local-stats-pixel fb-conv-api

Apskats: veikals Cigāri9

18 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000
Mīļie, viss ir tik ļoti relatīvs.. katram savs sexīgums. katram sava bauda. To Amerik: "Būtīibā viņas ir atpalikushas un velkas dziivei pakaļā. " Tā Tu vari teikt par sievietem. kurām tā ir "modes lieta", ja tā vispār var teikt. Jā, arī es noliecu galvu cilvēka priekšā, kurš sava dzīves ceļā nav "pavilcies" uz kādu no atkarībām, taču, ja viņam tā ir viņa mazā bauda - tad --->kāds "kapt virsū vai nekāpt"????? cigarete, pīpe, cigārs citā seksualitāti nerosina, citā rosina, kā kuram labpatīk.
3 0 atbildēt
bildes labas :)
2 0 atbildēt
Ideali, es tagad pilniba pargaju uz tinamo un mekleju normalu tabaku, sanaca tagad vineu meslu nopirkt ...Raksts vnk burvigs!
3 1 atbildēt
Amerik, Tava aprobežotība un tizlā ideoloģija jau pārsit robežas. Tas, ka Tev tas nešķiet sekīgi, nenozīmē, ka tā nešķitīs arī citiem. Un pārsvarā pīpē, jo grib pīpēt nevis, lai kādam tas šķistu seksīgi vai lai kāds "kāptu virsū".
2 0 atbildēt
laikam atkal iešu uzsmēķēt :))
0 0 atbildēt
es pilnīgi piekrītu, ka paiet maliņā būtu tikai normāli, jo citiem nav jāosta dūmi, tieši tāpat- izsmēķi var iemest arī miskastē. kulturāli cilvēki tā arī darīs, pārējie ir tie, kas arī papīrīšus, alus pudeles un citus mēslus met zemē
0 0 atbildēt
Pīpmaņi.
0 0 atbildēt

Man likās ka pipars pēdējas 5 bildēs nepīpē, vismaz vairs .. žēl gan!! emotion

0 0 atbildēt

a cik tur maksā tinamie papīrīši? emotion tur tieši neesmu pircis

0 0 atbildēt