local-stats-pixel fb-conv-api

Kā dabūt naudu? (Varbūt par šādiem veidiem nebūsi dzirdējis)48

172 1

Spoki studē ir PILNS ar rakstiem ''Kā izdzīvot ar 100 eiro mēnesī'', bet ne par to šodien būs stāsts. Šodien es pastāstīšu par dažiem mazliet savādākiem veidiem, kā dabūt vai iekrāt mazdrusciņ naudu. Man šie ļoti palīdzēja.

1. Šis varētu būtu ļoti efektīvs. Es nesen aliexpress skatījos cik maksā KENDAMA un tā maksāja nieka 3 eiro. Es pasūtiju 2 un tās bija gandrīz identiskas īstajam kendamām. Tā varbūt bija par pāris mm mazāka, bet tas nekas. Vienu es paturēju sev, bet otru kendamu es pārdevu par 15 eiro draugam. Tagad kendamas maksā 30-40eiro, tapēc pa 15 eiro tādu dabūt ir laime. 5x profits. Šādā veidā Jūs varat nopirkt vēl vairākas un pārdot pa 10-15 eiro un jūs dabūsiet foršu sumiņu kopā.

2.Šis nav baigi efektīvs, bet kaut ko jau var dabūt. Jūs varat sēdēt spoki.lv un Tur mēģināt dabūt cepumus un pārdot tos par īstu naudu. Es tā arī daru, bet šobrīd vēl neviens nepērk.

3. Izveido spoki.lv savu haltūru, kuru citi varēs nopirkt par 3 eiro, bet ir jāuztaisa diezgan efektīva haltūra lai kāds to pirktu. To var izdarīt aizejot uz savu profilu, kreisajā pusē ir sadaļa ''DIVĪTIS'' tur aizejot augšā parādīsies sadaļa ''PIEVIENOT HALTŪRU''.

4. Ja Tu spēlē kādu pūšaminstrumentu, ģitāru vai kādu citu mūzikas instrumentu kuru var paņemt rokās, tad Jūs varat iet uz ielas un spēlēt. Jums noteikt kāds iedos naudu.

Būtu dorši ja TU padalītos arī ar savu ideju komentāros, kā nopelnīt/dabūt naudu. To varētu izlasīt visi un varbūt tas viņiem palīdzētu.

172 1 48 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 48

0/2000
Tu esi īsts draugs. Spekulants. Ja tavi draugi to zinātu, tad tev nebūtu draugi.
30 4 atbildēt

"Man šie ļoti palīdzēja." un tad ir teikums "Es tā arī daru, bet šobrīd vēl neviens nepērk." emotion

18 0 atbildēt

Pie Maximas redzēju kā pusaudži piepelnās. Pienāk klāt pie kāda kas pārliek pirkumus no ratiņiem mašīnas bagažniekā un saka: "Es novietotošu ratiņus vietā." Aizdzen ratiņus vietā, pieslēdz un 1€ monētu paņem sev. 10 ratiņi un 10€ kabatā. Tiesa gan tagad viņus dzenā apsargi.

18 0 atbildēt

Ej strādāt  emotion  emotion 

12 1 atbildēt

Ei autor mana konta ir 36000 cepumi ! Noperc a !  emotion 

10 0 atbildēt

Iet strādàt ? Mācīties kaut ko darīt un ... darīt ?

8 0 atbildēt

Diez vai draugu cakaresana ir tas labakais veids ka iegut skanoso.

8 0 atbildēt

Nr.1 veids kā nopelnīt naudu ir ieguldīt sevī. Neslaisies apkārt, lasu grāmatas, taisi biznesu. Ar draugu apčakarēšanu dabùsi pa purnu un tāpat tālu netiski, tātad neesi draugs, ja kaut ko tādu dari.

7 0 atbildēt

Piekāsi savu draugu. emotion 

6 0 atbildēt
Aizej labāk Feniksā uzreizini... emotion
12 7 atbildēt

Malacis! Sākt pelnīt, cik agri vien vari - tas ir uzņēmēju ceļš. Neklausies pārējos, kas saka, ka piečakarēji draugu vai iesaka atrast darbu.. šie cilvēki nemaž nenojauš, ka savā darbā kā darbinieki paši palīdz pārdot lētaku produktu pēc pašizmaksas par dārgāku naudu 😉

4 0 atbildēt

Iet uz darbu nebūtu vienkàršàk? emotion

3 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt