local-stats-pixel fb-conv-api

15 gadīgs datorģēnijs!176

2988 51

Dēla mamma visu šo laiku domāja, ka 15 gadus vecais Kristers internetā spēlē videospēles. Bet draugiem.lv vadība, uzreiz ieraudzīja zēna dotības, un nekavējoties ielūdza viņu uz darba interviju, un nu jau šis zēns strādā draugiem.lv labā.

Kristers Jurševskis ir tikai 15 gadus vecs, un šobrīd ir jaunākais programmētājs populārā portāla draugiem.lv sarakstā. Viņa mamma ir ļoti apmierināta ar to, un neskatoties uz to, ka zēnam ir pieklājīgs darbs, tas aktīvi apmeklē skolu, un tas netraucē viņam mācībās! Zēns paprasījis mammai 100 dolārus, lai varētu ievietot aplikācijas iekš AppStore, un tas zēna mammai jau ir desmitkārt atmaksājies!

Jebkurā gadījumā, respect!



2988 51 176 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Internets!
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 176

0/2000

Viņš toties strādā ar cilvēkiem, kuri kaut ko saprot no dzīves, nevis truli blenž ekrānā un neko citu nevar kā tikai izpaust savas negācijas. Pamēģiniet Jūs izdarīt kaut 1/5 no tā, cik izdarījis viņš. Spokiem.lv laika neatliks un viegli ar nebūs!

5 0 atbildēt

uhuuu, šis džekiņš motivē paņemt manu personisko gribasspēku aiz žabriem un sākt vizrīties ātrāk mērķu virzienā. Tā jau ir: ar talantu vien nepietiek, ir jādsiciplinē sevi un jāstrādā.

4 0 atbildēt

jaunais anonymous

4 0 atbildēt

Respect ;)

4 1 atbildēt

Spokos šitādi džeki noderētuemotion

3 0 atbildēt

tas tak mans kaimiņš

malacis,viņam būs spoža nākotne!emotion

3 0 atbildēt

Lai jau puikam veicas , galu galā apvienot mācības ar darbu nav tas vienkāršākais, bet ja viņš nepadosies ne vienam ne otram , tad pieļauju ka viņš savā dzīvē tālu tiks, nebūtu jau slikti ja ne tikai Amerikā, bet arī Latvijā kāds izceltos ar īpaši labiem izgudrojumiem kā video minēja to pašu Stīvu Džobsu un Bilu Geitsu. 

3 0 atbildēt

Es nezinu vai to var nosaukt par "Ģēniju" - Jebkurš ar motivāciju un patiku pret programmēšanu spētu sasniegt to pašu arī 12 gadu vecumā. ;)

4 1 atbildēt

visu cieņu šim 4alim emotion

2 0 atbildēt

šim puisim jau ir kādi 17.gadi,jo šis stāst bija pirms kādiem gadiem diviem pa televizoru.

2 0 atbildēt

Lūk , kādam ir jābūt gribasspēkam kautko panākt. Prieks par tādiem jauniešiem - cepuri nost.

2 0 atbildēt

Idiņi cer uz CS draugos. Respecp puisim!!

2 0 atbildēt

noskatījos viņa video jau pasen, un priecājos, ka viņš iet manā skolā.

2 0 atbildēt

Vot tas na*ui tā bēsi ka cilvēks gūst panākumus, un ja vēl tas ir sastīts ar pc tad nu sākās nodir*ana, kaut gan paši ne pis nezin...

3 1 atbildēt

Beidzot nav brīnumbērni tikai ārvalstīs, bet arī Latvijāemotion

2 0 atbildēt

Man šķiet, ka komentētāji nesparot, ka tas, kāpēc viņu uzskatu par talantīgu, tāpēc, ka viņš ne tikai kodē, bet ievieš savas idejas. Radošums apvienojumā ar ekzaktam zināšanām. :) Plus gribasspēks.

2 0 atbildēt

kāds bļe vēl datorģēnijs? :D Apple store ar app maker uztaisija kkādu sūda app un visi domā , ka viņam ir dotības?  Dumb People emotion

3 1 atbildēt

Statistika tagad par velti! :D

1 0 atbildēt

Kapēc dolārus?Latvijā maksā ar dolāriem?

1 0 atbildēt

Un tagat noteikti spoki.lv meklēs vēl kādu jaunāku, lai pārsistu dr.lv :d

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »