local-stats-pixel fb-conv-api

Industrial likvidē gotisko kultūru63

198 5

Īss kurss orientācijai un tiem, kas saka: "Emo..goti..kāda starpība?"

Reklāma
Reklāma
Reklāma
198 5 63 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 63

0/2000

atbildot uz HouseMD komentāru " Tā nav stereotipiskā domāšana. Šādi cilvēki... " Jā, pelēkās peles nav definētas un ietvertas rāmjos, tāpēc neviens neņemās ar viņiem. VISI grib izcelties? Un imidžs, tas ir tikai viens no miljoniem instrumentu, ar kuru palīdzību, var panākt šo efektu!! Tas,ka pelēkā pele neizceļas ar ārišķību, nenozīmē, ka viņam viss pofig! Vaitad tu nemeklē cilvēkus ar kopīgām interesēm? O,jā....Hause, tu meklē gan!!!! Tavas intelektuālās spēles-tās arī ir orģijas! Un tava diskusija- veids kā tu izcelies..kaut vai šajā interneta telpā.

0 0 atbildēt

atbildot uz Kļavas lapa komentāru " Son, I am disappoint. Cilvēka pašizpausme. ... " atbildot uz Kļavas lapa komentāru " Son, I am disappoint. Cilvēka pašizpausme. ... " Pašizpausme ir simptoms kādam kairinājumam. Melnie ģērbjas uzmanības trūkuma vadīti. Absorbē sevī visu. Krāšņie parasti ir lutinātie cukuriņi, tawrenīši utt un tā joprojām. Those who know no boundaries as you said. Sūdīgi, ka šādi stimuli vai to trūkums nepārvēršas produktīvā pasākumā. Ir tikai konkrēta laika un smadzeņu notriekšana absolūti nenozīmīgās lietās - kā šiie stili, mūzikas gaume, uzvešanās kultūra. Masveida lopisms, kuru kontrolē tieši trendi nevis individualitātes.

0 0 atbildēt

atbildot uz BangOut komentāru " Goti ir labi, viss melns, viss tumš, pentagra... " Cilvēki padomās,ka es tev samaksāju! :D Nevajadzēja jau reiha karogu izkārt....

0 0 atbildēt

atbildot uz PREZIDENTE komentāru " Jā, pelēkās peles nav definētas un ietverta... " Pēc Tavas loģikas, ja es meklēju kopīgo, tad man būtu jābūt draugos ar makšķerniekiem, ekonomistiem, matemātiķiem, biologiem, vēsturniekiem, fotogrāfiem, juristiem, utt? Kāpēc nav? Man tās intreses visas ir kopīgas ar kādu cilvēku grupu. Un šo rupu daudzums ir neizmērojami liels.

Intelektuālās orģijas? Just common sense which you are trying to ignore while imposing a social independency which is not independent at all.

0 0 atbildēt

atbildot uz HouseMD komentāru " Pēc Tavas loģikas, ja es meklēju kopīgo, ta... " Pēc tavas loģikas kādas subkultūras pārstāvji draudzējas tikai ar "savējiem" ? Esmu pārliecinājusies,ka tas ir bullshits. Ja nav cilvēciskas saiknes,tad ir tā "Man patīk dimmu borgir"-"O,jāā,man arī!Tas ir labais vecis!" Un šīs nots saruna parasti apraujas. Domubiedrs un draugs tas NAV viens un tas pats! Tu to zini,jā, bet kāpēc jautā "man jābūt draugos bla bla bla"  No kā tad esmu atkarīga TAGAD? Nu,nu?  

0 0 atbildēt

atbildot uz HouseMD komentāru " Parādi man kaut vienu vietu, kur tiek runāt... " "Parādi man kaut vienu vietu..bebebebe" :D Parasti tu runā tik atslābināts, atgūlies krēslā, rokas salicis aiz galvas, bet tagad tu ātri nolej visu ar benzīnu un gribi aizpist prom. Cik netipiski tev, Haus...ak,nē,paga...tomēr tipiski! Lai tev jauks vakars!

0 0 atbildēt

atbildot uz PREZIDENTE komentāru " "Parādi man kaut vienu vietu..bebebebe" :D ... " "Tu vairs neesi saistoša" un "pirmais komentārs ir par rakstu".  Šķiet tam vajadzēja aiztaupīt trīsrinndītes rakstīšanu. Of course, I have my stuff. Un nevajag apvainoties, kā mazai meitenei. Tas nav raksturīgi "prezidentiem". Paldies! Rezultātus.

0 0 atbildēt

atbildot uz HouseMD komentāru " "Tu vairs neesi saistoša" un "pirmais komen... " Esmu mierīga. Tu esi Muhameds, es kalns. Brīnumi notiek.

0 0 atbildēt

atbildot uz helgard komentāru " HouseMD jebkurā gadījumā, lietā un vietā 24/7... " Es jūtu, ka Tev būs arī par gotiem kas sakāms, mans dārgais, jauniegūtais draugs.

0 0 atbildēt

atbildot uz PREZIDENTE komentāru " Esmu mierīga. Tu esi Muhameds, es kalns. ... " Neesmu alpīnists. Nepatīk iekarot bezjēdzīgas, neauglīgas virsotnes. Uz tās nots arī beidzu.

0 0 atbildēt

atbildot uz HouseMD komentāru " Es jūtu, ka Tev būs arī par gotiem kas sakā... " heh.. nu ko es teicu :) nebūs nebūs, es jau izteicu savu domu pāris komentārus iepriekš..

0 0 atbildēt

Šovakar jums būs izlīguma sex!

0 0 atbildēt

atbildot uz helgard komentāru " heh.. nu ko es teicu :) nebūs nebūs, es jau... "

Es domāju kontekstā par manu komentāru un gotiem. Kur piekrīti, kur nepiekrīti, savādāk bezpamatojuma uzbrauciens paliek bezpamatojuma uzbrauciens. Tas laikam saucas izlikties par stulbāku, nekā esi? Ho ho ho,cik pieticīgi. Kā vēlies.

0 0 atbildēt

atbildot uz HouseMD komentāru " Neesmu alpīnists. Nepatīk iekarot bezjēdzīg... " kā tu zini,kāda ir man virsotne,ka pat neesi tur nekad ticis!?Tev to nemaz nevajag, tāpēc beidz te ļurināt.

0 0 atbildēt

atbildot uz PREZIDENTE komentāru " kā tu zini,kāda ir man virsotne,ka pat nees... " WOW, plz bez intīma šeit, ok?

0 0 atbildēt

atbildot uz BangOut komentāru " Bet viņš ir gremdējies tavā dīķītī! "

Tas attiecās arī uz Tevi, dunduk!  

0 0 atbildēt

Man vienalga vai viņi ir * vai goti vai vēl sazin kas, man tāpat viņi riebjas.

3 4 atbildēt

man jau arī patīk kā izskatās bildītēs, tikai nekad neēsmu sapratusi to jēgu nafig par tādu jāpataisās.  emotion

3 4 atbildēt

huiņa pēdējā!!! visi ir vieni lieli pok*ni,nekas vairāk...

0 1 atbildēt

Pēc garām konstruktīvām diskusijām kā arī verbāliem uzbrukumiem un faktu jūrai no prezidentes puses, esmu spiests atvainoties par savu iepriekšējo komentāru, man nebija tiesibu tā izteikties. Goti rullē, goti ir labi, man patik melnā krāsa un viņi  nav tas pats kas *!

0 1 atbildēt
« 1  2  3  4 »