local-stats-pixel fb-conv-api

Maiks Pattons paziņo par straujām garīgās veselības problēmām0

12 0

Vēl 2021. gada rudenī grupas "Faith No More" un "Mr Bungle" atcēla vairākus ASV šovus, kas bija paredzēti septembrī un oktobrī, lai Pattons varētu vairāk pievērsties savam garīgajam stāvoklim.
Nu viņš ir atklājis konkrētus faktus, kas lika atcelt.

Jaunā "Rolling Stone" izdevuma intervijā Maiks apsprieda personīgo satricinājumu, ar kuru viņš saskāries. Viņa publicists jau iepriekš brīdināja, ka jautājums par šo tiks uzdots. Maiku ļoti aizkustināja viņa fanu atbalsts, tas viņam arī palīdzēja.
"Problēmas vēljoprojām turpinās, bet ir jau labāk," par savu garīgo stāvokli stāsta Pattons," ir viegli vainot pandēmiju. Atzīšos, tās sākumā es pat nodomāju: "Tas tak ir sasodīti lieliski! Es varu visu laiku būt mājās, un ierakstīt- man ir sava mājas studija."
Tomēr, pēc kāda laika es sāku manīt, ka pamazām kļūstu izolēts, un gandrīz antisociāls. Man vienkārši sāka palikt bail no cilvēkiem, no kontaktēšanās ar tiem."

Tādejādi, Maikam tika diagnosticēta agorafobija, ko "Mayo" klīnika definējusi, kā "trauksmes traucējumu veidu, kurā jūs baidāties un izvairāties no vietām vai situācijām, kas varētu izraisīt paniku un likt jums justies iesprostotam, bezpalīdzīgam, vai apmulstam.
Maika satraukums gan izraisīja "citas problēmas", kuras viņš paskaidroja, toties atzina, ka nevēlas detalizēt.
Sākumā, viņš sajuta, ka jūtas slikti, kad "Faith No More" gatavojās doties tūrē, iepriekšējā gada septembrī.
"Tanī brīdī es kaut kā zaudēju paškontroli, un vienkārši nebiju gatavs iziet priekšā lielai publikai, lai gan arī tieši ar to lielāko savas dzīves daļu nodarbojos. Dažas dienas pirms došanās tūrē, es sazinājos ar "FNM" čaļiem: "Hei! Es vispār neesmu pārliecināts, ka to spēšu." To patiešām bija grūti izskaidrot, jo jebkurā gadījumā, mani apspieda un lauza sajūtas, ka kaut kas nelāgs nu var notikt."
Vokālists pieļāva, ka "Faith No More" kolēģi un arī fani var būt sarūgtināti uzzinot šādas ziņas, toties viņam šķita, ka sava garīgā veselība jāliek pirmajā vietā.
"Un es zināju, ka piespiedkārtā to darot, varēja notiks kas nelabs," sacīja Maiks.

Uz doto mirkli, ne "Faith No More", ne Maiks nav pārliecināti, ka atceltās izrādes tiks pārplānotas.
Par laimi, Pattons ir saņēmis profesionālu palīdzību, lai tiktu galā ar savu agorfobiju, un jūtas jau daudz pašpārliecinātāks.
"Man palīdz mani suņi, dārzs, kā arī visi šie psihoterapeiti in psihiatri."
Šobrīd grupa, kurā Pattons dzied- Dead Cross sagatavo savu otro albumu "Dead Cross II", kuru atbalstot, iespējams, dosies decembrī tūrē.
Novēlēsim Maikam visu to labāko!

Raksts veidots balstoties uz "Loudwire News".

12 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000