local-stats-pixel fb-conv-api

15 gadīgs datorģēnijs!176

2988 51

Dēla mamma visu šo laiku domāja, ka 15 gadus vecais Kristers internetā spēlē videospēles. Bet draugiem.lv vadība, uzreiz ieraudzīja zēna dotības, un nekavējoties ielūdza viņu uz darba interviju, un nu jau šis zēns strādā draugiem.lv labā.

Kristers Jurševskis ir tikai 15 gadus vecs, un šobrīd ir jaunākais programmētājs populārā portāla draugiem.lv sarakstā. Viņa mamma ir ļoti apmierināta ar to, un neskatoties uz to, ka zēnam ir pieklājīgs darbs, tas aktīvi apmeklē skolu, un tas netraucē viņam mācībās! Zēns paprasījis mammai 100 dolārus, lai varētu ievietot aplikācijas iekš AppStore, un tas zēna mammai jau ir desmitkārt atmaksājies!

Jebkurā gadījumā, respect!



2988 51 176 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Internets!
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 176

0/2000

Mums viņš jāpārvelk spoku pusē!

Come to the dark side, we have cookies! emotion

1125 15 atbildēt

Labi, ka mamma iedeva viņam tos 100 dolārus. Vēlāk atmaksās viņai desmitkārt.

315 7 atbildēt

Ofic čalītim tagad draugos statistika kāpj un kāpj.

257 6 atbildēt

Prieks par tādiem jauniešiem. Lai veicas!

95 1 atbildēt

Kāda starpība vai viņš ir nūģis vai nav, jums vienkārši skauž, ka džekiņam tā viss iegrozījies, un nestāstiet, ka negribētu būt viņa vietā. Viņš vismaz domā ar savu galvu, nevis, kā lielākā daļa padsmitnieku domā, ka viss dzīvē notiksies nahaļavu.. Džekam ir iespēja sev nodrošināt nākotni, ne velti Amerikā un citās attīstītākajās valstīs programmētāja profesija ir viena no vislabāk atmaksātajām darbības sfērām.

74 0 atbildēt

Pēkšņi man rakstīja jānis no draugiem un sākumā es nesapratu kas viņš ir, jo viņš rakstīja es esmu jānis no graudiem.lb es domāju ka viņš sūtīs iepriekš vēstuli un tāpēc viņš raksta no graudiem.lb

nezinu kā jūs, bet es nevaru saprast nekādu loģiku šajā viņa teiktajā

96 24 atbildēt

Šo cilvēku pazīstu, neuzskatīju, kad viņš ir nūģis, jo viņš pie PC nesēdēja tik ilgi, viņš visu laiku varteikt kautkur tusē.

64 6 atbildēt

malacis puika ... ir īsti talanti Latvijā :)

43 3 atbildēt

woūū, paralēlklasesbiedrs, neslikti

42 7 atbildēt

kamon, apple appus var taisīt dilitanti, bet to salīdzināt ar personālā datora izveidošanu savā garāžā būtu daudz par šerpu...

tad jau tādi stīvi džobsi un bili geitsi ir pārpārēm...

bet, nu, panākumus puikam!

26 0 atbildēt

Es zinu dažus arī, kas savos 14 - 16 gados kodēja mājaslapas uz notepad, dizainēja tās. Domā tas čalis ir vienīgais Latvijā, kas to prot? 

24 6 atbildēt
wh avatarswh

Čalis ar nākotni ! 

19 2 atbildēt

Izlasam šo - http://developer.apple.com/library/ios/documentation/iphone/conceptual/iphoneosprogrammingguide/iphoneappprogrammingguide.pdf

un būsim visi jaunie ģēniji dr.lv Diezgan smieklīgi ka viņu sauc par ģēniju

28 12 atbildēt

Nesaprotu ko te visi sajūsminās, čalis māk kodēt.. tālāk? Ķīnā bērni tāpat arī strādā firmās ar datoriem,kodē utt ..  bet tur to sauc par verdzību. 

26 10 atbildēt

lai veicas čalim, esmu sajūsmā par viņu !

14 1 atbildēt

Atkal kādam draugos pieaugs statistika emotion

15 2 atbildēt

Ģēnijs, vai neģēnijs - tam nav nozīmes. Svarīgi ir tas, kas šajā vecumā viņam jau ir mērķis un jēga dzīvei, kā arī liela apņemšanās (pie tam ne tikai sapņo, bet arī dara)! Me gusta!

11 0 atbildēt

smiekli nāk par tiem ''gudrīšiem'' , kas te sprēgā, oij, pilna Latvija ar tādiem,.. nevienu neinteresē, ka tu kaut ko māki , ja nespēj to parādīt praksē un pierādīt savas spējas un vēlmu vēl ko sasniegt un attīstīties, viņš to parādija, un re, kur tagad ir ticis..,

 tie, kas sēž savos būceņos un knibelē klusībā tās programmiņas, neviens tā arī nepamanīs..

6 0 atbildēt

Es ap to vecumu pametu vienus no krutākajiem programmēšanas kursiem LV, jo man tas šķita neinteresanti. Gribas sadot pa  purnu pagātnes man!

5 0 atbildēt

Viņš toties strādā ar cilvēkiem, kuri kaut ko saprot no dzīves, nevis truli blenž ekrānā un neko citu nevar kā tikai izpaust savas negācijas. Pamēģiniet Jūs izdarīt kaut 1/5 no tā, cik izdarījis viņš. Spokiem.lv laika neatliks un viegli ar nebūs!

5 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »