Kojās var gadīties brīži, kad ĀTRUMS tiešām ir svarīgs, GAĻAS nav, PARĀDI spiež nost, IZSALKUMS moka, simtā ROLTONA paciņa spiež kuņģi un gatavojas parādīt savas īstās 50 nokrāsas uz daiļās koju grīdas, kad galīgi nav NAUDAS, un kādā klusā skapja nostūrī slēpjas apkaltusi MAIZES RICIŅA un ledusskapī skumji tup OLAS.
Reizēm studentiem nav pat rīves vai katlu, vai vienkārši nav laika tos vēl mazgāt! Var pagatavot daudz ko 10 minūtēs, bet pa to laiku var saražot daudz netīrus traukus.
PIEDĀVĀJU GARŠĪGU RISINĀJUMU.
P.S. Varbūt kāds domās, kas gan garšīgs te var būt, PAMĒĢINIET! Labs veids, kā izmantot apkaltušu maizi. Un vasarās... šādi uzcepam vislabāk jau baltmaizi un pasniedzam ar saspaidītām meža ogām un cukuru....mmmmm..... bērnības garša.
Paņēmu piemēru, ja ir tikai divi produkti, panna, dakša un bļoda!
Sastāvdaļas:
Olas
Apkaltusi maize
Eļļa cepšanai
Ja budžets atļauj, tad varam pievienot minimāli sāli vai cukuru
+piedevas
P.S. Mana skola - RCK