīst un tulznas nav, pie tam, ir tīrīguma sajūta, neredz neapgrieztos kājas nagus, kādu pējumu starp pirkstiem utt. 

Ja kāds teiks fui, lai paskatās uz savām kājām.

20 1 atbildēt
swm avatarsswm

Strādāju uzņēmumā kurā sanāk strādāt ar cilvēkiem no ASV. Viņi tiešām ir ļoti skaļi, ka arī nelaipni un tāda sajūta, ka uzskata, ka viņiem viss pieder...

17 0 atbildēt
Kur tad aptaukošanās? Vai arī mes to nepieminēsim?
15 0 atbildēt

... diemžēl, daudz ko no minētā var sastapt šeit pat - Latvijā!

11 0 atbildēt
T krekls šortos, kuram ir josta + zeķes sandalēs. Jau pusgadsimtu viņi tā staigā.
9 0 atbildēt

Par 6.-to... Dzīvoju Anglijā, te lieto metriskās un imperiālās mēru sistēmas krustojumu. Ēdieniem un dzērieniem svaru norāda kilogramos un mililitros, kaut gan pabos joprojām var pasūtīt pinti, savukārt attālumus starp pilsētām - jūdzēs. Augumu mēra pēdās un collās, savukārt svaru - stounos, jaundzimušajiem - mārciņās. 

4 0 atbildēt

Angļu valoda esot visuresoša, diez vai kāds amerikānis pat papūlēsies runāt citā valodā ..... un ķīniešu rajonos arī runā tikai angliski ? Un vispār ir rajoni, kur pārsvarā runā tikai spāniski vai portogāliski. Ne visi latīņamerikas emigranti iemācās angļu valodu.

2 0 atbildēt
Dzīvoju Īrijā un visi fakti atbilst īriem. Izņemot par tiem dolāriem.
3 1 atbildēt
8. Čigānu decibeli būs iedpaidīgāki😂
2 0 atbildēt
Daudzkas neatbilst klasifikācijai Amerika vs cita pasaule. Rakstā lietas kas minētas pie amerikāņiem sastopamaa arī eiropā un un pie mums. Arī tie paši sporta tērpi un ēšana uz ielas. Un amerikā ir dienvidi un ziemeļi utt,un tur cilvēki un viņu paradumi ļoti atšķiras. Piemēram ziemeļos cilvēki nenēsā šortus neatkarīgi no gada laika. Pie mums gan ir indivīdi kuri nēsā ziemā ja ne šortus,ir arī tādi,tad bikses ar īsākām bikšu starām un plikām potītēm staigā par-10 .
2 0 atbildēt

 emotion 

3 2 atbildēt
Par valodu nav taisniba. Piemeram Florida loti daudz mak gan Anglu, gan Spanu valodu jo abas ir ikdiena lietotas
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

 emotion 

1 2 atbildēt