local-stats-pixel

Turam īkšķus.11

26 4
Pekinas olimpiskajās spēlēs noslēgušās kvalifikācijas sacensības šķēpmešanā. Finālā iekļuva Vadims Vasiļevskis un Ainārs Kovals, bet kā pirmais aiz svītras diemžēl palicis Ēriks Rags - viņam 13. vieta sacensību noslēgumā.
Rags A kvalifikācijas grupā uzrādīja septīto rezultātu un viņam bija jācer, ka B grupā viņa uzrādīto rezultātu (79.33 metri) neapsteigs vairāk nekā pieci šķēpmetēji. Diemžēl to paveica seši konkurenti, un Rags ieņēma 13. vietu. Finālā vieta bija vien 12 šķēpraižiem, un Ērikam līdz 12. pozīcijai pietrūka 37 centimetru. Jau ziņojām, ka Vasiļevskis sev vietu finālā nodrošināja ar pirmo metienu (83.51 metri), izpildot kvalifikācijas normatīvu (82.50 metri). Finālā iekļuva arī Kovals, kura sasniegtais rezultāts (80.15 metri) kopsummā bija septītais. Fināls notiks parīt.

Vēl divas cerības uz medāļiem :)

Un vēl kas. Tiem kuri nezin kpc vēl nav publicēti rezultāti BMX...

Olimpisko BMX sacensību pusfināli, kuru sākums bija paredzēts pulksten 4.08 pēc Latvijas laika, pārceltas uz rītdienu spēcīgā lietus dēļ, kas valda Pekinā. Atgādinām, ka BMX cīņas turpina arī divi Latvijas pārstāvji.
Spēcīgā lietus dēļ jau tā bīstamā un vietām slidenā olimpiskā trase nebūtu izbraucama, tāpēc sākumā tika pieņemts lēmums atlikt sacensību sākumu uz nenoteiktu laiku. 9.00 pēc vietējā laika (4.00 pēc Latvijas) tika sasaukta komandas pārstāvju sapulce, kurā lēma par tālāko rīcību. Tā kā sinoptiķu prognozes liecina, ka šodien Pekinā līs visu dienu, bet rīt jau atkal tiek solīta saulaina diena, tad tika nolemts pusfinālus (un līdz ar to arī finālu) pārcelt uz rītdienu. Rīt braucieni notiks tajos pašos laikos, kādos tika plānots šodien - pirmais pusfināls rīt pulksten 4.08 pēc Latvijas laika. Dalību BMX pusfinālos nodrošinājuši divi Latvijas braucēji - Māris Štrombergs un Artūrs Matisons.
Nu pagaidām vislabākie kandidāti uz medaļām no Latvijas puses :) Turam īkšķus.. :)
Nu un v

Reklāma
26 4 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 11

0/2000
mūsējie riktīg smuki (lick)
1 0 atbildēt
a kā citādi - mūsējie tak emotion
1 0 atbildēt
SARAUJ! emotion Mums jādabon vēl kāda medaļiņa!!!! emotion Latvia!!!!
1 0 atbildēt
Turās.
1 0 atbildēt
vajag zeltu emotion turam iikshkjus :)
1 0 atbildēt
Latvieši ir labākie.
1 0 atbildēt
Latvija latvija zeltu xzeltu :) (flag:lv)
1 0 atbildēt
GOLD DIGGERS
1 0 atbildēt
nu cerams būs zelts :)
1 0 atbildēt

🖖

0 0 atbildēt