local-stats-pixel fb-conv-api

Neizsmeļamais spēks leoparda rakstā apģērbā un apavos,aksesuāros.1

Ir tendences, kas no modes tā arī neiziet, bet katru gadu atgriežas nedaudz citādā formā. Leoparda raksts neapšaubāmi ir viena no tām.

Tas, kā leopardādas raksts kļūst par vienu no jaunās sezonas aktuālākajām tendencēm, piedzīvots jau neskaitāmas reizes. Un tā katru gadu, arvien no jauna. Šī pavasara un vasaras sezona nav izņēmums un atkal apliecina šī modes fenomena nemirstošo popularitāti. Plankumainais leoparda raksts ir vienlaikus gan mīlētākā, gan arī nīstākā modes tendence. Tam nereti pārmesta vulgaritāte – dažos gadījumos, jāatzīst, ne bez pamata.

Katru gadu šis raksts atgriežas nedaudz citādā veidolā. Iepriekšējās sezonās tika pieredzti zilu, pelēku un sarkanu toņu leopardādas raksti, kā arī vēl dažas citas variācijas.

Šoreiz pienākusi kārta maigai un delikātai toņu paletei – no sniegbaltas līdz bēšai, gaiši brūnai un rozā krāsai. Šī krāsu kombinācija ir eleganta un ieturēta, bet tikpat viegli to var iekļaut arī trakulīgā jauniešu stiliņā.

Tāpat kā zeltainā Āfrikas leoparda ziemeļu brālis ir melnbaltais sniega leopards, tā arī modē raksta baltā versija ideāli piemērota aukstākajiem mēnešiem.

Raksta lielākais spēks slēpjas tā daudzveidīgumā, un tas ir iemesls, kāpēc tas paliek aktuāls no sezonas uz sezonu.

« 1  2  3 »
26 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt