local-stats-pixel fb-conv-api

atbildot: Vai mums ir vajadzīgs Hossa?48

142 4

Izlasīju kādu rakstu par Hossu. Vai Noslēgt līgumu ar viņu arī uz nākamo gadu. Vai Hossa ir vajadzīgs RD Links http://www.spoki.lv/sports/Vai-mums-ir-vajadzigs-Hossa/124137

Es neuzskatu, ka autora jautājums ir stulbs. Izlasīju visus komentārus. Visi bļauj Jā vajadzīgs, obligāti kā bez Hosas... Varētu arī bez Hossas.

Lieta tāda sry ja kļūdos, pārsvarā es uzskatu lielākā daļa, kas te komentē ir tikai fani, kas palūr hokeju, jo tas tak ir ko dara visi.emotion Ja komanda zaudē, pārslēdz kanālu vai nodirš spēlētājus...emotion Jo to ir vieglāk darīt... Esam reāli. emotion Tāpēc daudzi neizprot to īsto būtību mūsu komandas spēlētājos, jo nepievērš tik lielu uzmanību katram spēlētājam ko viņi uz laukuma dara, bet gan rezultātam. Hossa ir vnk fanu mīlulis, jo viņam tak visvairāk golu., tad jau laikam arī labākais!

Pats sekoju diezgan aktīvi RD gaitām, redzējis esmu 58 spēles no 60. 2vas tikai palaidu garām. Un skatos no sākuma līdz beigām. emotion Un lasu un skatos ekspertu viedokļus un komentārus. Var jau šķist citam "Bļe nez kads gudrīts uzradies, kaut ko te dirš..." Bet tomēr emotion

Hossam ir labs metiens atzīstu, bet ir spēlētāji ar labākiem, lai arī nav top snaiperi. Hossa spējīgs iemest, jo pārējie komandā izkārto labu pozīciju, tā, ka Hossam brīvi atliek uzšķelt. Mūsējie ir saspēlējusies jau ar Hossu, tāpēc viņam arī uzdevums būt par līderi vārtu gūšanā, jo sanāk un labāk nemeklēt jaunu, jo pagaidām nevajag.

Hossa gūst arī visvairāk vārtus, jo visvairāk met, met tādēļ, ka pārējie komandā dod viņam piespēles un cīnās par ripu (dara melno darbu). Ja ievērojat viss, kas Hossam atliek stāvēt labā iemetiena pozīcijā un gaidīt ripu, lai mestu, kamēr vārtsargs nav pārvietojies, protams, ar izņēmuma gadījumiem kad nez kā vīņš pamanās ripu raidīt vārtos. Šādu pašu kritiku ir izteikuši daudzi eksperti no KHL, Hossa vnk met tukšos vārtos.

Tāpēc arī Hossam RD sastāvā aizvadītā sezona labākā karjerā.

Pats domāju un arī dzirdu no sporta žurnālistiem, citā komandā Hossa vairs nebūs līderis un iespējams nebūs pat starp labākajiem punktu guvējiem komandā. Jo viņam komanda vienam neuzticēs mest uz vārtiem tik daudz kā RD komandā. Labs piemērs Olimpiskās spēles, nu ko labākais KHL snaiperis 1.jā maiņā. Neko ievērības cienīgu neparādījis, jo nu pašam jāizkārto metiena pozīcija, nokrīt uz 4to maiņu guvis tikai 1 rezultatīvu piespēli.

Skatoties uz Hossas individuālo prasmi apstrādāt ripu un apspēlēt citus, ir tomēr diezgan pavājš.

Hossa arī to zina un saprot, ka spēlējot citā komandā viņam tik lieli panākumi nebūs. Tādēļ domājams viņš vēl nākamgad arī spēlēs RD, ja netiks mainīts treneris.

Domāju, ka Miķelis un Dārziņš ar savu neatlaidīgo ātro spēli ir labāks + komandai kā Marcels.

Bet gala rezultātā vēlos pateikt, jā Hossa ir noderīgs spēlētājs mūsu komandā, priecājos, ka viņš spēlē RD, komanda viņam uzticas tādēļ arī mums jātic, viņš ir komandai devis lielu ieguldījumu ar savu spēli un viņš ir saucams par līderi, bet viņš nebūtu nekas bez pārējiem dinamiešiem, var arī atrast spēlētāju kurš arī uzņemtos šādu lomu, bet iespējams pagrūtāk būtu uzreiz iespēlēties. Tādēļ nevajag Hossu izcelt tik ļoti ārpus pārējo spēlētāju fona un tam autoram, kas ielika iepriekšējo rakstu nevajag izteikt kritiku, ja reāli tomēr bez statistikas neko vairāk nezini.

Noteikti pats ar saņemšu kritiku, bet tas pierāda cik daudz mums tomēr nozīmē hokejs.

Atvainojos ka man tik garš raksts sanāca bet gribējās izklāstīt plašāk.

 

Eddited: pēc ceturtās spēles pret MVD 4:5 zaudējām emotion

Mans raksts pēc spēles ir ticis pacelts uz augšu, nu ko var likties jā Hossa izglāba situāciju nebūtu Hossa mēs zaudētu jau pamatlaikā...

Bet nākamsezon mēs Hossas vietā nopirktu citu kurš arī spēles pamatlaikā visus 3 periodus un spēs parādīt ko ievērības cienīgu un lauzt spēles gaitu mums par labu, jo Hossu pēkņi pamanijām tikai 60 min. Ja kāds cits būtu Hossas vietā iespējams līdz pamatlaikam mums nevajadzētu spēlēt, par to kāds ir padomājis, visiem tg tik galvā Hossa un citu variantu nav...

Bet Hossa guva ceturtos vārtus, savā stilā ātri no Sprukta piespēles iemetienā. Malacis, bet tas arī viņam kā spēlētājam bija jādara, kas tur tik neparasts, spēles epizode, jāturpina spēlēt.

Hossa var atkal gozēties fanu uzmanības centrā. Un tas ir tikai saprotami. Es viņu ar uzslavēju, vēlreiz malacis.

Hossas maiņa abās iepriekšējās spēlēs bijis nemanāms, neaktīvs, bez bīstmiem, aktīviem momentiem. Savukārt prieks par mūsu jauno 4to maiņu Meija (87. gads) un Bukarts (90. gads) aktīvi, nekautrējas uzbrukt, nopelna noraidijumus, un gūst vārtus, viņi ir tie kas tiešām palīdzēja lauzt spēli. Viņi deva to ticību un elpu pārējiem, ko nevar teikt par Hossu.

Par summu kuru Hossa vēlētos nākamgad, mēs pat iepējams varētu iegādāties kādu pazīstamu spēlētāju no NHL un tad jums būtu jauns mīlulis. Vēlreiz es pret Hossu neko sliktu nedomāju, bet man īsti tā nav arī par ko viņu slaviāt, ja skatās visu kopā uz komandas fona.

142 4 48 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 48

0/2000

Pats cenšos aktīvi sekot līdzi RD spēlēm, arī man ir radies savs viedoklis par mūsu komandas rezultatīvāko spēlētāju - Marcels Hossa. Šī raksta autors ir visu uzrakstītijs pareizi, bet jāatzīst, ka viņš ir piemirsis vienu svarīgu faktoru.  Autors uzsver, ka:"Hossa gūst arī visvairāk vārtus, jo visvairāk met, met tādēļ, ka pārējie komandā dod viņam piespēles un cīnās par ripu (dara melno darbu).", bet kādēļ, tad viņam dod šīs piespēles, uzskatu, ka viņš ir guvis komandas biedru atzinību, jo patiešām prasmīgi spēj raidīt ripu vārtos, spēcīgs un precīzs metiens ir ļoti svarīgs vārtu gūšanā, Hossa ļoti veiksmīgi tiek ar to galā, citi mūsu spēlētāji nebūtu tik prasmīgi šajā jomā. Katram spēlētājam ir savs uzdevums, Hossam tas ir - raidīt ripu vārtos, lai arī kādi tie vārti būtu tukši vai "pilni", viņš to veiksmīgi izdara, kā tas redzams KHL turnīra snaiperu sarakstā. Runājot par Olimpiādi, ko var zināt, varbūt, ja Hossam būtu devuši šīs piespēles, tad šobrīd slavas virsotnē gozētos nevis mājinieki Kanādieši, bet gan Slovāku izlase.

8 0 atbildēt

 

kad ripa ir gaisaa, kur6 katrs neiesitiis golu, Hossa ir tas kam var dot piespeeli un vins traapiiis

7 0 atbildēt

Nu draugs, bez paareejas komandas neviens no speeletaajiem nav nekas speshal, uzvar nevis speeleetaaji, bet komanda un pashlaik taada mums ir, bet ja katru sezonu kardinaali mainiisim sastaavu, tad mums buus tapat kaa shiss sezonas saakumaa, speeleetaaji nav iepseelejushies un pus sezona tiek nodraasta, tikai lai samekleetu pareizos virkneejumus un saspeeleetos, nekad neesat domaajushi kaapeec Oljegs ir tik taalu ticis, nejau tikai discipliinas deelj, bet arii taapeec ka vinjam sastaavs ir gandriiz tas pats kas pirms gada, bet rezultaati pavisam citi....

6 0 atbildēt

atbildot uz WampW komentāru " Protams ka Hossa nau dievs,varbuut vinsh arii... " nepiekrist tev es ar nevaru!)))  

6 0 atbildēt

mums ir vajadzigi visi speletaji, protams Hossa No hokeja mak tikai uzmest un parejo speles dalju vienkasrhi  celjaas.... bet nu vajag jau ari kadu kurs iemet.....

5 0 atbildēt

Ne visām komandām ir tadu traku fanu bars kas bļaustās un fano kaut vai savējie zaud

5 0 atbildēt

Hossa ir labs spēlētājs, bet Dinamo svarīgākais spēlētājs ir OZO!!!

Sezonas sākumā viņam bija grūti iespēlēties savā maiņā, bet tagad viņš ir vnk zvērs!!! Ozo bez problēmām ieslido pretinieku zonā un iedod filigrānu piespēli!!!

Hossa ļoti daudz no saviem vārtiem ir guvis tieši no Ozo piespēlēm!

5 0 atbildēt

ehhh, visu ko gribeju rakstit bija jau uzrakstijusi... nu bet tomer pacentisos pagalimot musu latvieshu paslepnumam(ja ir kadas kludas vardos, uzreiz atvainojos, neesmu pie skaidra prata :) ) Nu hossam  ir uzdevums(bijis pats no sakuma) mest ieksa, un tas ka vinam izkarto ta ir musejo taktika, bet skaoties no spelem pret SKA bija savadaka situacija musu lideru maina nezvidzinaja vartus vienus pec otra pec meta parejas mainas (jo... visi to zin, ja nezin, tad nav ko lasit so rakstu)(kapec lideru maina ta neizcelas vartu gusana) vins pats par sevi ir labs speletajs kaut gan indivudalaja zina(citu apvesana) vinam pietrukst kaut ka, bet vins savu darbu kas vinam ir uzticets RD  dara, ehh zel ka nebija neviena dirseja butu bijis ko pateikt(vairak) :D bet ja teksta bija par daudz tad atvainojos, bet tomer kadreiz vai pa retam noder pakustinat samdzes, kas ir augstak par jostasvietu... :)

5 0 atbildēt

pilniiba pareizi tu pateici  :)  piekriitu autoram   bet tomeet mums nav otra tada snaipera kas trapitu zem vartu parlika ;) 

5 0 atbildēt

atbildot uz Valdish12 komentāru " Pats cenšos aktīvi sekot līdzi RD spēlēm, arī... " nu Valdinj pa to visu piekritu bet pa olompiadi nop tur bratans vinam bija un parejie pa limeni augstaki ;)

5 0 atbildēt

atbildot uz WampW komentāru " Spelee pret Avangard kartejo reizi pieradijas... " Nu jaa tur nu Hossa noslēdza spēli. krekers viņam

4 0 atbildēt

atbildot uz kongskings komentāru " diezgan nodraazta fraaze-bez komandas vinsh n... "

ozolinsh ir loti noderiigs komandaa, pret vinu ir liela ciena paareejiem speeleetaajiem un vinsh ir lielisks liideris, cita kaptaina mums pat nevar buut... vinsh zin ko, kaa vajag dariit.

Jaa zinu esmu redzeejies ozo pielauj arii peekshnas, dumas kluudas, kad pretinieks ieguust ripu un iziet biistamaa uzbrukumaa, neskatotiesuz to vinsh tomeer ir devis komandai daudz vairaak. Rezultatiivaakais aizsargs tomeer, un vinsh ari ar savu agresiivo speeli aizstaavot komandas biedrus, kad saakas gruustiishanaas, iedvesh komandaa paarlieciibu.  

4 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " Nokrita uz 4o maiņu? Nu zini, viņš tajā mai... "

Vinsh kopaa ar braali speeleeja 1majaa mainaa pašā sākumā, Marians visu laiku speeleeja 1.majaa, bet peec 1.mās vai 2.ās spēlēs Marcelu ielika 4.tajā...  

4 0 atbildēt

atbildot uz chksss komentāru " padomaajiet, vai mees buutu playoffaa, ja mum... "

Bled, izlasi velreiz rakstu, ka vinsh gust parsvara sos golus! Kaitina neaptesti cilveki.

Rakstaa ir diezgan daudz taisnibas.  

4 0 atbildēt

Spelee pret Avangard kartejo reizi pieradijas,kas ir Hossa un kapeec vinsh ir muusu komandaa! Piekritiet ja ne vinsh,tad pret Avangard buutu papisushi! Es jau biju samierinajies ar zaudejumu.kad peekshnji Hossa-shaviens-varti! Nepaiet minuute un atkal Hossa-shaviens-vaarti un jau uzvaras vaarti!!

4 0 atbildēt

atbildot uz fcsanok komentāru " neviens jau nesaka ka bez Hossas būtu labāk... " kapēc ne , lai tak tiek... viņš ir to pelnijis!!!  

4 0 atbildēt

+ musejie tiesam ar Hossu ir saspelejusies, tapec ari tik labs rezultats, manuprat ar jaunu golu siteju butu bik grutak saspeleties, jo neva jau pierast pie jauna uzreis :D

4 0 atbildēt

taisniba jau vien ir

4 0 atbildēt

atbildot uz nonie komentāru " hehe uzreiz pēc Hossas gola bums komentaars ... "  

Es nenopeļu visu komadu !!! Komanda parāda nereālu sniegumu,bet rakst ir par Hossu. Nesaprotu kādēļ jānogāna labākais vārtu guvējs pirms playoffiem !!! Jāciena viņa sniegums !!!!

3 0 atbildēt

Hosu vajag kas jums vins traucē

ja jau citi tikai cīnās par ripu kurš tad metīs? :P

3 0 atbildēt
« 1  2  3 »