local-stats-pixel fb-conv-api

Ja sāp galva...32

Ziniet, atzīšos, man pēc dzeršanas bieži sāp galva, un visu dienu. tas jau nav nekas traks, jo lielākā daļa manu draugu iedzer kādu pretsāpju tableti un viss kārtībā, bet es nevaru atrast nevienu, kas man palīdzētu.
vēl pirms kādiem 4 gadiem man palīdzēja jebkura galvassāpju tablete, tagad nevaru atrast nevienu īsto.

šīs ir tās, kuras esmu provējis:

Ibumetin 400: runā, ka palīdz pret viskautkādām sāpēm, žēl, man pret galvas sāpēm nepalīdz

Citramons: citi saka, ka labākais, man šķiet tāds pats kā visi

Nurofen: aptiekā izstāstīju problēmu, aptiekāre teica- parprovē to pašu sastāvu tikai citas valsts un firmas ražojumu (ķip, tas pats ibumetīns, tikai cita firma)- nepalīdz

nu, viens ārsts ieteica Nimesil- domāts citiem mērķiem, bet sāpes noņem visādas. tā arī ir- vsas sāpes noņem, tikai ne manas galvas sāpes.

Vai kāds var ieteikt kaut ko, kas tiešām palīdz?

p.s.- lūdzu neiesakiet man iet pie ārsta, vai arī nedzert, neiesakiet arī daudz dzert ūdeni vai oglītes pirms miega, utt, es to visu esmu mēģinājis, ne jau pirmo dienu ar pudeli un pīpi uz jumta :)


Reklāma
23 6 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 32

0/2000
Pamēģini Ibubrofēnu :)
3 1 atbildēt
Jā, citu šmigu, vai nedzert vispār...emotion
2 0 atbildēt
nezinu! ir saridons un tas man palīdz! un vēl laba štelle ir izdzert kādu 1l zaļo tēju! tēja vēl nav mani pievīlusi!
2 0 atbildēt
Nezinu kā citiem, taču ja man ir pohu lācis apskāvis, ņemu izriju paku ar saldējumu, un izdzeru citron ūdeni.. kaut kur dzirdēju ka citrusa auglis palīdzot pohu gadījumā! Un parasti, arī kļūs labāk, ka var turpināt rautot! emotion
2 0 atbildēt
ANALGĪNU pamēģini, (tiesa ar recepti)
2 0 atbildēt
nezinu... man arī nepalīdz praktiski nekas... a vispār ienāca prātā ka dažreiz izdzerot borjomi paliek daudz labāk, vai to pašu mangali, no citiem minerāliem kautkā neesmu pamanijis atšķirību.
2 0 atbildēt
Skaties uz svaru... Ja tavs svars ir 50+ tad mierīgi varētu dzert iboprofēnu 400, bet ja tavs svars pārsniedz 80 , tad 2,5 tableti. Es nezinu vai tā var, bet nu parasti jau skatās pēc svara... Un ir vēl vienas zāles pret paģirām. Nu neacerēšos kā viņas sauc. Laikam, ka sākas ar alko...., nu ieej aptiekā un paprasi - tabletes pret paģirām. Viņas ir šķīstošas... Gadījies pašai izmeigīnāt.... Un jā, nedzer tik daudz nekvaletatīvu alkoholu un netaisi ''kokteili'' vēderā.... Dzer no mazākajiem grādiem uz augšu. Nejauc sarkano ar balto vīnu.... Un alu ar šņabi....Mjā, nezinu cik es visu pareizi pateicu, bet nu cerēsim, ka atradīsi savas super zāles. Varbūt jāsāk mazāk dzert....
1 0 atbildēt
Vienīgais kas palīdz man pret galvas sāpēm ir "Paracetamols" , lai gan tas ir domats temperaturai tadiem nolūkiem es to nekad neizmantoju.. man galvassāpes noņem ..
1 0 atbildēt
ketamins vikodins! vinigais tas ir recepshu zales!
1 0 atbildēt
Uzlāpīšanās ir pats labākais veids emotion
2 1 atbildēt
alca-zeltzer ir sūds vienreiz pameigināju nopirku visu paciņu un iepriekšējā dienā redzeju hokeja laikā reklāmu, bet tas mēsls nepalīdzēja vispār.
1 0 atbildēt

Pusīti analgīna:D

0 0 atbildēt