local-stats-pixel fb-conv-api

Uzlēcošā zvaigzne - Džonatans Teivzs7

47 0

mans pirmais raksts. emotion

Džonatans Braiens Teivzs (angliski Jonathan Bryan Toews) ir dzimis 1988 gada, 29 aprīlī. Teivzs ir profesionāls kanādiešu hokejists, kurš pašlaik, spēlē Nacionālās Hokeja Līgas (NHL) klubā, Čikāgas ''Blackhawks'' (Chicago ''Blackhawks''). Teivzs ir arī "Blackhawks" vienības kapteinis. Viņš ir iegājis vēsturē kā jaunākais kluba kapteinis, izsitot no rokām, pašreizējo titula īpašnieku Sidniju Krobiju ( Sidney Crosby )

Teivzs, tika draftēts 2006. gadā, kā trešais pēc kārtas. Pirmo sezonu "Blackhawks" rindās, viņš aizvadīja, 2007-2008 gadā, un izcīnīja Kaldera balvu ( Calder Memorial Trophy ), kas tiek pasniegta NHL gada jaunpienācējam.

Ņemot vērā to, ka Teivzs ir ļoti jauns, viņš jau paspējis izcīnīt daudz, nozīmīgas balvas. Kā piemēram, 2010. gadā, Vankūveras OS zelta medaļa. Sudraba medaļa 2008. gadā, Pasaules čempionātā, Halifaksā (Kanādā). Zelta medaļa, 2007. gadā, Pasaules Čempionātā, Maskavā.    Teivzam pietrūkst tikai Stenlija Kauss (Stanley Cup), lai viņš iestātos "Triple Gold Club". "Triple Gold Club" sarakstā tiek iekļauti tikai tie, kas ir izcīnījuši, Zelta medaļu OS, Zelta medaļu PČ, un Stenlija Kausu.  Atliek vien cerēt, kad "Blackhawks" šogad izcīnīs Stenlija Kausu.

 

Teivzs, savus pirmos NHL vārtus guva, jau savā pirmajā NHL spēlē. (Pievienoju video, kur redzams šis mirklis.)



47 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Vikipēdija
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Viens no maniem favorītiem. ;)

1 0 atbildēt

labs

0 0 atbildēt

malacis čalis, vēl par viņu daudz dzirdēsim :)

0 0 atbildēt

Sen jau uzlēcis.

0 0 atbildēt

Jūs te tagad atnākat no NHLLATVIA un bāžat visus spēlētājus kurus zinat :D

0 0 atbildēt

Manuprāt labākais hokejists šobrīdemotion

0 0 atbildēt