local-stats-pixel fb-conv-api

atbildot: Vai mums ir vajadzīgs Hossa?48

142 4

Izlasīju kādu rakstu par Hossu. Vai Noslēgt līgumu ar viņu arī uz nākamo gadu. Vai Hossa ir vajadzīgs RD Links http://www.spoki.lv/sports/Vai-mums-ir-vajadzigs-Hossa/124137

Es neuzskatu, ka autora jautājums ir stulbs. Izlasīju visus komentārus. Visi bļauj Jā vajadzīgs, obligāti kā bez Hosas... Varētu arī bez Hossas.

Lieta tāda sry ja kļūdos, pārsvarā es uzskatu lielākā daļa, kas te komentē ir tikai fani, kas palūr hokeju, jo tas tak ir ko dara visi.emotion Ja komanda zaudē, pārslēdz kanālu vai nodirš spēlētājus...emotion Jo to ir vieglāk darīt... Esam reāli. emotion Tāpēc daudzi neizprot to īsto būtību mūsu komandas spēlētājos, jo nepievērš tik lielu uzmanību katram spēlētājam ko viņi uz laukuma dara, bet gan rezultātam. Hossa ir vnk fanu mīlulis, jo viņam tak visvairāk golu., tad jau laikam arī labākais!

Pats sekoju diezgan aktīvi RD gaitām, redzējis esmu 58 spēles no 60. 2vas tikai palaidu garām. Un skatos no sākuma līdz beigām. emotion Un lasu un skatos ekspertu viedokļus un komentārus. Var jau šķist citam "Bļe nez kads gudrīts uzradies, kaut ko te dirš..." Bet tomēr emotion

Hossam ir labs metiens atzīstu, bet ir spēlētāji ar labākiem, lai arī nav top snaiperi. Hossa spējīgs iemest, jo pārējie komandā izkārto labu pozīciju, tā, ka Hossam brīvi atliek uzšķelt. Mūsējie ir saspēlējusies jau ar Hossu, tāpēc viņam arī uzdevums būt par līderi vārtu gūšanā, jo sanāk un labāk nemeklēt jaunu, jo pagaidām nevajag.

Hossa gūst arī visvairāk vārtus, jo visvairāk met, met tādēļ, ka pārējie komandā dod viņam piespēles un cīnās par ripu (dara melno darbu). Ja ievērojat viss, kas Hossam atliek stāvēt labā iemetiena pozīcijā un gaidīt ripu, lai mestu, kamēr vārtsargs nav pārvietojies, protams, ar izņēmuma gadījumiem kad nez kā vīņš pamanās ripu raidīt vārtos. Šādu pašu kritiku ir izteikuši daudzi eksperti no KHL, Hossa vnk met tukšos vārtos.

Tāpēc arī Hossam RD sastāvā aizvadītā sezona labākā karjerā.

Pats domāju un arī dzirdu no sporta žurnālistiem, citā komandā Hossa vairs nebūs līderis un iespējams nebūs pat starp labākajiem punktu guvējiem komandā. Jo viņam komanda vienam neuzticēs mest uz vārtiem tik daudz kā RD komandā. Labs piemērs Olimpiskās spēles, nu ko labākais KHL snaiperis 1.jā maiņā. Neko ievērības cienīgu neparādījis, jo nu pašam jāizkārto metiena pozīcija, nokrīt uz 4to maiņu guvis tikai 1 rezultatīvu piespēli.

Skatoties uz Hossas individuālo prasmi apstrādāt ripu un apspēlēt citus, ir tomēr diezgan pavājš.

Hossa arī to zina un saprot, ka spēlējot citā komandā viņam tik lieli panākumi nebūs. Tādēļ domājams viņš vēl nākamgad arī spēlēs RD, ja netiks mainīts treneris.

Domāju, ka Miķelis un Dārziņš ar savu neatlaidīgo ātro spēli ir labāks + komandai kā Marcels.

Bet gala rezultātā vēlos pateikt, jā Hossa ir noderīgs spēlētājs mūsu komandā, priecājos, ka viņš spēlē RD, komanda viņam uzticas tādēļ arī mums jātic, viņš ir komandai devis lielu ieguldījumu ar savu spēli un viņš ir saucams par līderi, bet viņš nebūtu nekas bez pārējiem dinamiešiem, var arī atrast spēlētāju kurš arī uzņemtos šādu lomu, bet iespējams pagrūtāk būtu uzreiz iespēlēties. Tādēļ nevajag Hossu izcelt tik ļoti ārpus pārējo spēlētāju fona un tam autoram, kas ielika iepriekšējo rakstu nevajag izteikt kritiku, ja reāli tomēr bez statistikas neko vairāk nezini.

Noteikti pats ar saņemšu kritiku, bet tas pierāda cik daudz mums tomēr nozīmē hokejs.

Atvainojos ka man tik garš raksts sanāca bet gribējās izklāstīt plašāk.

 

Eddited: pēc ceturtās spēles pret MVD 4:5 zaudējām emotion

Mans raksts pēc spēles ir ticis pacelts uz augšu, nu ko var likties jā Hossa izglāba situāciju nebūtu Hossa mēs zaudētu jau pamatlaikā...

Bet nākamsezon mēs Hossas vietā nopirktu citu kurš arī spēles pamatlaikā visus 3 periodus un spēs parādīt ko ievērības cienīgu un lauzt spēles gaitu mums par labu, jo Hossu pēkņi pamanijām tikai 60 min. Ja kāds cits būtu Hossas vietā iespējams līdz pamatlaikam mums nevajadzētu spēlēt, par to kāds ir padomājis, visiem tg tik galvā Hossa un citu variantu nav...

Bet Hossa guva ceturtos vārtus, savā stilā ātri no Sprukta piespēles iemetienā. Malacis, bet tas arī viņam kā spēlētājam bija jādara, kas tur tik neparasts, spēles epizode, jāturpina spēlēt.

Hossa var atkal gozēties fanu uzmanības centrā. Un tas ir tikai saprotami. Es viņu ar uzslavēju, vēlreiz malacis.

Hossas maiņa abās iepriekšējās spēlēs bijis nemanāms, neaktīvs, bez bīstmiem, aktīviem momentiem. Savukārt prieks par mūsu jauno 4to maiņu Meija (87. gads) un Bukarts (90. gads) aktīvi, nekautrējas uzbrukt, nopelna noraidijumus, un gūst vārtus, viņi ir tie kas tiešām palīdzēja lauzt spēli. Viņi deva to ticību un elpu pārējiem, ko nevar teikt par Hossu.

Par summu kuru Hossa vēlētos nākamgad, mēs pat iepējams varētu iegādāties kādu pazīstamu spēlētāju no NHL un tad jums būtu jauns mīlulis. Vēlreiz es pret Hossu neko sliktu nedomāju, bet man īsti tā nav arī par ko viņu slaviāt, ja skatās visu kopā uz komandas fona.

Reklāma
142 4 48 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 48

0/2000

Un jaa vārti ko guva hossa jau iespēlēta kombinācija, no iemetiena sprukta piespēle un hossas šķēliens, vārtusargs īsti neredzeeja ripu, jo priekšā 2 spēlētāji, tomēr Hossa pamanijās atrast spraugu vārtos, tik un tā pie rakstā ieprieksh rakstītā turos. =]

Bet Hossa atkal var grozīties fanu mīļuļa lomā... =] Nesaku ka nav pelnijis, bet tā tikai 1 episode.

0 0 atbildēt

atbildot uz ice777 komentāru " ko juus varet nemties hosa hosa, bet vai mums... " Jā tas ir arī šobrīd tāds aktuāls temats no daža laba, jo kā viņš preses konferencē izteicās Latvijas izlase jau ir tie paši krievi, mēs tak esam kā brāļi, var teikt kaut kā tā... vaj mēs gribam sev treneri ar tādu attieksmi?

Lai gan MVD vēl nekad nav tik labi spēlējis kluba vēsturē kopš sīs sezonas, kad znaroks gāza visu iepriekšējo eksperktu prognozes par MVD.  

0 0 atbildēt

atbildot uz Lauricimo komentāru " Hmmmmm. Dirsat ko gribat bet 4:4 panāca Hossa... "

hehe uzreiz pēc Hossas gola bums komentaars te :D man arī likās ka pēc viena laba un noziimiiga darba visi Hossa Hossa bļaus, paveica viņš labu nozīmīgu darbu arko es arī viņu apsveicu bet es vairāk apsveicu visu komandu!

Un man ļoti šodien patika 4tā maiņa un arī iepriekšējās spēlēs. Vairāk vajag laist Bukartu un Meiju, viņi ir kā papildus impuls un elpa pārējiem! vēl jauni tikai 90 un 87 gads takā viņiem potenciāls ir vaijag vairāk dot iespēju attīstīt!

 

0 0 atbildēt

Hmmmmm. Dirsat ko gribat bet 4:4 panāca Hossa !!!!

1 1 atbildēt

pec manam domam tu tagad uzskati ka pilnigi visiem hokejistiem ir jaslido ka negudriem pa laukumu vartos jasit tam pie kura ir saiba bet man liekas ka tomer ta ir ta speles taktka, ka viens no speletajiem censas tikt tuvak vartiem izdevigaka vieta lai varetu tos vartus iesist, un ne jau visus vartus ir guvis tiesi Hossa. vins apstajas pie pretinieku vartiem ta lai san*t piespelo varetu iesist, bet ari vins tomer reizem slido un padod tas piespeles :D ja vini visi slidos ka negudri pa laukumu ar ripu RD butu galigi dimba jo visi butu nogurusi un nebutu speka to ripu iesist tajos vartos. katram no hokejistiem ir tomer kkac sikumins kas viniem padodas labak, saja gadijuma Hossa labak iesit vartus ;) bet  + jo sava taisniba tev tomer ir :)

tfu man bik nelogiski sanaca betes ceru ka manas domas saprat ;)

0 0 atbildēt

nomierinies tak , sliktāk jau nebūs ar viņu

0 0 atbildēt

Noteikti (+) par rakstu. Ļoti patīkami ka kāds izlasa  un ļoti sakarīgi izklāsta savu domu. Vairāk nav ko piebilst! Malacis autor! 

0 0 atbildēt

hossa vajadziigs. ofic !

0 1 atbildēt
« 1  2  3 »