local-stats-pixel fb-conv-api

Tagad tu zināsi kā neiztērēt mēnesī 100 naudiņas! (RSU)9

473 9

Palasīju un iepazinos ar sava laikabiedru un junioru ieteikumiem par to, kā pilnvērtīgi izdzīvot vienu mēnesi, krāt tā, lai kļūtu par miljonāru, ēst 15kg kartupeļu un makaronu mēnesī emotion un galu galā ballēties, ballēties, ballēties!

Es šoreiz mazliet attālāk no pašām receptēm (mazlietiņ aknās spiež emotion) un lietai pieiešu no mazliet cita rakursa.

Pateikšu godīgi, ja dodies studēt uz RSU - tad 1. punkts - jāaizmirst par BALLĪTĒM! Tāds vārds te nepastāv, ja nu vienīgi esi ārvalstu studentu "buddy", kas ir ļoti labs veids, kā vienu nedēļu septembrī un janvārī pavadīt bez rūpēm - dažādi pasākumi ārvalstu studentu iepazīšanās nedēļas laikā, kas iekļauj arī pusdienošanas un vismaz 2 ballītes, kā arī, ja piekodini, ka labprātāk vēlies būt par čomu Vācijas vai Skandināvijas izcelsmes studentiem, tad zini, pateicībā par to, ka izrādi viņam Rīgu, lētākās ēstuves, izdevīgākos maršrutus, daudzās studiju vietas, palīdzi atrast dzīvokli, utt. Pateicība būs mērāma gan ēdienos, gan dzērienos, gan ārvalstu suvenīros - vai nav lieliski?! :) (P.s. par iesaistīšanos šajos pasākumos Tu saņem arī pateicības rakstu - zini kā visādi sertifikātiņi, pateicības, atzinības, utt. :D)

Pieņemsim, ka mūsu mēnesis ar 100 eiro ir iekritis septembrī vai janvārī, tātad mums atliek vairs parūpēties par 3 nedēļām. Kā arī, šis nav tas mēnesis, kad vienlaicīgi izbeidzas visi kopšanas līdzekļi vienlaikus, kā tas parasti notiek - ja beidzas, tad beidzas viss - šampūns, dušas želeja, ziepes, tualetes papīrs, zobu pasta un trauku mazgājamais. emotion

473 9 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Kārtīgs students jebkuru situāciju izmantos un sev par labu pavērsīs emotion

21 0 atbildēt

Ūdeni var RSU sapildīt pudelēs no automātiem. Arī gāzēto, cik gribi. emotion

5 0 atbildēt

+ par Eastconiem emotion

2 0 atbildēt

tas ir Ultimate survivor emotion Bears Grylls būtu lepns

1 0 atbildēt