local-stats-pixel fb-conv-api

Tecktonik6

Tecktonik (TCK), ko sauc arī par Milky Way vai Electro Dance ir ielu deja, ko parasti veic electro house mūzikas pavadījumā. Tā pamatā ir dažādu mūzikas stilu apvienojums, piemēram Disco, Vogue, Waacking, Hip-Hop un Freehand Glowsticking. Tekctonik stils aizsākās 2000 gadā un cēlies no dienvidu priekšpilsētas Parīzē, Francijā, galvenokārt Metropolis naktsklubos, un ir pieaudzis visā pasaulē. Fast-paced techno un electro house mūzika Ziemeļeiropā parasti visvairāk ir saistītas tieši ar Tecktonik dejām.
Electro dance pārsvarā ir roku kustības, ņemot pamatelementus no glowsticking, piemēram, jēdziens Freehand un Leading Hand, uzturoties ļoti daudz disko gaumēm un kā pamatkustības izmantojot tieši šīs.
Zemāk par saviem gurniem Electro dejotāji izmanto savus ceļgalus un kājas kustoties shuffle stilā. Parasti kustības ir bieži saraustītā veidā. Šīš kustības mēdz ietvert elementus no toprock, B-boy un ko līdzīgu Hip-Hop.

Termins "Tecktonik" ir reģistrēta preču zīme, kas sākās Parīzē, un tas ir radījis jautājumus par deju notikumiem vai citām vajadzībām. Radītāji Tecktonik zīmolu (galvenokārt, Cyril Blanc, mākslas direktors Metropolis klubā) pārdod oficiāliem produktiem, piemēram, apģērbam, CD matricām un enerģijas dzērieni.

2002 Sirils Blanks (Cyril Blanc) un Aleksands Baruzdins (Alexandre Barouzdin) sāka organizēt "Tecktonik Killer" šovus, kuru mērķis bija veicināt Francijā divu stilu mūzikas, kas radās Beļģijā un Nīderlandē: hardstyle un jumpstyle. Šis projekts paredzēja, ka Metropolis naktsklubs veidos trīs veidu personu stilus, kur spēlēs dīdžeji no hardstyle žanra. Electro Rocker žanra vakaros un Tecktonik Killer žanra vakaru izveidi.

Tecktonik ir bauda, kas palielinājusi veiksmi un ir izplatījies uz Franciju caur pulcēšanos uz ielas un video pieejamamību internetā. 2007. gadā, mediji kļuva vairāk un vairāk ieinteresēti TCK parādības, tālāk veicinot tās izplatīšanos. Deja ir zināma plašai sabiedrībai un tā parādās video, tostarp Alive klubā ar Mondotek.

2007.gada septembrī, Techno Parade ir palīdzējusi noteikt palielinātu pārredzamību tecktonik stilā.
2007.gada novembrī, TF1 kļuva par oficiālo starptautisko aģentūru Tecktonik, ar mērķi veicināt zīmola ārpus Francijas.

Klubiem ir jāsaņem atļauja no Cyril Blanc un Aleksandra Barouzdin lietot terminu "Tecktonik" vai "TCK".

Neesmu tas labākais tulkotājs, tapēc atvainojos par dažām kļūdām.

Daži video, kuros redzami Tecktonik dejotāji. Pirmie divi ir no Reebok Dance Generation pasākuma 2009. gadā Rīgā. Trešais video ir treniņš pirms Dance Generation pasākuma Spānijā.







24 6 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

baigaa roku vicinaashanas maaksla

4 0 atbildēt

Nu tāda pasūdaina deja ir, ja nemāki labāk nedejo, kā redzams Latvijā nemāk, nu ok tas melnajā džempēri labs bija!

2 0 atbildēt

Tīņu dejas

2 0 atbildēt

Par gaumi nestrīdas, bet nu piekritīšu Draugam. Ja nemāk to padarīšanu labi, tad nekur publiski to nevajag darīt. Rowdy youngster jau labi zināms dejotājs latvijā un viņš visā šajā dejā ir ieguldījis ļoti daudz. Cik man ir info, tad pa šo gadu viņš dejo vēl daudz labāk. Jāgaida nākamais Battle. :]

0 0 atbildēt

Man kauns viņu vietā.

0 0 atbildēt

Viena no labākajām dejām :D

0 4 atbildēt