local-stats-pixel fb-conv-api

Apskats: veikals Cigāri9

Latvijā tabakas izstrādājumus lieto ļoti liela daļa sabiedrības, kurus, tiesa gan, cenšas dažnedažādi ierobežot. Lai nu kā tur būtu- suņi rej, bet karavāna dodas tālāk!

Šoreiz raksts tieši smēķētājiem- kur iegādāt visādas vajadzīgas lietiņas, dažādus tabakas izstrādājumus, pīpes, oglītes utt.

Devāmies apbraukāt Rīgas tabakas veikaliņus. Bijām viskur, un izvēlējāmies rakstīt par savu favorītu- veikals Cigāri Galerijā Centrs. Par to kāpēc šis ir favorīts nedaudz vēlāk.

Un tātad īsi par to, ko tad tur var nopirkt:
---cigārus, dažnedažādus, lētākus dārgāgus, vidējus, lielus, mazus, šitādus un tādus (veikala nosaukums jau laikam pats par sevi to pasaka)
---Cigarillas- ar visvisādām garšiņām
---Ūdenspīpes tabaka- ļoti liela izvēle un demokrātiskas cenas
---Pīpju un tinamā tabaka- arī, tiešām laba izvēle.
---Pīpes- skaistas, dārgākas un lētākas, ir arī iesācēju komplekti. Protams arī aksesuāri pīpēm
---ūdenspīpes un to aksesuāri
---Tinamās mašīnītes utt.
---Un protams arī tādas standarta lietas kā filtriņi, oglītes, papīrīši un viss pārējais
---Kā arī- dāvanas, dažādi futlārīši, blašķītes, pelnutrauki, eksluzīvas šķiltavas, un citas skaistas lietiņas.

Kāpēc šis veikals izpelnījās mūsu vērību?

Pirmais un galvenais iemesls- PĀRDEVĒJI ZINA KO VIŅI PĀRDOD!!! esmu tik daudz reižu veikalā prasījis (vienreiz vienam pat pavecam vecim- pārdevējam)- kā garšo šī tabaka? un atbildes vienmēr ir- ooo, šī ir laba, jā, lieliska. Bet bieži vien pēdējais sūds. es pīpi pīpēju jau vairākus gadus un kaut ko saprotu no tabakām, bet reizēs, kad esmu kādā tirdzniecības centrā un atceros ka beigusies tabaka ieskrienu ko paķert un tad parasti tie veikalnieki parāda savu nezināšanu.
Bet šeit pārdevēja (sieviete) godīgi atzīstas kuras tabakas ir provējusi, kā tās garšo, kuras patika, kuras ne, pajautā- vai jums garšo saldas tabakas? ja jā, tad ieteiktu šitās, ja nē, tad šito neieteiktu.
tas pats ar ūdenspīpes tabaku- pastāsta kā kura garšo. tieši tas pats ar cigāriem.
Arī par papīriņiem un filtriņiem beidzot esmu uzzinājis ar ko viņi atšķiras un kuri ir kādi. kādreiz domāju, ka visi vienādi, tagad zinu ka ne.

Otrais lielais punkts, kas jāpiemin ir fakts, ka veikalā ir padomāts par klienta ērtumu- ir bāra krēsls, kur apsēsties, parunāties, izvēlēties kārtīgi savu pirkumu.
Padomāts arī par interjeru- pie sienām izvietotas skaistas fotogrāfijas, kuras darinātas tepat Latvijā.

Vēl viens svarīgs fakts- veikals atrodas Galerijā Centrs, tātad- pašā Vecrīgā, tātad pašā centrā un nav jābrauc nekur tālāk pēc savas tabaciņas.

Cenas- pačukstēšu noslēpumu- patstāvīgie klienti var sarunāt atlaides :)
Ir vēl līdzīgi veikali dažādos tirdzniecības centros, bet tur nav tik zinoši pārdevēji, tas nu reiz ir fakts!

Piedāvāju apskatīt arī bildes, kuras izvietotas veikalā!
un tātad- nākamreiz, kad gribēsi iepirkt foršu tabaku, Tu zināsi kurp doties lai netiktu piečakarēts!




Un visbeidzot- cilvēki, kuriem nepatīk smēķēšana- es jūs apsveicu, jūs tiešām esat malači, bet lūdzu cieniet manas tiesības smēķēt un lieciet smēķētājus mierā. un tikai nevajag stāstīt, ka jums kāds baigi dūmus pūs acīs. Uz ielas normāls smēķētājs cilvēkam sejā nepūtīs dūmus, ja arī gadās, tad viena sekunde dūmu tevi nenobeigs. bāros- ir taču nesmēķētāju sekcijas. pieturās smēkēt nedrīkst, ja kāds to dara, tad nevainojiet viņu faktā ka viņš smēkē, bet faktā, ka viņš pārkāpj likumu.
Savukārt tie, kas vēlas pateikt, ka tas ir fuj, vai vēl kaut ko uz ko smēķētājiem nospļauties- lūdzu, tās ir jūsu tiesības, tikai atcerieties, ka jūs velti tērējat laiku, labāk padomājiet par savu veselību- mazāk lietojiet datoru, ēdiet veselīgu pārtiku, ēdiet regulāri, sportojiet, nečakarējiet savus nervus, esiet draudzīgi savā starpā, reizi gadā izejiet medicīniskās pārbaudes, izsargājieties seksa laikā, utt. smēķēšana ir tikai viena kripatiņa šajā smilšu jūrā.
PEACE!

18 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000
Mīļie, viss ir tik ļoti relatīvs.. katram savs sexīgums. katram sava bauda. To Amerik: "Būtīibā viņas ir atpalikushas un velkas dziivei pakaļā. " Tā Tu vari teikt par sievietem. kurām tā ir "modes lieta", ja tā vispār var teikt. Jā, arī es noliecu galvu cilvēka priekšā, kurš sava dzīves ceļā nav "pavilcies" uz kādu no atkarībām, taču, ja viņam tā ir viņa mazā bauda - tad --->kāds "kapt virsū vai nekāpt"????? cigarete, pīpe, cigārs citā seksualitāti nerosina, citā rosina, kā kuram labpatīk.
3 0 atbildēt
bildes labas :)
2 0 atbildēt
Ideali, es tagad pilniba pargaju uz tinamo un mekleju normalu tabaku, sanaca tagad vineu meslu nopirkt ...Raksts vnk burvigs!
3 1 atbildēt
Amerik, Tava aprobežotība un tizlā ideoloģija jau pārsit robežas. Tas, ka Tev tas nešķiet sekīgi, nenozīmē, ka tā nešķitīs arī citiem. Un pārsvarā pīpē, jo grib pīpēt nevis, lai kādam tas šķistu seksīgi vai lai kāds "kāptu virsū".
2 0 atbildēt
laikam atkal iešu uzsmēķēt :))
0 0 atbildēt
es pilnīgi piekrītu, ka paiet maliņā būtu tikai normāli, jo citiem nav jāosta dūmi, tieši tāpat- izsmēķi var iemest arī miskastē. kulturāli cilvēki tā arī darīs, pārējie ir tie, kas arī papīrīšus, alus pudeles un citus mēslus met zemē
0 0 atbildēt
Pīpmaņi.
0 0 atbildēt

Man likās ka pipars pēdējas 5 bildēs nepīpē, vismaz vairs .. žēl gan!! emotion

0 0 atbildēt

a cik tur maksā tinamie papīrīši? emotion tur tieši neesmu pircis

0 0 atbildēt