local-stats-pixel fb-conv-api

Suņu klubi7

28 0

Sveiki! Šoreiz nāku pēc padoma. Iegādājos Vācu aitu sunīti ar ciltsrakstiem. Viņš ir reģistrēts klubā Kanis-a . Es vēlētos izņemt ciltsrakstus un varbūt pieteikt viņu klubā, bet tikai tāpēc lai kādreiz varētu viņu pavairot (suns vīriešu dzimuma), vai piedalīties kādās izstādēs (varbūt), vai tā dēļ būtu vērts iesaistīties klubā? Cik tas viss varētu izmaksāt? Kāda ir sacensību dalības maksa? Vai kāds zin ko vairāk par klubu Kanis-a ? Skatījos mājaslapā- pēdējā laikā nav aktivitāšu. Vai var ieteikt kādu klubu? Lūdzu palīdziet

28 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Kucēni legālās audzētavās ir divu veidu - pets vai mājas mīluļi, kastrējami, nepārojami un lētāki. Un Breeding klase  -vairojami šķirnes īpatņi, kuri maksā daudz dārgāk, jo perfekti atbislst šķirnes parametriem. Parasti to atrunā pērkot kucēku. Ja šādas sarunas nav bijis, es sliecos domāt, ka audzētava nav īsti likumīga un tu esi apšņākts. Ja pērk tiešām kluba kucēnu, tad ciltsrakstus dod kopā ar kucēnu nevis tos ķipa var izņemt.

Uzraxti man - kāda audzētava, cena, varu mēģināt noskaidrot.

3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt
Man pašai ir suns ar ciltsrakstiem, tos izdod klubs , ko pārstāv kucēns, ja tāda nav, tad jāsāk pieteikties, ja ļoti vēlies tālāk vaislot, jo vaislot vajag obligāti titulus no izstādēm! Mans suns bija uzreiz klubā, kā arī ciltsraksti sagatavoti , atlika aiziet un samaksāt 20 eur vai 30eur, īsti neatceros! Ja ir jautājumi , pm !
2 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

😀

0 0 atbildēt