local-stats-pixel fb-conv-api

Vakcīnas-mīti un fakti💉4

110 0

Sveiki,

Kad biju maza mani skolā vakcinēja pret slimībām kā difterija, masalas utt., lai es nesaslimtu un nenomirtu. Lai gan vakcīnas dēļ daudzi bērni tika glābti no saslimšanas ar nāvīgu slimību, mūsdienās ir parādījusies kustība- pretinieki pret vakcīnām.

Pirmie vakcīnu pretinieki bija 19.gadsimtā, Anglijā, kad Edvards Dženers mēģināja pierādīt, ka vakcīnas spēj cilvēkus glābt no saslimšanas. Viņš izgudroja eksperimentālo vakcīnu.
1853. gadā bija pieņemts likums, ka maziem bērniem ir jāvakcinējas. Bet tas neapstādināja
cilvēkus turpināt noliegt vakcīnu efektivitāti. Tad valstīs kā ASV notika epidēmijas(kā difterijas), kuru dēļ cilvēki vairs nebija tik skeptiski pret vakcīnām.
Links atsaucē
Sīkāks apraksts par vakcinēšanas vēsturi.

Tā kā vakcīnu sastāvā ir vielas kā dzīvsudrabs, tad daudzi cilvēki sāka domāt tas ir iemesls, kāpēc bērni saslimst ar autismu. Slavenības kā Dženija Makkartnija sāka kustību ,,Green our vaccines”, lai visi šie kaitīgie toksīni tiktu izņemti no vakcīnām.
Viņu dēļ daudzi vecāki sāka domāt, ka labāk vispār nevakcinēta savus bērnus. Tas noveda pie tā, ka tagad daudzas slimības, kuras vairs netika uzskatītas par draudu, atgriežas.
Links atsaucē
Šis ir raksta par to, kā tagad ASV ir parādījusies masalu epidēmija, jo vecāki nevakcinēja savus bērnus. 🌡🤒😷🤕

Pēc manām domām cilvēkiem vajadzētu būt racionāliem pret pretvakcīnu kustībām. Viņiem vakadzētu atcerēties, ka pirms dažiem gadsimtiem bērnu mirstība bija normāla, jo medicīna nebija mūsdienu līmenī. 🔬
Ir arī risks, ja bērns saslims ar slimībām kā masalas, tad to pārslimošana var pat atstāt viņu spazmatisku vai ar rētām.

Par to vai vakcīnas izraisa autismu.
110 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
Vismaz pārlasi tulkojumu pirms publicē! Nav tāda merkūrija latviešu valodā, ir dzīvsudrabs. Un dzīvsudrabs nav toksīns, tas ir indīgs. Vakcīnas turpretī var saturēt vai nu novājinātas baktērijas vai to izstrādātos toksīnus, jo tieši tās arī ir tās sastāvdaļas, kas iekustina imūnsistēmu un liek izstrādāt antivielas.
4 0 atbildēt
Dzīvsudrabs, nevis Merkūrijs
1 0 atbildēt
Dzīvsudrabs nav gluži vakcinācijai pret saslimšanu. Ja to vakcinē, tad tikai tam, lai piebeigtu vīrusu un tāpat cenšas veikt lokālas darbības noteiktos orgānos un ar niecīgām koncentrācijām jonu līmenī, nevis ielaiž dzīvsudraba termometra saturu vēnā.
1 0 atbildēt

Vienkārši ir tāda otra galējība - kas ir ''totālie konspirācisti'' būtība cilvēki, kas neviss izvērtē racionāli visas konspirācijas un izvēlas tikai patiešām ticamākās, bet veido savu dzīvesstilu pēc klasiskā 21. gadsimta ''Interneta konspirāciju'' kulta piemēra un 'atdalās' no normālās sabiedrības, jo sāk uzskatīt, ka visur tiek liktas speciāli klāt indes un citas herņas un šo uzskatu viņiem veido vienkārši skaļi virsraksti, kuru vienīgie ''avoti'' ir citi tādi paši blogi, kuru avoti atkal ir blogi un beigās izrādās, ka patiesie fakti sastāda tikai 10% no visas bļaušanas un ir diezgan apšaubāmi. 

Atkal atkārtošu, sazvērestības teorijas nav nopeļama nodarbošanās, bet ir jāmāk novilkt līniju, kad deduktīva sazvērestības teoriju izmeklēšana jau kļūst par mikro-sižofrēnisku dzīves skatījumu.

1 1 atbildēt