local-stats-pixel fb-conv-api

Sieviete veģetatīvā stāvoklī dzemdē bērnu. Policija izmeklē14

132 1

Pirms 10 gadiem sieviete gandrīz noslīka. Pēc notikušā viņa nonāca veģetatīvā stāvoklī un atradās Fēniksas, ASV, Haciendas aprūpes centrā. Dažas dienas pēc pagājušā gada Ziemassvētkiem viņai sākas dzemdības un piedzima puika. Diemžēl te ir tālu no Ziemassvētku brīnuma. Aprūpētāji par notikušo ir dziļi šokēti un policija meklē vainīgo.

132 1 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Neviens no personāla nezināja, ka viņa ir stāvoklī, kamēr viņa nebija sākusi dzemdēt.

Jo grūtniecības pēdējais mēnesis vizuāli ir pilnīgi neredzams emotion 

20 0 atbildēt

Wow. Cilvēce nekad nepārstās mani pārsteigt ar jaunām preteklībām.

11 0 atbildēt

Nemāk uztaisīt paternitātes testu? Bērns taču ir.

8 0 atbildēt

Sieviete komā jau vairākus mēnešus. Vienīgās kustības pazīmes ir bijušas, kad māsiņa viņai mazgājusi intīmās vietiņas. Galvenais ārsts to uzzinājis, zvanīja tās sievietes vīram, lai ierodas slimnīcā  - atklāts viens veids, kā, iespējams, var pamodināt komā gulošo sievieti - orālais sekss.

Vīrs palūdza, lai viņu atstāj divatā ar komā esošo sievu un ķērās pie lietas. Pēc neilga laika vīrs izskrēja no palātas un sauca ārstu: "Dakter, man liekas, ka viņa stipri rīstās!"

8 0 atbildēt

 emotion 

5 0 atbildēt

Cilvēki - vienīgie radījumi, kas izdomāt var vēl kaut ko stulbāku, ko varētu izdarīt. Neapskaužu bērna tēvu , kurš izdomāja darīt kaut ko tādu. 

5 0 atbildēt

Svētais Gars

4 0 atbildēt

Kā varēja nepamanīt, ka viņa ir stāvoklī? Ja jau varēja piedzemdēt, tad pirms tam bijušas reizes un vai tad aprūpētāji nemanīja, ka pēkšņi beigušās?  Vai nu tas ir fake vai šamējie pat zina vainīgo, tikai negrib atklāt - kā tas mēdz notikt tepat Latvijā...

3 0 atbildēt
Vāks
3 0 atbildēt

Kaut kas traks..

2 0 atbildēt

Kaut kā neticas!

1 0 atbildēt
"Dzemdības un seksuālā vardarbība, kas ir novedusi pie grūtniecības" Ko?
0 0 atbildēt