local-stats-pixel fb-conv-api

Kā Korijs Teilors iemīlēja Metallica(-s) Melno Albumu0

10 0

Grupas "Metallica" slavenais Melnais Albums bija viens no spilgtākajiem mirkļiem tās karjerā, jo tieši ar to leģendas pārgāja no trash-metāla brutalitātes uz varenajām stadionu himnām.
Grupas "Slipknot" frontmens Korijs Teilors, savukārt, bija viens no tiem cilvēkiem, kuriem nācās vairākas reizes to noklausīties, lai iemīlētu. Tad viņam bija 17 gadu.
Intervijā ar Ediju Trunku Sirius XM, vietnē Trunk Nation ( izmantojot Blabbermouth), Korijs atcerējās:" Es un mani draugi tolaik bijām pārsteigti ar šo iestudējumu- mēs to apbrīnojot ierakstījām pa tiešo no radio, pirms viss albums iznāca. Veselu diennakti mēs sēdējām, un gaidījām, kāmēr skanēs vismaz kaut kas no jaunā albuma."
"Es domāju," turpina Korijs," cilvēkiem ir jāsaprot, ka kaut ko tādu mēs toreiz dzirdējām pirmoreiz. Mēs vienkārši bijām pārsteigti."
"Pēc albuma iznākšanas, un noklausīšanās es teicu:" Labi. Izklausās patiešām lieliski. Bet kur pazuda smagums?" ".
Teilors minēja "Holdier Than Thou", kā vienu no albuma smagākajām albuma dziesmām, viņš pat tieši šo dziesmu izvēlējās iekļaut 2021. gada "Blacklist" veltījumā. Tomēr, viņš vairāk bija cerējis, ka vēl tolaik jaunais albums būs vairāk līdzīgs diviem iepriekšējiem Metallica(-s) šedevriem.
C.Teilors turpina:" Pagāja kāds laiks, lai patiešām novērtētu šo albumu. Un es domāju, daudzi piekristu, ka iespējams, bija nepieciešami turpmākie divi "Loud" un "RELoud", lai vēlāk, atgriežoties priekš to pārklausīšanas, mēs nodomātu:"Ak Kungs! Par ko es tad domāju! Tas taču ir tik labs!"."
It īpaši, "Nothing Else Matters" bija dziesma, kura lika Teiloram apšaubīt ieraksta kvalitāti. Taču, laika gaitā viņš saprata, ka gaumes mainās, un iemīlēja arī šo dziesmu.
"Cilvēkiem vinmēr ir grūti pieņemt piepešas pārmaiņas," secina Korijs,"priekš tam, lai saprastu tās, ir vairākas reizes jānoklausās, nevis uzreiz jāatmet."

10 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000