local-stats-pixel

Pati neviennozīmīgākā grupa4

13 0

Šo, vēl kā parastu projektu, dibināja zviedru multiinstrumentālists Daniels Gildenlow - jauns, ambiciozs un jautrs čalis, kuram bija tieši tikpat ambicioziskuma un jautruma pilnas muzikālās idejas.
Jauns tādēļ, ka saņēmās šo kolektīvu izveidot jau 11 gadu vecumā (tas ir 1984. gads) , projekts guva nosaukumu ''Reality''.
Daniels tika klāt pie vēl viena Daniela, kurš mācēja ļoti labi spēlēt ģitāru, un nu jau abi divi viņi sāka veidot kaut ko jaunu, neparastu.

Pēc kādiem 4 gadiem par grupu uzzina noteikti liela daļa Zviedrijas iedzīvotāju, jo Daniels (atkal tas, kurš Gildenlow), piedalījās konkursā ''Rock-SM'', viņu arī uzvarot, labākā vokālista nominācijā.
1990. gadā grupai pievienojas bundzenieks un basģitārists.
1991. gadā Daniels maina grupas nosaukumu uz ''Pain of Salvation''.
1994. gadā Daniels ievelk grupā savu jaunāko brāli Kristoferu, un jau ar viņu nu tik viss sākās..

(''Pain of Salvation'' tulkojās kā ''Pestīšanās sāpes, ko Daniels raksturo kā līdzsvara apzīmējumu, visās iespējamās nozīmēs. Daniels piedāvā šo nosaukumu pielietot ikdienā, kad, pieņemsim, kaut kas dzīvē aiziet šķērsām, atcerēties ka dažreiz īslaicīgas sāpes ir tā vērtas. Interesanti, ka šo nosaukumu viņš izdomāja matemātikas stundas laikā.)

Atvainojos par ievilkto ''intro''..

Reklāma
Reklāma
13 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4

0/2000

👌

4 0 atbildēt

👍

3 0 atbildēt

👍

1 0 atbildēt

🙂

1 0 atbildēt