local-stats-pixel fb-conv-api

Ja sāp galva...32

Ziniet, atzīšos, man pēc dzeršanas bieži sāp galva, un visu dienu. tas jau nav nekas traks, jo lielākā daļa manu draugu iedzer kādu pretsāpju tableti un viss kārtībā, bet es nevaru atrast nevienu, kas man palīdzētu.
vēl pirms kādiem 4 gadiem man palīdzēja jebkura galvassāpju tablete, tagad nevaru atrast nevienu īsto.

šīs ir tās, kuras esmu provējis:

Ibumetin 400: runā, ka palīdz pret viskautkādām sāpēm, žēl, man pret galvas sāpēm nepalīdz

Citramons: citi saka, ka labākais, man šķiet tāds pats kā visi

Nurofen: aptiekā izstāstīju problēmu, aptiekāre teica- parprovē to pašu sastāvu tikai citas valsts un firmas ražojumu (ķip, tas pats ibumetīns, tikai cita firma)- nepalīdz

nu, viens ārsts ieteica Nimesil- domāts citiem mērķiem, bet sāpes noņem visādas. tā arī ir- vsas sāpes noņem, tikai ne manas galvas sāpes.

Vai kāds var ieteikt kaut ko, kas tiešām palīdz?

p.s.- lūdzu neiesakiet man iet pie ārsta, vai arī nedzert, neiesakiet arī daudz dzert ūdeni vai oglītes pirms miega, utt, es to visu esmu mēģinājis, ne jau pirmo dienu ar pudeli un pīpi uz jumta :)


23 6 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000
Tu neesi NORMALS, kgan tikai tadu cilveku delj kaa tu man vel joprojam ir darbs :D ! Nimesils + alkohols...vnk lieliski...nimeslils (cox1 cox2 inhibitors) un ari alkohols ir hepatotoksiks, tas ir boja aknas, pietam nezeliigi. ibumetins un nurfens ir ibuprofens, tie pashi vecie labie Nesteroidie Pretiekaisuma Lidzeklji (NPL cox2 inhibitors). Citramons ir tas pats PARACETAMOLS + KOFEINS + (vel kkads vazodilatators ja nemaldos), no riita parasta paracetamola (500mg) tablete + kafijas tase palidzees labaak nekaa tas suuds! Vnk kofeins potencee paracetamola darbiibu. Ja tev peec dzerstinjiem saap galva, ieteikshu no riitiem dzert kko SALDU un DAUDZ, jo smadzenes prasa GLIKOZI, un organisma nedaudz elektroliitu disbalans (Na, K, Mg, F...u.t.t.) un mazak RIJ tos suudus, pie laba nenovediisi...
8 0 atbildēt
1.vieta ibumetiinam....nav pieviilis
7 0 atbildēt
epg avatarsepg
atturēšanās no alkohola lietošanas varētu līdzēt :)) a tā, ibumetin 400 vēl pirms aiziešanas gulēt un nākamajā rītā nekādu sāpju :)
4 0 atbildēt
Pec tusa - pirms guletieshanas. Sanjemties aizraapot lidz virtuvei un izdzert daudz daudz udeni + citramonu un mesties slipi! Pohas no rita bus daudz minimaalaakas. Vislielakas problemas sagadaa ta piespieshanas dzert udeni :D
4 0 atbildēt
Uzlāpīšanās ir pats labākais veids .... leenaa garaa klluusi par alkaanu! vislabaakaas zaales ir uudens, citrons, medus un karsta piparmeetru teeja. ja ir suudiigi, iesaku normaali padzert visus mineetos, 1h laikaa pazuud gan galvassaapes, gan sushnniks.
4 0 atbildēt
zin, kas pats labākais? vismaz man un maniem draugiem palīdz. Pirms dzeršanas kārtīgi sadzeries visparāstākos vitamīnus. vissvarīgākais tiešī ir c ) vitamīns (askorbinskābe. c vitamīnu vajag kādu 1 gramu (1000 mg) tad pēc dzerstiņa pirms iešanas gulēt atkal to pašu 1 gramu c vitamīna un daudz ūdens (cik to ūdeni vien var dabūt iekšā) un nākošā rītā atkal 1 gramu c vitamīna un daudz ūdens. pa sliktu nenāķ arī citi vitamīnu, taču šitas ir svarīgākais.
4 0 atbildēt
Nu, bet tautieti, viss ir pavisam vienkarsi, nevajag ar pipi un pudeli uz jumta kapt!, dzer uz solina, labak uz zemes, krietiens uz galvas bus zemaks, lidz ar to sapes nekadas. Bet ja nopietni, izvelies labu alkoholu no tada galva nemedz sapet. Tomer, ja dzivo pec principa"snabis, alus letie vini - tie ir musu vitamini", tad no rita tiru cukurudeni, vesu kompresi uz galvas un pec kadas pusstundas butu jabut labi. Tabletes neiesaku, sabeigsi aknas.
4 0 atbildēt
Citiem no riita paliidz 50g, veikalaa ir nopeerkamas tabletes, diemzjeel nosaukumu neatceros, kk party life vai kas tamliidziigs, kuras iedzer 30 min pirms alkahola lietoshanas, lai riitaa atvieglotu simtomus, tad ko tu piemineeji lai nesaka, bet tomeer pateikshu daudz šķidrumu dzert vajag un uznjemt olblatumvielas, paliidz izvadiit toxinus, tapee arii kaltee, vel ir taads alkazels (tautaa sauktaas pohu zaales), tad ir kautkas liidziigs energjijas deerinam saucas alcahol killer, buutiibaa laikam arii vis, ko varu ieteikt - dzer ar meeru kvalitatiivu alkaholu un nejauc kopaa - tad nevajadzeetu saapeet, bet visaaadi ir. p.s zaales nenonjem galvassaapes , bet tikai atvieglo. paroc daarzu, ja taads ir. paatrinaas palielinaas asinspideinu, paatrinaas vielmainju, aatraak paaries
5 1 atbildēt
stipra melna kafija,alkazalcer.
4 0 atbildēt
Irfen tiešām palīdz, bet ja poha nenormālā, tad sūdīgi tik un tā.. Bet galva beidz sāpēt :)
3 0 atbildēt
alkaseltzer ir LJOTI labs
3 0 atbildēt
takaa man vieniigais kas peec zersanas ir ir sausa rīkle tikai un velme pēc gurķīša tad iesaku pagrauzt kādu marinētu vai salitu vai kautkādi tādi pagatavotu gurķīti.. citues neko citu nezinu.. un pamegini pirmms dzersanas kartigi paeest.. :)
3 0 atbildēt
Ibugesic - tā pretsāpju sastāvdaļa ir līdzīga (vai tāda pati) kā Ibumetinam, bet man palidz pret sāpēm labāk (nekā Ibumetīns) un ir kādas reizes 5 lētāks.. Bet ja godīgi - pret pohām vislabāk palīdz aliņš (1 gab. - ja nav plānots divdiennieks) un čučēt - tas ir sen pierādīts emotion
3 0 atbildēt
Ir aptiekās speciālas pohu zāles.. Alka-zeltzer (ja nemaldos).. izšķīdina ūdenī divas tabletes un pēc pāris min esi svaigs kā gurķītis un vari dzert jau atkal! Bet varētu būt, ka aptiekās, Hokeja čempionāta laikā ir deficīts :D emotion
3 0 atbildēt
nu mana recepte ir tāda- kad esi beidzis lietot alkoholu, vnk iedzer pretsāpju tableti, es parasti dzeru irfen, jo ibumetins man nepalīdz. un tad ej gulēt un no rīta būs kā gurķītis!
3 0 atbildēt
Tev mājās cirvis ir? Beidz mocīt savu galvu NOCĒRT TO. Domāju, ka vairs nesāpēs (nekad)
2 0 atbildēt
Pec idejas kas ir galvas sapes?! Ta ir kermena signals ka nav labi ar kungi vai ko citu... Tadel ja sap galva nevaig noverst to visu ar zalem....Izdzeriet glazi udens un pec 15 min viss bus kartiba, jo udens ir dabigs un vienmer gaidits skirdums organisma...Es zales vispar nelietoju un ja pat sap galva labak izdzeru glazi negazeta udens un viss pariet minusu laika!
2 0 atbildēt
Vislabākās zāles - NEDZER !!! :D
3 1 atbildēt
Pamēģini Ibubrofēnu :)
3 1 atbildēt
Jā, citu šmigu, vai nedzert vispār...emotion
2 0 atbildēt