Nesaprotu tikai vienu lietu - kāpēc vegāniem/veģetāriešiem liekas ka viņi vienīgie ēd riekstus, graudus, dāreņus un augļus, bet pārejie ēd tikai un vienīgi gaļu?
Tiešām nekad neesat redzējuši normālu sabalansētu pusdienu šķīvi? Tur ir gaļa/zivs, kartupeļi/griķi/rīsi, krējums/majonēze un, tavu brīnumu, pat salāti. Turklāt dzīvnieku valsts produkti tur tāpat ir salīdzinoši mazākā daļa.
Un ar ko tieši augu tauki ir labāki par dzīvnieku taukiem? Der padomāt arī par to ka, lai uzņemtu VISAS cilvēkam nepieciešamās uzturvielas pietiekamā daudzumā ar vegānu ēdienkarti iznāks uzņemt daudz vairāk tauku, nekā ēdot sabalansēti, jo gaļas produktos un zivīs tas viss ir daudz koncentrētākā veidā(protams ir jāēd liesa gaļa nevis cūku tauki tikai).
Vegānus var atšķirt jo tie ir ar iekritušiem vaigiem - tā tagad ir veselības pazīme? Man gan liekas ka tas liecina par nepietiekamu uzturu. Cilvēki uzaudzē lieko svaru vairumā gadījumu tikai tāpēc ka ir pieraduši piestumt māgu pillnu nevis ēst tik cik organisms prasa.