local-stats-pixel fb-conv-api

Jaunais Metallica albums ''72 Seasons'' būšot intensīvs un drūms4

16 2

Ir paikušas vēl pāris nedēļas līdz Metallica izlaiž savu 11. pēc skaita albumu ''72 Seasons'', taču vēljoprojām līdz galam nav saprotams, kā tas skanēs, lai gan arī ir jau pieejami veseli četri singli - ''Lux Aeterna''; ''Screaming Suicide''; If Darkness Had a Son''; un ''72 Seasons''.

Visi četri pirmie singli no jaunā albuma skan pavisam dažādi, tāpēc iedomāties vesela albuma skanējumu nav viegli.
Vienu no pirmajām albuma recenzijām uztaisīja ''Classic Rock Magazine''', tajā stāstot: '' Jaunais albums neliks vilties faniem, tas viscaur ir drūms un intensīvs. Varētu būt līdzīgs pēdējiem diviem Metallica darbiem (''Death Magnetic''[2008] un ''Hardwired...To Self Destruct''[2016]).''

'' ''72 Seasons'' ir visai blīvs albums, iespējams nedaudz smags uztverei, dažiem varbūt var likties pat garlaicīgs,'' piebilst CRM.
Kopumā, par drūmu, iespējams, albumu pataisa Džeimsa Hetfielda lirika, kā vienmer balstīta uz reāliem dzīves notikumiem.

Turklāt, ''Classic Rock Magazine'' izdevumā teikts, ka ''balādes, un/vai melodiski momenti albumā vispār nav, kas viņiem nedaudz nepiestāv.''
CRM dod 8/10 ballēm, redzēsim, kā tas patiks jums.
''72 Seasons'' iznāks 14. aprīlī, to pasūtīt var šeit .

Oriģinālais raksts : https://loudwire.com/first-metallica-72-seasons-review-intense-album-goes-hard/

16 2 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

👌

2 0 atbildēt

👍

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Pēc dažiem "kaku albūmiem" pēkšņi paziņo, ka ir baigā thrash grupa. Death Magnetic tiešām patika, bet tas jau ar novēlošanos.

0 0 atbildēt