local-stats-pixel fb-conv-api

Stereotipi un mīti par modelēm.30

550 2

Viņas ir bezemociju radījumi, kuri dienā noēd tikai vienu salātlapu, slimo ar anoreksiju, izskatās pēc skeleta un strādā, lai nopelnītu naudu kārtējam šņaucienam. Vai tiešām?

550 2 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000

Yep, katrs vārds ir tīra patiesība.

22 0 atbildēt

Modelēm ir jāizrāda un jāreklamē apģērbs, nevis krūtis un pakaļa.

Labi, jāreklamē jau nav, bet tik pat labi varētu uz slotas kāta uzspraust pakaramo ar bluzi un palaist  pastaigā pa mēli. Kaut kam jau jābūt, lai tas apģērbs smuki stāvētu un kaut kur izceltos.    Kā arī, tievuma kults ir radies tikai pēdējos gados, ja pirms 10 gadiem modes demonstrētājas svēra vidēji par 8 % mazāk nekā standarta sieviete, tad tagad tie jau ir veseli 25% mazāk par mūsdienu sievieti. bet ir vērojams arī šī tievuma kulta noriets, tāpēc, ka nekam nav tendece palikt nemainīgam. Skatlogus iekaro 38 izmērs, par bārbija ir ieguvusi savu ''reālo'' masu.    Bet raksts labs :)

19 1 atbildēt

Interesanti, cik sekliem ir jābūt cilvēkiem, lai vēl ticētu šādu stereotipu pastāvēšanai (ja runa ir patiešām par modeli kā profesiju)

5 0 atbildēt

Un tagad pasaki, kurā modeļu skolā tādu sviestu dzen? :D Nē, ir modeles arī ar 180cm, bet lielākoties pieprasa 174, 177cm.

3 0 atbildēt

Vairumu šādu stereotipu nebiju dzirdējis, bet par vizuālo jau katrs var spriest pats. Man personīgi lielākajā daļā gadījumu viņas nešķiet sevišķi pievilcīgas. Vēl vairāk mani atbaida tie tērpi, ko viņas demonstrē. Jā, esmu no modes tik tālu, cik vien var būt...

Vēlvienu, manis toreiz pieminētu, stereotipu nepieminēji :D

2 0 atbildēt

Apakšveļu modeles ir cita tēma, es vairāk runāju par modes modelēm. Protams, ka tādām ir jābūt ar skaistām (bet tomēr samērīgām) formām.

0 0 atbildēt
Tu arī esi modele el diablo?
0 0 atbildēt
Tu, saprotams, esi modele, vai ne?
0 0 atbildēt

lai nu kaa, bet tas, ka modelēm nākas nomest visu  "lieko" svaru, lai veidotu karieru ir fakts. Protams, ne jau visaam, bet daudzām. un 34 izmērs jau ir tas galējības sākums, kuram gan patīk skatīties uz kauliem kas izspiedušies

0 0 atbildēt

tikko taa padomāju, ja jau 170  cm ir maz priekš modeles, kā būtu ar mani? Esmu 154 :D

0 0 atbildēt

hmm man tad jau modeles garums 178. tik žēl ka neesmu modele un dzīvē tik garai meitenei [ vismaz man ] nav ipaši viegli

0 0 atbildēt

bet... bet manai kaimiņienei ir 86 gadi :<

1 2 atbildēt

"Interesanti, tad kāpēc tava kaimiņiene vakar nepiedalījās Chanel modes skatē un nav redzama uz šī mēneša Vogue vāka?"

Tāpēc, ka viņa nepārgulēja ar to galveno :D

2 5 atbildēt

Par šovbiznesa profesijām bieži ir ļoti maldīgs priekšstats, jo galu galā arī pašas industrijas to uztur :) Līdz ar to arī nav brīnums par attieksmi, kas saķerstīta lielākoties no preses utml, no sērijas "man viena paziņa/draudzene/māsasdraudzenesmeitasdēlasievasdraudzene to dara un es zinu, kā tas ir!"

Un mūziķi, aktieri, TV sejas jau arī tikai nedaudz pagozējas slavas saulītē, bet pēc tam atpūšās un skaita lielo piķi, ko saņem ne par ko, kamēr mēs grūti un smagi svīstam birojos, gateros un visādās citādās normālās darba vietās :D

2 5 atbildēt

nepārliecināji...

5 9 atbildēt