local-stats-pixel fb-conv-api

Aviatori.6

36 0

 

Ja bija par nūģu brilēm, tad aviatoriem arī jāvelta kāds raksts. :)

Laikam spilgtākais saulesbriļļu modelis līdz šim ir brilles "aviatori", kas pārvētrušās no militāra aksesuāra īstā modernā fetišā. Briļļu "aviatoru" vēsture nāk no 1936. gada, kad ASV izziņoja konkursu briļļu izveidei, kas atbrīvotu pilotus no uzmācīgiem saules stariem. To uzvarēja neliela kompānija, kas izstrādāja stiklu pilienveida formu. Bet tā kā 30. gadu lidotāji bija kā atdarināšanas paraugi, arī modelim bija skaļi panākumi pilsoņu publikas vidū un 1937. gada kompānija, kas sāka saukties RAY-BAN izlaida "aviatorus" masveida lietošanai.

Aviatoriem piemīt vērtīga  spēja piestāvēt jebkuram tēlam - pie itāļu kostīma, pie krekliņa par pāris latiem, vasaras putekļiem vai jūras svaiguma, Vienreiz uzvelkot "aviatorus", diez vai jūs vēlēsities no tām tikt vaļa.

36 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

atbildot uz Krekeris komentāru " Nu vispār ne aviatori bet stalones brilles! ;) " nu es nezinu, viņas laikam sauc dažādi. 

skatos, tev tā bilde iepatikusies. :D

1 0 atbildēt

Ermm tas brilles kā īsti pa angliski sauc pa angliski? rīgā nekur nevar atrast?

1 0 atbildēt

Ja ir nauda visu var atrast, žēl, ka diezgan vajag skanošā par tiešām labām.

1 0 atbildēt

Nu vispār ne aviatori bet stalones brilles! ;)

1 1 atbildēt

atbildot uz Crownqs komentāru " Ermm tas brilles kā īsti pa angliski sauc pa ... " google ieraksti aviator sunglasses. par Rīgu neko nezinu.

0 0 atbildēt