local-stats-pixel

Zaudējums pasaules čempionēm6

19 8
Latvijas valstsvienības basketbolistes Pekinas olimpisko spēļu turnīra apakšgrupas ceturtajā spēlē ar 73:96 atzina Austrālijas izlases pārākumu.

Rezultatīvākā Latvijas valstsvienības rindās ar 14 punktiem bija Ieva Tāre, 13 punktus sakrāja Anete Jēkabsone-Žogota, 11 punktus guva Liene Jansone, bet desmit punktus pievienoja Aija Brumermane. Austrālijas izlases sastāvā ar 30 punktiem izcēlās Lorīna Džeksone, bet 18 punktus guva Sūzija Batkoviča. Latvijas basketbolistes spēli iesāka diezgan veiksmīgi, tomēr izvirzīties vadībā neļāva zaudētā cīņa par bumbām zem sava groza. Pirmo ceturtdaļu ar tālu trīspunktu metienu pabeidza Gunta Baško (18:19), bet otrās ceturtdaļas sākumā latvietes guva vēl septiņus punktus pēc kārtas, izvirzoties vadībā ar 25:19, bet vēlāk arī ar 30:23. Ceturtdaļas turpinājumā pasaules čempiones Austrālijas basketbolistes saņēmās un diezgan ātri panāca izlīdzinājumu, bet pēc pirmā puslaika Latvijas izlase jau zaudēja ar -3 (38:41).
Trešajā ceturtdaļā austrālietes palielināja ātrumu uzbrukumā un agresivitāti aizsardzībā, apliecinot turnīra favorītu statusu. Pirmajās minūtēs austrālietes ieguva desmit punktu pārsvaru, bet tuvojoties pēdējām desmit minūtēm panāca jau 20 punktu pārsvaru (76:56). Pēdējā ceturtdaļāabas komandas ļāva izspēlēties arī tālākām rezervistēm, jo mača liktenis jau bija izšķirts.
Izšķirošo spēli par iekļūšanu ceturtdaļfinālā Latvijas basketbolistes aizvadīs svētdien, pulksten 9.30, kad tiksies ar Dienvidkorejas valstsvienību. Tāpat svarīga ir arī šīsdienas spēle starp Dienvidkorejas un Baltkrievijas izlasēm, pēc kuras kļūs zināms, kādi ir nosacījumi, lai latvietes kvalificētos ceturtdaļfinālam.
19 8 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 6

0/2000
Kas ta nu, liksim divus vienādus rakstus?? emotion
0 0 atbildēt
Atbalstam meitenes pedeaj spele Latvija-Koreju kas uzvar tiek talak bet kas zaude palik no 16-12 :)
0 0 atbildēt
PLAGIAATISMS PIE MUMS LATVIJAA SKAITAAS KAA PAPILDINAAJUMS
0 0 atbildēt
Tu laikam nepamanīji, ka kāds jau ielika rakstu LOL
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt