local-stats-pixel fb-conv-api

Industrial likvidē gotisko kultūru63

198 5

Īss kurss orientācijai un tiem, kas saka: "Emo..goti..kāda starpība?"

Reklāma
Reklāma
Reklāma
198 5 63 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 63

0/2000

Parasts uzmanības trūkums. Raksturīgs valstīs, kur darbaholisms sit augstu vilni un vecākiem nav laika noņemties ar saviem bērniem. Japāna skaistākais piemērs itin visam. Man jautās, kāpēc tad Ķīnā tā nav. Nu vienkārši tāpeč, ka tur nav d*krātiska režīma, citādāk šito klaunu tur būtu bijis visvairāk.

1 0 atbildēt

Man patika +++

1 0 atbildēt

atbildot uz HouseMD komentāru " Parasts uzmanības trūkums. Raksturīgs valstīs... " Tevī tomēr ir sabiedrības stereotipiskā domāšana (lai kā arī nevēlētos būt viens no tādiem), kāpēc par atšķirīgiem uzskata alternatīvos stilus? No kā atšķirīgus? No pelēcīgas un konservatīvisma. Bet vietējie niggas, kuri pīpē zāli un pēkšķina par "sūro getto dzīvi" (lol) vai arī parisveidīgās lelles? Viņi arī ir atšķirīgi! Tad nahren tu neesi kādreiz iekomentējis tādiem, ka viņiem ir uzmanības deficīta simdroms? :))))))) <------es smaidu.

1 0 atbildēt

HouseMD jebkurā gadījumā, lietā un vietā 24/7 365/y dažreiz pat 366/y cenšas likties gudrāks nekā ir un viņam ir tam savs īpašs motīvs - nokaitināt kādu, uzsākt strīdu un publisku pretinieka paz*šanu :)

ignore it or be ignored :D

1 0 atbildēt

socioloģiski...

1 0 atbildēt

+++par rakstu

1 0 atbildēt

labs raksts.

1 0 atbildēt

+++++ no manis.

1 0 atbildēt

atbildot uz PREZIDENTE komentāru " "Parādi man kaut vienu vietu..bebebebe" :D ... " "Tu vairs neesi saistoša" un "pirmais komentārs ir par rakstu".  Šķiet tam vajadzēja aiztaupīt trīsrinndītes rakstīšanu. Of course, I have my stuff. Un nevajag apvainoties, kā mazai meitenei. Tas nav raksturīgi "prezidentiem". Paldies! Rezultātus.

0 0 atbildēt

atbildot uz m8archa komentāru " Ehm neizlasīju  visu, bet kas tad tu būt... " Nepiederu pie šiem stiliem, esmu konservatīvā baznīcas kora meitene. Bet ja tu netici, es neturu uz tevi ļaunu prātu ;)  

0 0 atbildēt

atbildot uz PREZIDENTE komentāru " Tevī tomēr ir sabiedrības stereotipiskā dom... " Tā nav stereotipiskā domāšana. Šādi cilvēki nesaņem uzmanību no sev tuvajiem un vācās baros un pilnīgi bez jebkādas paškontroles nododas "stila un citādu lietiņu orģijās"Te ir kāds raksts par hastleriem likts un par to, cik kruta ir ghetto kultūra? Tici man, es arī tur iepirstu ko "jauku". Bariņa sindromu veido vienoti cēloņi un simptomi, kāmēr visneatkarīgākie un neparedzamākie ir tieši "pelēkās peles"... They do not represent anything.

0 0 atbildēt

atbildot uz HouseMD komentāru "EM>atbildot uz PREZIDENTE komentāru " Tevī tomē... " Son, I am disappoint.

Cilvēka pašizpausme. Protams, nenoliegšu ka sen jau ir novilkti visi iespējamie rāmji. Ja cilvēks izlaužas no viņam šķietāmā "pelēkās peles" rāmja, tad pašam nemanot, vai tieši otrādi ar nolūku, tas nokļūst citā rāmī, ko dažiem patīkas saukt par subkultūru. Cilvēks saskatās bildes, video, rakstus viņam iepatīkas, šis sāk meklēt ko  "oriģinālu" rāmja robežās un aidā uz veikaliem vai pie šujmašīnas (dedzīgākie). Rodas klons :]

On the other hand, ir arī cilvēki kuri vienkārši pašizpaužas tā kā tiem tīkas, nelienot kādos noteiktos lauciņos. Ir man paziņa, kurš vislaik centās atkost manu "stilu", ķipa kas tas nahuj par zvēru. Beigu  beigās, nespēdams ielikt nevienā rāmī viņš izdomāja savu - pohujists. :]]]]]  

1 1 atbildēt

atbildot uz HouseMD komentāru " Tā nav stereotipiskā domāšana. Šādi cilvēki... " Jā, pelēkās peles nav definētas un ietvertas rāmjos, tāpēc neviens neņemās ar viņiem. VISI grib izcelties? Un imidžs, tas ir tikai viens no miljoniem instrumentu, ar kuru palīdzību, var panākt šo efektu!! Tas,ka pelēkā pele neizceļas ar ārišķību, nenozīmē, ka viņam viss pofig! Vaitad tu nemeklē cilvēkus ar kopīgām interesēm? O,jā....Hause, tu meklē gan!!!! Tavas intelektuālās spēles-tās arī ir orģijas! Un tava diskusija- veids kā tu izcelies..kaut vai šajā interneta telpā.

0 0 atbildēt

atbildot uz PREZIDENTE komentāru " Esmu mierīga. Tu esi Muhameds, es kalns. ... " Neesmu alpīnists. Nepatīk iekarot bezjēdzīgas, neauglīgas virsotnes. Uz tās nots arī beidzu.

0 0 atbildēt

atbildot uz helgard komentāru " HouseMD jebkurā gadījumā, lietā un vietā 24/7... " Es jūtu, ka Tev būs arī par gotiem kas sakāms, mans dārgais, jauniegūtais draugs.

0 0 atbildēt

atbildot uz PREZIDENTE komentāru " kā tu zini,kāda ir man virsotne,ka pat nees... " Bet viņš ir gremdējies tavā dīķītī!

0 0 atbildēt

atbildot uz PREZIDENTE komentāru " kā tu zini,kāda ir man virsotne,ka pat nees... " WOW, plz bez intīma šeit, ok?

0 0 atbildēt

atbildot uz HouseMD komentāru " Neesmu alpīnists. Nepatīk iekarot bezjēdzīg... " kā tu zini,kāda ir man virsotne,ka pat neesi tur nekad ticis!?Tev to nemaz nevajag, tāpēc beidz te ļurināt.

0 0 atbildēt

atbildot uz helgard komentāru " heh.. nu ko es teicu :) nebūs nebūs, es jau... "

Es domāju kontekstā par manu komentāru un gotiem. Kur piekrīti, kur nepiekrīti, savādāk bezpamatojuma uzbrauciens paliek bezpamatojuma uzbrauciens. Tas laikam saucas izlikties par stulbāku, nekā esi? Ho ho ho,cik pieticīgi. Kā vēlies.

0 0 atbildēt

Šovakar jums būs izlīguma sex!

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »