local-stats-pixel fb-conv-api

Par un ap grāmatām7

26 2

Lai gan tagad ir iespejams viegli iegūt gandrīz jebkuru gramatu elektroniskai lasīšanai, manuprāt tās ir tikai ēnas no īstas drukātas grāmatas. Tās ir kā rēgi, atstājušas savu ķermeni, klīst un itka priecē, bet nepamet sajūta ka kautkas trūkst. Peles klikšķis uz tiko dabūtas grāmatas pie datora vai tomēr kluss krakšķis nekad iepriekš neatvērtas grāmatas lappusēm pašķiroties. Datora dūkoņa vai tintes un papīra smarža, tā ir katra paša izvēle. Un tagad par un pa grāmatām.

Grāmata ir komplekts no aprakstītām, apdrukātām, ilustrētām vai tukšām lapām, kas veidotas no papīra, pergamenta vai jebkura līdzīga materiāla, visbiežāk lapas ir sastiprinātas vienā grāmatas sānā.

« 1  2  3  4  5 »
26 2 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

atbildot uz Star komentāru " manupraat vispaar vajadzeetu visas graamatas ... " manuprāt tevi vajadzētu sadedzināt :)

6 0 atbildēt

Es esmu lasījusi netā un arī novilktās grāmatas, jo dažreiz tak ļoti negribas gaidīt tulkojumu un/vai tērēt naudu, bet esmu piefiksējusi, ka pēc pusstundas ekrāns sāk viļņoties un acis sāpēt... Nekas nav labāks, par ieritināšanos dīvānā ar izvēlēto grāmatu rokās!

1 0 atbildēt

ir jau taisnība par tām elektroniskajām grāmatām, varbūt, ja grāmatas nemaksātu tādu naudu, man arī būtu sava mājas bibliotēka, bet tā es ar lasu internetā

0 0 atbildēt

Es dievinu gramatas.Nezudosha vertiba.

0 0 atbildēt

Man tā patīk lasīt un tieši no grāmatām, jo tā ir taustāma un jūtama vērtība atšķirībā no e-books. Vienu grāmatu gribēju izlasīt uz datora, bet likās tik neērti un acis 2x ātrāk nogura...visādā ziņā es labāk, nopērku aizņ*s vai kkā savādāk dabūnu grāmatu, nekā lasu uz datora vai jebkādiem citiem elektroniskiem aparātiem...

0 0 atbildēt

Grāmatām tomērr ir īpaša aura.....

0 0 atbildēt

manupraat vispaar vajadzeetu visas graamatas sadedzinaat

1 6 atbildēt